Virolaiselle yli 4 vuotta vankilaa törkeästä raiskauksesta ja vapaudenriistosta

Rikokset tapahtuivat heinäkuussa 2022. Käräjäoikeus määräsi tuomion salassapidettäväksi lauselman julkista versiota lukuunottamatta.

Rikos

hammer, books, law

Vuonna 1981 syntynyt Tanel Kägu on tuomittu törkeästä raiskauksesta ja vapaudenriistosta neljän vuoden seitsemän kuukauden vankeuteen. Lisäksi hänet velvoitettiin korvaamaan asianomistajalle kärsimyksistä lähes 20 000 euroa korkoineen.

Asianomistajan oikeudenkäyntiavustajalle suoritetaan valtion varoista palkkiota yhteensä 5663,38 euroa, minkä määrän vastaaja on korvattava valtiolle. Vastaajan puolustajaksi määrätylle asianajajalle suoritetaan valtion varoista palkkiota yhteensä 5612,93 euroa, minkä määrän vastaaja on korvattava valtiolle.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 223426)

Kotimaa Rikos Törkeä raiskaus Vapaudenriisto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tiina

  Vastaa

  Nuo ovat korkeimmat kärsimyskorvaukset mitä olen ikinä Suomen mediassa törmännyt raiskauksesta. Jotain sairasta tekijä on samalla tehnyt sillä ei normaalisti saa tuollaisia korvauksia.

  • Lalli

   Vastaa

   Valkoisena heteromiehenä Taneli on syyllisempi kuin monet muut seksuaalihätätilanteeseen joutuvat. Siksi iso lasku.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tais olla vaan niin että Virolaisilla ei ole ns. kulttuurillista helpotusta tuomioon… tossa on jo jotakuinkin tuomio joka kuuluukin raiskauksesta saada… Tollaset mitä on tässä nähty 6kk ehdon alaista alaikäisen raiskaamisesta on ihan vitsi

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Veljeskansan (sic!) lahja Suomelle. Ei tule maksamaan korvauksia tuttuun virolaiseen tyyliin.

 • tymä

  Vastaa

  Eikös joku puhunut jotain että esim Liettuassa esim voi ihan hyvin jättää auton jonnekin tien sivuun eikä kukaan tee sille mitään. Ovetkin voi jopa jättää auki, koska niiden rikolliset on menneet (tai häädetty) maihin tekemään tekojaan. Voisiko tässä olla sama juttu?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law