Rotumuukalaisten johtama massiivinen huumeliiga kiinni Oulussa

Yleisradion mukaan huumeliigan johtajat ovat 20-30-vuotiaita ulkomaalaisia.

Rikos

Oulun poliisi on saanut päätökseen alkuvuodesta käynnistyneen poikkeuksellisen suuren kokoluokan huumausainerikostutkinnan. Poliisi myöntää, että syylliset ovat maahanmuuttajia.

”Kyseessä on iso kokonaisuus ja Pohjois-Suomessa harvinainen,” rikoskomisario Jarmo Katila kommentoi medialle.

Tapaus on nyt syyttäjällä. Käräjäoikeudesta ilmenevien tietojen perusteella huumevyyhdessä on yhteensä 17 henkilöä syytettyinä törkeistä huumausainerikoksista.

Yleisradion mukaan huumeliigan johtajat ovat 20–30-vuotiaita ulkomaalaisia. He ovat rikastaneet oululaisten elämää kaupittelemalla kokaiinia, amfetamiinia, ekstaasia, hasista ja marihuanaa.

Lähde: Yle

Huumeet Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Oulu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Siinä sivussa raiskanneet alaikäisiä.

 • Antti Siimeks

  Vastaa

  Valepakolaisia, tukihuijareita, lasten jengiraiskaajia sekä ennätysmäärät huumeita salakuljettaneet ja myyneet muslimit. Töitä ei tee yksikään, aidosti opiskeleva ei yksikään, suomea ei osaa yksikään, eikä halua. Leveä, ilmainen elämä etusijalla näillä jokaisella. Discoo ja lapsen pilluu. Tasan sama homma joka kaupungissa. Menikö kotoutus nappiin, vasemmisto? Menikö? Annatte heille lisää rahaa koko ajan, ja bonuksena SUOMEN kansallisuuden, superbonuskortti. Ja tätä tulee vastineeksi. Tätä ja loputonta rasistiksi haukkumista.

  • Holopainen

   Vastaa

   Ei ole kotoutettu tarpeeksi. Lisää rahaa, tyhjää puhetta ja hellempiä otteita, niin hyvä tulee. Ketäs siellä Oulussa on? Irakilaisia vai albaaneja?

   • Luiro Nakula

    Vastaa

    Oulussakin pyörii Esikoto ‑hankkeet ja rahaa palaa kun Canada Gooset päällä sähköypyöräillään ja syödään rituaalilihaa nuotion ääressä. Saattaapi joku retken vetäjär saada myös unohtumattoman savumakkarakokemuksen.

    https://www.metsa.fi/projekti/esikoto/

    • Rautaturisti

     Vastaa

     Kävin kurkkaamassa linkkiä, mutta ei vain kestänyt katsella niitä kaunista luontoamme pilaamassa, jos ihan läsnäolollaan. Vittu!

 • Nurinkurista

  Vastaa

  Ja noita tänne tarvitaan lisää – ainakin eduskunnan ja suvakkien mielestä.

 • Martti Korpiranta

  Vastaa

  Suomen politiikka on sairasta tällä hetkellä. Näitä rikollisia ei Suomen tarvitse täällä pitää. Toivon että joku päättäjä tai heidän lähipiiriin kuuluva joutuisi kokemaan näiden rikollisten tekemän rikoksen sillä ennen sitä ei tapahdu mitään..!!!

 • juha II

  Vastaa

  Hyvin ovat ”ruotsittuneet”! Onnittelut Oululle ja väsymättömälle todellisuuden kieltämiselle!

 • Salomon

  Vastaa

  Mutta ei hätää kansalaiset! Ei hätää! Vihapuhe tuomioita luvassa. Tältä näyttää maa jonka presidentti on juutalais paska, pääministeri nisti ja muut valtaa pitävät läpeensä korruptuneita. Poliisissa työskentelee pedofiilijä, diilereitä ja murhamiehiä ja tottakai valittua kansaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko syyttäjä vaatinut kaikkien karkoittamista Hölmölästä? Vai onko kansalaisuus ja Kela Gold jo varmistettu?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi