Englannin lakikomissio haluaa kieltää ”islamofobiset” pilakuvat lailla

Lakikomission ehdottama lakimuutos kieltäisi lailla muun muassa Charlie Hebdo -tyyliset profeetta Muhammedin pilakuvat.

Rappiokulttuuri

Ehdotettu vihapuhelakien uudistus lakikomissiolta hallituksen hyväksymänä johtaisi ”tulenarkojen” pilakuvien levittämisen lailla kieltämiseen.

Lakikomission mukaan ”vihaan yllyttämisen” kieltävän yleisen järjestyksen laki tulisi kattaa kirjoitetun materiaalin lisäksi myös kuvien jakaminen. Tämä tarkoittaisi sitä, että sanomalehtien päätoimittajat voisivat joutua jopa seitsemäksi vuodeksi vankilaan, jos lehti julkaisee kiellettyjä islaminuskoa pilkkaavia kuvia.

Lakikomissio vaatii samassa lakimuutoksessa myös esimerkiksi maahanmuuttajien, turvapaikanhakijoiden, transvestiittien, huorien, aseksuaalien ja naisten lisäämistä niihin ryhmiin, joita vastaan hyökkääminen luokitellaan viharikokseksi.

Lähde: Breitbart

Britannia Britannian muslimiyhteisö Homolobby Kulttuurimarxismi Muhammed Muslimit Poliisi Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Prostituutio Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sananvapaus Sananvastuu Sensuuri Terrorismi Ulkomaat Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Minä

    Vastaa

    Briteissä on aina tehty pilaa uskonnosta, kuten kristinuskosta, vieläpä reipasta pilaa. Miksi islam olisi poikkeus? Tuo haisee.

  • juha.

    Vastaa

    Ensinnäkään tässä maailmassa ei ole olemassakaan viharikoksia, jotka tulisivat valkoisten puolelta. Päinvastoin! Todelliset VIHARIKOKSET ovat tehdyt joko mustien eli afrojen tai muslimien taholta. Tähän viharikoksen ”vaino luokkaan” voidaan lukea myös juutalaisten harjoittama aparheit politiikka kansainvälisen- ja kansallisten lakien osalta, joissa vm. etninen ryhmä on vuosisatoja kaventanut ja pyrkii kaventamaan valkoisen rodun ihmisoikeuksia henkisesti, aineellisesti ja taloudellisesti omaksi välittömäksi hyöådykseen hyväksikäyttämällä yhtä joukkomurhaa lukuisten (patterin väliin tungettujen) joukkomurhien ollessa realismia maailmanhistoriassa. Kansakunta on pyhä, mutta samalla matalamielisin, ahnein, laskelmoivin ja häpeämättömin ihmismkunnan historiassa!

  • Markus L

    Vastaa

    Esitutkinta kansanryhmien kiihottamisesta tapauksessa, jossa koraani poltettiin Malmön teollisuusalueella, on lopetettu.

    https://petterssonsblogg.se/2020/11/16/inte-olagligt-att-branna-koraner/

  • Hah hah

    Vastaa

    Varsinainen leikkikomissio.

  • Kyrpä

    Vastaa

    Jumalauta

  • Ex Libris

    Vastaa

    Komissio ‑sana viittaa kovaan kommunistiseen hirmuvaltaan. Vuosi vuodelta tämä tyrannia tiukentaa otteitaan myös suomessa. Jo tänään on normaali keskustelu kielletty monesta eri aiheesta. 

    Kun keskustelu kielletään, löytyy syy siihen yleensä kieltäjien kieroudesta. Kuten koulukiusaajat, ”Sshh, tästä kaverisi lynkkauksesta et sitten hiisku opelle, tai…”

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi