Juutalaismiljardööri sijoittamassa 200 miljoonaa dollaria edistääkseen kulttuurimarxismia edistäviä liikkeitä

Sandler rahoittaa kulttuurimarxistisia liikkeitä hyväntekeväisyysjärjestön, Susan Sandler Fundin kautta.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Susan Sandler kertoo rahoittavansa järjestelmällistä rasismia vastaan taistelevia järjestöjä.

Susan Sandler ilmoitti 14. päivä tätä kuuta sijoittavansa 200 miljoonaa dollaria tukeakseen järjestöjä, jotka ”taistelevat järjestelmällistä rasismia vastaan” ja pyrkivät nostamaan ei-valkoisten äänestysprosenttia Amerikan presidentinvaaleissa.

George Sorosin tapaan Sandler rahoittaa kulttuurimarxistisia liikkeitä hyväntekeväisyysjärjestön, Susan Sandler Fundin kautta, jonka johtajana hän toimii. Aiemmin hän on toiminut vanhempiensa perustamassa Sandler Foundationissa, joka myös toimii kulttuurimarxismin edistämisen periaatteella.

”Olen alkanut uskomaan, että kaikista tehokkain keino muuttaa yhteiskunnallisia prioriteetteja ja yleistä politiikkaa on muuttaa vallan tasapainoa, ei muuttaa vallassa olevien mielipiteitä. Kun hallitus on reagoiva ja myös pelkäävä niitä ihmisiä kohtaan, jotka joutuvat kantamaan epätasa-arvon ja epäoikeudenmukaisuuden haittavaikutukset, niin siitä seuraa parempia tavoitteita, käytäntöjä ja linjauksia”, Sandler kuvailee keinojaan vaikuttaa länsimaiden politiikkaan.

Korjaus: Artikkelikuvassa oli väärä henkilö.

Lähde: The Hill

Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasismi Susan Sandler Susan Sandler Fund Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hondamies

  Vastaa

  Tämä kuva on Susanista.joka on käsikirjoittaja ja teatterikouluttaja. Susan Sandler Fundin henkilö on vanhempi,lihavampi ja lyhyempi. Kuva löytyy Times of Israel lehdestä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi