Mistreatilta jälleen uusi levy

Tunnettu suomalainen radikaalirock-yhtye julkaisee uuden levyn.

Kulttuuri

Mistreat on vuonna 1988 perustettu kouvolalainen RAC-yhtye.

Suomen heittämällä tunnetuin kansallismielinen radikaalirock-yhtye Mistreat julkaisee jälleen uuden levyn. Levy on yhteistuotanto brasilialaisen Bandeira de Combate ‑yhtyeen kanssa.

Mistreatilta tulee viisi uutta kappaletta. Levyn julkaisija on saksalainen PC Records, joka paikallisten viranomaisten mukaan on maan suurin “äärioikeistolainen” levy-yhtiö, joka tuloillaan tukee paikallista kansallismielistä toimintaa monin tavoin.

Mistreatilta tuli täyspitkä levy vuonna 2018 pihalle yhtyeen 30-vuotisjuhlavuonna. Lisäksi aikaisemmin tänä vuonna bändin perustaja ja solisti Muke julkaisi soololevyn, jossa hän tulkitsee suomalaisia runoja rock-versioina. Kyseinen levy on täysin suomenkielinen.

KotimaaKulttuuriMistreatMusiikki

Keskustelu

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi