Musta sieppasi ja raiskasi ruokalähetin – ampui tämän perhettä, joka tuli etsimään häntä

Musta syyllistyi kahden päivän sisällä useaan törkeään rikokseen.

Rikos

Musta mies Amerikan Floridassa, nimeltä Joseph Killins, oli lähestynyt 20-vuotiasta naispuolista ruokalähettiä ja vaatinut tältä rahaa aseella uhaten. Kun naisella ei ollutkaan rahaa, Killins pakotti tämän autoon ja ajamaan asunnolleen, missä musta sitten raiskasi hänet.

Naisen ollessa Killinsin vankina, hänen perheensä oli huolestunut tästä ja tullut etsimään tätä asunnolta, paikantaen hänet puhelimen avulla. Killins oli tämän seurauksena avannut tulen perhettä kohti ja haavoittanut yhtä heistä. Poliisi ei saanut tuolloin Killinsiä kiinni.

Seuraavana päivänä kuitenkin rikoksia jatkuvasti tekevä Killins päätyi poliisin pidättämäksi, kun tämä oli hakannut 40-vuotiaan naisen ja varastanut hänen reppunsa. Mustaa ollaan nyt asettamassa syytteisiin sieppauksesta, raiskauksesta, aseellisesta ryöstöstä, ryöstöstä ja törkeästä pahoinpitelystä aseella.

Lähde: Daily Mail

Musta rotu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Musta mies ryösti ja raiskasi, ampui hätiin tulleita kohti, haavoittaen yhtä, rikostelu jatkui repun varastamisena jne, katala on musta mies, törkeyksiin alati syyllistyvä, katumusta ei musta tunne.

 • otto suni

  Vastaa

  Mustille tyypillistä käytöstä ja siksi myös meille suomalaisille tulevaisuus USA:n miehittämässä Suomessa! Hyvin menee Risto E.J. Pentttilän johtaessa kohti Moskovaa!

  • GLGL

   Vastaa

   Kun Suomi on E.J. Penttilän johdolla vallannut Venäjän, niin mustille osaajille avautuu valtava markkina idässä. Onkohan Penttilä miettinyt loppuun asti sitä, että kuinka moni Afrikasta tuotu suomalaisen korvaaja haluaa jäädä Suomeen, jos idässä on tarjolla rahakkaampi sopimus (+ naiset ovat naisellisempia, kuuleman mukaan?

   Olen henkilökohtaisesti pettynyt E.J. Penttilän ulostuloihin. Aikoinaan pidin häntä suuressa arvossa. Ei ole E.J. sama mies enää.…

 • Nimetön

  Vastaa

  Toisin kuin Suomessa, Killins ei selviä tästä sakoilla ja ehdonalaisella.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Musta paskaläjä-perkele !

 • Late

  Vastaa

  täysin normaali tavallinen nekru. kyseinen saasta rotu pitää hävittää maapallolta veiimeistä myöden ja unohtaa lopullisesti niiden saastainen olemassaolo.

 • Risto Penttilän apupoika nektariini

  Vastaa

  Selkeää liberaali ainesta jota RKP ja Sekoomus rakastaa tuoda tänne. Ei tietenkään omaan kotiin eikä asuinalueelleen. Risto voi sijoittaa Sipilän kanssa tontilleen kun kerran on pressaehdokkaaksi nyt pyrkimässä.

 • Realisti

  Vastaa

  Viidakon lakeja noudattavat joutavat viidakkoon.

 • Jukka

  Vastaa

  Jos nuo mustat eläisivät usassa kaikki samassa osavaltiossa se ei eroaisi mistään afrikan maasta.

 • itse edellä

  Vastaa

  Tällaistenkin syiden vuoksi en ole käyttänyt lähettipalveluita enkä tule käyttämään. Jos ei itse jaksa kävellä kauppaan niin miksi altistaa toiset vaaratianteisiin?

  Seuraavaks ne varmaan keksii että ”hei tilataas ruokalähetti illan iloksi”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi