Amerikkalaiskouluissa tarjotaan ohjelmia ”valkoisuudesta paranemiselle”

Koulut ovat muuttuneet yleissivistävistä instituutioista poliittisiksi aivopesulaitoksiksi.

Rappiokulttuuri

Kalifornian San Diegon kaupungin peruskoulut ja lukiot kattava Yhdistynyt koulupiiri tarjoaa valkoisille opettajilleen ”valkoinen etuoikeus” ‑valmennusta, jossa heitä syyllistetään ”rasismista ja valkoisten valtarakenteiden ylläpitämisestä”.

Koulutettaville näytetään videoita tunnetuilta ”rasisminvastustajilta” kuten Robin DiAngelolta sekä Ibram Kendiltä ja heille kerrotaan, kuinka he ovat rasisteja ja kuinka he ylläpitävät rasistisia rakenteita.

Lopuksi koulutettavien tulee sitoutua olemaan vastedes ”antirasisteja” ja heidän tulee opettaa toisia valkoisia näkemään ”valkoinen etuoikeutensa”.

Paranemisohjelma valkoisuudesta

Myös Minnesotan yliopisto tarjoaa samankaltaista ohjelmaa, joka on suunnattu opettajien sijaan kaikille haluaville. Kyseessä on 12-vaiheinen ohjelma ”valkoisuuden ehdollistamisesta” paranemiselle.

”Paranemismalli valkoisuuden tilasta toimii AA-ryhmien tapaan 12-vaiheisella ohjelmalla. Siinä valkoiset ihmiset oppivat työskentelemään yhteisössämme muuttaakseen valkoisuuden perinnön terveemmäksi, valkoiseksi, antirasistiseksi yhteisöksi, ja se vaatii meiltä rohkeutta aloittaa itsestämme – – Kutsumme sinut liittymään meihin pyytäessämme valkoisia mukaan parantumaan ja saavuttamaan takaisin täyden ihmisyytemme,” yliopisto mainostaa sivullaan.

Myös tämän ohjelman viimeisessä vaiheessa valkoisten tulee sitoutua ”antirasisteiksi” ja ”levittää sanomaa valkoisille veljillemme, siskoillemme ja jälkeläisillemme – – rakentaaksemme kannustavan paranemisyhteisön ja rohkaistaksemme henkilökohtaiseen vastuuseen kulttuurissamme”.

Lähteet: Fox News, Western Journal

Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen häpeä Valkoisen historian tuhoaminen Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvallat Yhteiskunta Yliopisto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Venettä ei voi enää demokratialla ja äänestämällä kääntää.

  Kuten Landser laulaa:

  ”White revolution in is the only solution.”

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  ”Venettä ei voi enää demokratialla ja äänestämällä kääntää.”
  Mikä ihana tekosyy jäädä kotiin juomaan kiljua äänestyspäivänä.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Ketä pitäisi äänestää? Valeoppositiopuolue perusjunttejako? Eikä hän puhunut mitään mistään kiljun juomisesta. Se on noiden antifa piirien juttu. Kyllä ihmiset ovat idiootteja jos oikeasti kuvittelevat, että äänestämisellä voisi vaikuttaa siihen, että asiat paranesivat. Ne vain huononevat. Jos et ole vielä huomannut, että ”demokratia” on illuusiota, oikeasti se tarkoittaa kapitalistista pakkomonikulttuurista poliisivaltiota, jossa kaikki valtapuolueet ovat samanlaisia kansanpetturipuolueita. Ainoa tie on vallankumous ja kansallissosialismi!

 • Minä

  Vastaa

  Esim. afroamerikkalaiset ovat rasistisempia kuin valkoiset. Heillä on etuoikeuksia ja jopa suojatyöpaikkoja, joita ei sitten valkoisille tarjota.

  Amerikoissakin kulttuurimarxismi pyrkii tuohoamaan länsimaisen kulttuurin, joka ei ole alistunut aiemmin kiltisti kommunismin, eikä sen kaltaisten valtaan.

  Suomessa värilliset ovat saaneet reippaasti enemmän tuomioita rasistisista rikoksista kuin kantasuomalaiset, mutta niin vaan mainostetaan, että suomalaiset ovat rasistisia.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Yhdysvallat ovat heikkouden tilassa ja sillä tulee olemaan vaikutuksensa. Todennäköisesti paikalliset sodat lisääntyvät, kun entinen järjestysmies on sairaana. 

  Euroopassa Brysselin regiimin ydin on oivaltanut, että EU tarvitsee kansallisvaltioiden kulttuurien murtamisen ja väestön koostumuksen vaihdon. Tämän sekametelisopan hallintaan EU tarvitsee totalitarismia, jossa ihmiset kyttäävät ja ilmiantavat toisiaan. Ei lupaa hyvää Euroopalle.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Mustat ei ole ihmisiä, ne pitää parantaa. Täh?

 • rellinen

  Vastaa

  Neuvostotiedustelun(ryssän) käynnistämä länsimaiden vastainen sota jatkuu ja kiihtyy. Länsimaiden omat poliisi- ja vakoiluorganisaatiot ovat kgb-kommareiden perillisten haltuun ottamina jatkaneet siitä mihin kgb apureineen (esim. stasi) jäi. Ja eiköhän sillä kgb:n perillisellä fsb:lläkin ole näppinsä vieläkin mukana ko. tuhotyössä(rosvoretkeilyssä). Muu on teatteria. Typeryksille tarkoitettua propagandaa.

 • jupi

  Vastaa

  Valkoinen etuoikeus on olemassa vain ajatuksena. Todellisuudessa vain vähäosaisemmat rodut saavat nauttia etuoikeuksista. On kaikenlaista kiintiötä värillisille, niin opiskelu kuin työelämässa. Se tosiasia että siinä missä arabit ja afrikaanot eivät, valkoinen mies on onnistunut rakentamaan toimivan yhteiskunnan, ja kateellisena jotkut näkevät sen rasismina.

 • juha.

  Vastaa

  Jos tänä päivänä haluaa sivistää lastaan ja taata edes jollain tasolla, että hänestä hyvällä onnella kasvaa tasapainoinen aikuinen. On parasta harkita kristillistä koulua (ei katollinen) tai laittaa lapsi lukittuun komeroon!
  EI edes Kiinan kommunistinen diktaattori ja täydellinen psykopaatti Mao kyennyt moiseen mielettömyyteen yhdenkään aiheuttamansa totaalisten katastrofiensa pitkässä sarjassa! Käsite: ”Poliittinen korrektius” on itsensä Maon keksimä, jota hän käytti Kulttuurivallankumouksen aikana 1960-luvun lopulla läimäkseen poliittisia vastustajiaan puolueessa ja kautta koko kiinalaisen yhteiskunnan. Kyse oli todelliusuudessa vain Maon itsensä masinoimasta hyökkäyksestä sinänsä kunnon kommunisteja vastaan syyttämällä heitä yhtä mielettömillä perusteilla kuin Stalin teki Neuvostoliitossa 1930-luvulla, Mao oli joutunut sivuraiteelle mainittujen epäonnistumisten jälkeen, joissa kuoli enemmän kiinalaisia kuin WWII aikana japanilaisten vähemmän kauniiden otteiden takia kun se miehitti Kiinaa. 1960-luvun lopulla Mao päätti iskeä takaisin polkaisemalla käyntiin käytännöllisesti katsoen sisällissodan oman Mao kulttinsa ja ”kiinalaista beatlemaniaa” riehuvien lasten ja nuorten avulla antaen heille kaikki valta repiä alas kaikki entinen niin patsaat kuin ”kapitalistinen” wanha kaarti, joista monet olivat osallistuneet ”pitkälle marssille”, joka nousi Kiinan kommunistisen puolueen mytologiassa ”Graalin maljan” asemaan melkeimpä ”Mustaksi kiveks”i Mekassa, jota muslimit kiertävät kunpa eivät muuta tekisivätkään).

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi