Helsingissä selvitellään jälleen uuden katujengin rötöksiä käräjillä

Oikeudessa käsitellään nyt ryöstöä, tapon yritystä, törkeää henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelua sekä törkeitä huumausainerikoksia.

Rikos

justice, statue, lady justice

Helsingin käräjäoikeudessa on tällä viikolla jälleen selvitelty uuden katujengin rikoksia käräjäoikeudessa. Tällä kertaa kyseessä on aikaisemmin tuntematon RK 98 ‑jengi, joka vaikuttaa Vuosaaren alueella.

Syytettynä on yhteensä 18 vastaajaa, jotka ovat iältään kahdenkymmenen molemmin puolin. Miehiä syytetään lukuisista rikoksista, kuten törkeistä huumausainerikoksista, törkeistä ryöstöistä ja törkeän kiristyksen yrittämisestä. Rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2021–2022.

Poliisin esitutkinnan mukaan ryhmään kuuluu 15–30 henkilöä. Ryhmä toimii myymällä huumeita, perimällä velkoja sekä väkivallalla. Sitä johtaa 24-vuotias mies, joka on aikaisemmin saanut tuomion Vuosaaren McDonaldsin autokaistalla tapahtuneesta ammuskelusta.

Lähde: HS

Katujengit Kotimaa Maahanmuuttajajengit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Suomi on Ruotsin tiellä. Muutama vuosi, ja Suomessa paukkuvat pommit sekä aseet kuten nyt Ruotsissa. 

    Suomi tekee jääräpäisesti samat virheet maahanmuuton auhteem kuin Ruotsi, vaikka Suomi tietää lopputuloksen.

  • otto suni

    Vastaa

    Korruptoitunut oikeuslaitos ja polpo pitävät huolen siitä, että saamme vain sopivasti väritettyä tietoa tekijöistä ja heidän etnisistä taustoista!

  • Nationalisti

    Vastaa

    Olisiko Taposella antaa ”asiantuntijalausuntoa” tähänkin asiaan?
    Onko infra jo sopiva katujengeille vai mikä on seuraava peruste kieltää niiden olemassaolo?

  • Charlie

    Vastaa

    Eiköhän pahimmat suvakit yhä sano, ettei täällä ole jengejä, sillä pahimmat suvakit eivät voi sanoa mitään negatiivista maahanmuutosta. Se on kyllä jännä juttu miten he eivät näe mitään ongelmakohtia tai huonoja puolia ilmiössä. Tuolloin ei ole myöskään mitään halukkuutta tarttua konkreettisesti näihin ongelmiin, vaan ne vain kuitataan apaattisella olankohauttamisella tai aktiivisella kieltämisellä. Täten ongelmat kasvavat ja pian jengiläisiä ja muita neekereitä on kaduillamme miljoona. Mikä silloin eteen?

    Hallitusneuvotteluissa nojataan laskelmaan, jonka mukaan terveysmenomme kasvavat nopeasti kuudella miljardilla. Ainakin 1 500 000 000 euroa puuttuu budjettilaskelmien mukaan nyt. Virallisen selityksen mukaan säätytalolta ”tätä ei voi selittää vain ikääntyvällä väestöllämme”. Ei voikaan. Puolitoista miljardia voitaisiin kuitata potkimalla em. jengiläiset kavereineen ja sukulaisineen pois Suomesta ja sulkemalla rajat. Lässytysten ja propagandan mukaan kaikki on kuitenkin tuolla rintamalla hyvin ja varsinkin Euroopan ulkopuolista (lue: Suomeen mahdollisimman sopeutumatonta, tuhollista ja kallista maahanmuuttoa) tarvitaan entistäkin kovemmalla tahdilla, vaikka esim. valtavat määrät ukrainalaisiakin ovat työllistyneet huonosti. ”Syyksi” kerrotaan se, että ovat naisia, joilla on alaikäisiä lapsia. Lisää näitä ”kotiäitejä” tarvitaan ehdottomasti, sillä afgaanit, somalit ja irakilaiset 4–7 lapsensa kanssa eivät toki riitä. Importoimalla työttömiä EU:n ulkopuolelta Suomi viedään nousuun. Onko sinulla luottoa tulevaan eduskuntaamme? Ei minullakaan.

    Sitten kun Suomeen on importoitu miljoona ”moniosaajaa” ja ”kansantalouden” pelastajaa, huomataankin näiden vain kuormittavan sosiaali- ja terveysmenoja! 1,5 miljardin vaje kassassa onkin muuttunut täten kuudeksi miljardiksi. Hmm… Taisin keksiä: otetaan lisää maahanmuuttoa! Joo, sillä se lähtee. Joku voi epäillä ettei integraatiota, assimilaatiota; ”kotoutumista” tulla näkemään silloinkaan ja se joku tulee olemaan oikeassa.

  • Ennen oli tuollakin toisin

    Vastaa

    Uusia Hiekkakansan Irakin kurdeja sekä Afrikan somalijengejä syntynyt kun ennen Vuosaaressa ja Rastilassa mannet oli kovia ryöstämään. Alkaa olla ahdasta tuollakin. Valkoinen vähemmistö joko lähtee tai kuolee pois alueelta

  • Musta ase

    Vastaa

    Kyllä tämä jengien vaikutus alkaa jo perheellistä pelottaa.Mitä voi tehdä jos tulevat päälle vaikka vain 2 joten toisella on todistaja vaikka saisivat turpaansa mutta todistavat kuitenkin aloittajan olleen se jolta saivat selkäänsä. Mitä voi tehdä, suomen lain mukaan eipä muuta kuin kärsiä mahdolliset valheelliset seuraukset. Milloin tässä maassa saa alkaa puolustautua hyökkääjää vastaan niin ettei tarvitse itse pelätä sakkoja, syytteitä ja korvauksia. Entäpä nyt tämän vaalikauden aikana, saisivatkohan edes jotain positiivista aikaan, sentään ne komukat tuli lyötyä ja pitäisi olla turvallisemmat ajat tiedossa vai onkohan kuitenkaan.

  • Anonymous

    Vastaa

    Ei se ole katujengi. Taas rasismia pahimmillaan. Viattomia ulkomaalaisia negridejä syytetään, koska rasismi. RK tarkoittaa Reilua kaveria eikä sillä ole mitää tekemistä katujengin kanssa .

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    IS julkaisu 15.5.2023 uutisen:
    ”Maailmankuulu Jens Lapidus antaa Suomelle neuvon, mitä katu­jengeille pitäisi tehdä”
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009569261.html

    Siis nyt valtamediankin on pakko kertoa todellsuudesta. Lehti mainitsee kuvatekstissä myös Rosengårdin. Vuonna 2015 saman konsernin pääjulkaisu HS julkaisi Maria Petterssonin ”Sotatanner – raportti Malmön monikulttuurisesta helvetistä” pilkkakirjoituksen, jonka mukaan Malmö on rauhallinen. 

    https://www.hs.fi/nyt/art-2000002842718.html

    Pitäisikö Sanoma-konsernin nyt pyytää anteeksi lukijoidensa harhaanjohtamisesta. Jompikumpi on täysin väärässä, joko Lapidus tai Pettersson.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi

    justice, statue, lady justice