Puolustusvoimien upseeri mukana laajassa huumevyyhdissä

Ryhmää johdettiin Liettuasta. Hallussa pidetyn ja levitetyn amfetamiinin määrä oli oikeuden mukaan 43 kiloa ja Subutex-tabletteja levitettiin yli 2 000 kappaletta.

Rikos

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Liettuasta johdetun järjestäytyneen rikollisryhmän jäseniä vuosien vankeusrangaistuksiin laajassa huumejutussa. Oikeuden mukaan ryhmä levitti vuonna 2022 maaliskuusta marraskuuhun amfetamiinia ja Subutex-tabletteja pääkaupunkiseudulta Kouvolaan, Lahteen ja Järvenpään Haarajoelle.

Kovimman tuomion sai ryhmän johtaja Andrius Kriusovas, 42, joka tuomittiin 13 vuoden vankeusrangaistukseen. Ryhmän jäsen Romualdas Gasperavicius, 42, tuomittiin 12 vuoden vankeusrangaistukseen ja Ervinas Budreckis, 27, seitsemän vuoden ja 10 kuukauden vankeuteen.

Oikeus tuomitsi Olli-Ville Juhani Henrikssonin, 60, 11 vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen. Oikeuden mukaan hän ohjasi useasti amfetamiinin vastaanottamista Kouvolaan ja käytti huumekuriireja. Hänen katsottiin tienanneen rikoksella 55 000 euroa.

Pekka Henrikki Pakkanen, 48, tuomittiin kahdeksan vuoden vankeuteen, viralta pantavaksi ja menettämään sotilasarvonsa. Pakkanen toimi rikosten tekoaikaan Puolustusvoimissa upseerina. Oikeuden mukaan hän toimi kuriirina ja kuljetti huumeita maastokätköön.

Lisäksi käräjäoikeus tuomitsi useita lyhyempiin vankeusrangaistuksiin.

Lähde: Keskisuomalainen

Huumeet Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • otto suni

    Vastaa

    Kiinassa nämä henkilöt olisi teloitettu, samoin useissa muslimimaissa!

    • Antisemitisti

      Vastaa

      Kiinassa teloitetaan myös korruptoituneita poliitikkoja, poliiseja ja virkamiehieä. 

      Kiinassa esimerkiksi ”lobbaus” luokitellaan korruptioksi, eikä Kiinassa anneta lobbareiden ostaa poliitikkoja.

      ”Kansallismieliset” vihaa Kiinaa, koska Kiina ei anna justkujen monikulttuurillistaa Kiinaa eikä Kiina kunniota muslimeita, naisia, hinttareista puhumattakaan.

      ”Kansallismieliset” rakastaa USA:ta ja Israelia ja levittää jatkuvasti USA:n ja Israelin valheita.

      ”Kansallismieliset” haluaa, että Suomesta tulee Amerikan kaltainen monikulttuurinen persereikä ja tuomitsee kiinalaiset jotka haluaa suojella omaa kulttuuriaan ja elämäntapaansa.

    • society

      Vastaa

      Oikea kansallismielinen ei nöyristele vierasvaltioille paitsi jos siihen on hyvä syy. Kiina on samaa paskaa kuin muutkin. Jos kiina ois hyvä nii ois se karkottanut muslimit ja juutalaiset pois sieltä ja luoda oman kansallisvaltion. Kiinassa on kommunisti hallitus. Samapa tuo kärsikööt ei eurooppalaiset kansat omasta paskastaan. Valkoset tulevat voittamaan

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Tämä on selkeä osoitus että Suomi on NATO yhteensopiva. Maailman suurimmassa huumeiten salakuljetus organisaatiossa on hienoa olla mukana ‑ei pääse suotta nuorison päät selviämään!

    • Rokottamaton

      Vastaa

      Huumeet, ihmiskauppa ja lapo kuuluvat nykyään ylvään lännen pilareihin.

  • Tapani

    Vastaa

    Niinpä, Rikollisorganisaatio NATO:n jäsenyyden myötä huumekauppa alkaa todella kukoistamaan Suomessa, ja useat mm. armeijan palveluksessa olevat henkilöt tulevat olemaan siinä mukana ja tienaamaan mukavia summia.

  • Salomon

    Vastaa

    Ja näin Nato(MATO) Loistaa!! Olemassa olollaan. Seuraavan viiden vuoden sisään nämä toimet lisääntyvät niin paljon, että niitä vain enää lakaistaan maton alle

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Haarajoella ei kyllä montaa torppaa ole, ehkä ne kaikki kiskovat subuja. Äkkiä jää asuntovelat maksamatta noilla elkein.

  • JFK

    Vastaa

    Kuinkahan monen hienon nuoren elämän nuokin kusipäät ovat tuhonneet mitättömän rikoshyödyn vuoksi?

    ”Isänmaallisen” upseerin toiminta on ollut erityisen moitittavaa. Henkilön, jonka ammattina ja luottamustoimena on Suomen suojelu, osallistuu Suomen tuhoamiseen. Kyseessä on valtiopetos.

  • Nato Suomen operaatiot

    Vastaa

    Oliko nämä valkoisia mutta Naton hybridiosastokeskuksen henkilökuntaa sivubisneksinenään? Onpas tyypeillä paskat palkat kun huumehommiin lähtivät kaikki. Liettuastakin löytyy näitä ei niinkään kansallismielistä rikollisporukkaa. Eipä se niin rotua tässä maailmassa katso sitten

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi