Nyt sitä saa taas! Kielletyille Kirjoille tuli lisää Taisteluni-kirjaa

Kansallismielisten suosima kirjakauppa Kielletyt Kirjat on saanut lisää Taisteluni-kirjoja hyllyynsä. Teos on ollut jo jonkun aikaa loppunut.

Kulttuuri

Yksi maailman tunnetuimmista kirjoista on myös tunnettavuuteensa nähden melko hankalasti saatavilla. Kirjasta on jopa julkaistu naurettavia versioita, joissa julkaisijat selittävät Adolf Hitlerin sanomisia lukijalle, jotta nämä eivät vaikutu tämän sanoista.

Vuosi sitten äärivasemmisto aloitti ”boikotin” kirjakauppaa vastaan tämän kirjan vuoksi, mikä johti useisiin satoihin tilauksiin yhden viikonlopun aikana. ”Boikotista” saatuja rahoja käytettiin useamman eri kansallismielisen ryhmän tukemiseen materiaalihankinnoin.

Kielletyt Kirjat tunnetaankin avokätisenä kansallismielisen toiminnan tukijana. Kaupan kaikki tuotto ohjataankin monipuolisesti erilaiseen kansallismieliseen toimintaan, joten asioimalla kaupassa tuet samalla kansallismielistä toimintaa.

Voit tilata Taisteluni-kirjan suoraan tästä linkistä!

Adolf Hitler Aktivismi Historia Kansallismielinen infrastruktuuri Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Rotu Taisteluni Talous

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Hitlerillä oli paljon hyviä ajatuksia ja sisäpoliittisesti sai Saksan kukoistamaan. Jälkiviisaana on helppo todeta miehen virheet ja viat, jotka tulivat esiin sodan edetessä. Hitlerin luottamus omiin kenraaleihinsa oli huono ja mies sotkeutui sodanjohtoon luoden kaaosta taktisiin tilanteisiin, joissa olisi tarvittu vetäytymistä ja uudelleenjärjestäytymistä. Sodankäynnin diletanttina hän aliarvioi huollon merkityksen sotajoukoille ja kalustolle ja puski ne idässä kauas huollon ja reservien tavoittamattomiin. Hitler oli loppujen lopuksi tyypillinen, joskin poikkeuksellisen vahvaluonteinen ja nerokas poliitikko, jolle ideologia ja näyttävyys on kaikki kaikessa ja pragamaattisuudella ei aina ole niin väliä. Itse koen, että Hitlerin mahtipontisuus sopii huonosti suomalaiseen mentaliteettiin.

  • Plääh

   Vastaa

   Taas Putinin ja muiden voittajien sotahistoriaa tuutin täydeltä, Hitler luotti kenraaleihinsa liiaksi. Kenraalit sabotoivat sotaa ja syöttivät väärää tietoa ja saivat Hitlerin luopumaan monista hyvistä päätöksistä. He kavalsivat kaiken viholliselle.

   Hitler ei ollut mikään diletantti, vaan huyippukuyky tälläkin saralla, kuten Keitelkin totesi.

   Vetäytmiskieltokin oli joskus ihan paikallaan, kuten Moskovan edessä. Kenraalit olisivat vetäytyneet loputtomiin. Kyllä Hitler hyväksyi Schörnerin vetäytymisen, koska luotti tähän.

   Mahtipontisuutta en oikein näe Hitlerissä. Esiintyikin aina melko yksinkertaisesti tai tavallisen SA-miehen puvussa

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Se tuntuu tuo kieltolakimentaliteetti voivan aina vain hyvin tässä maassa. Luottamus aikuisten ja täysivaltaisten ihmisten omaan arvostelu- ja arviointikykyyn on nollassa, ja heitä on suojeltava pahan Aatun ajatuksilta kuin lapsukaisia. Näinhän se on viinaksienkin kanssa. Ei tunnu tulevan kysymykseenkään, että viinejä saati väkeviä voisi myydä ruokakaupassa, kuin mitä hyvänsä elintarvikkeita – niin kuin Euroopan sivistysmaissa.

 • Nimetön

  Vastaa

  viimein!!

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Taisteluni- kirjan luettuani ymmärsin miksi siitä tuli kielletty kirja aikoinaan. Syy on tietenkin se filosofinen viisaus joka kirjasta löytyy. Kiistaton totuus on että Adolf Hitler oli yksi 1900- luvun SUURIMPIA FILOSOFEJA!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi