Monikulttuurinen katujengi ryösti uhreja Tampereella – Päätekijä vankilaan

Maahanmuuttajien katujengi ryösti Tampereella viime syksynä useita uhreja puukolla uhaten. Käräjäoikeus on nyt tuominnut päätekijän telkien taakse.

Rikos

Marraskuussa ryöstäjät olivat houkutelleet uhrinsa Tampereen Sokoksen lähettyvillä sijaitsevalle sisäpihalle, missä he olivat väkivaltaa käyttäen ja sillä uhkaamalla saaneet anastettua uhriltaan puhelimen ja bussikortin. Sen jälkeen he olivat jälleen puukolla uhaten pakottaneet uhrin Hämeenkadulla sijaitsevalle pankkiautomaatille ja pakottaneet hänet nostamaan rahaa, mutta tilillä ei ollut varoja. Tämän jälkeen he olivat poistuneet paikalta. Toinen ryöstäjistä siis jäi tuntemattomaksi, mikä tarkoittaa sitä, että hän voi edelleen jatkaa katujen terrorisoimista.

Vain seuraavalla viikolla edellisviikon ryöstön saaliista innostuneena sama tekijä ryösti yhdessä kolmen muun kanssa uhrinsa Tammelan puistokadulla. Maskein ja hupuin varustautuneet tekijät olivat kävelleet uhrin luokse, minkä jälkeen päätekijä oli lyönyt uhria nyrkillä.

Uhrin lähdettyä pakenemaan nelikko kaatoi hänet maahan ja ryhtyi potkimaan. Uhria oli uhkailtu puukolla, minkä seurauksena hän luovutti tekijöille lompakkonsa ja puhelimensa. Tekijät pakenivat paikalta anastettu omaisuus mukanaan. Kolme muuta tekijää olivat tekoaikaan alaikäisiä.

Lisäksi sama rikollisen alku oli lokakuussa pahoinpidellyt kahta eri asianomistajaa aiheuttaen näille luunmurtumia. Tuomiota tuli edelleen lievästä petoksesta, huumausaineiden käyttörikoksesta sekä julkisella paikalla toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi Serge Asifiwen kolmen vuoden ja seitsemän kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Muut kiinnijääneet selvisivät ehdollisella.

Lähde: HS

Huumeet Katujengit Kotimaa Maahanmuuttajajengit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ryöstö Tampere Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kävipäs hassusti. Juttu hoviin vaan ja siellä suvakkituomari puolittaa tuomion.

 • Julli

  Vastaa

  Uuuuuuuullatuuus!

  Nimen perusteella taas moniosaaja valkoisen yhteiskunnan uhriksi joutunut neekeri.

  Nämä ovat todellisia ihmiskunnan haittaeläimiä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi