Inna Laura Maria Lehtiselle tuomio PS:n Tynkkysen pahoinpitelystä

Julkaisemme Lehtisen henkilöllisyyden siksi, että tämän ilmeisenä tavoitteena oli kylvää väkivallalla pelkoa maahanmuuttokriittisinä profiloituneita poliitikkoja kohtaan.

Rikos

Inna Lehtinen.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi 19-vuotiaan Inna Laura Maria Lehtisen sakkoihin perussuomalaisen Sebastian Tynkkysen pahoinpitelystä yökerhossa. Pahoinpitelyn motiivi oli poliittinen.

Lehtinen lähestyi perussuomalaista kansanedustajaa viime joulukuussa lahtelaisessa ravintola Wintissä ja kysyi, onko tämä Tynkkynen. Tämän jälkeen nainen löi kansanedustajaa nyrkillä päähän.

Sakkorangaistuksen suuruus on yhteensä 360 euroa. Tynkkynen vei asian oikeuteen tuodakseen julkisuutta poliittiselle väkivallalle.

Partisaani julkaisee Lehtisen henkilöllisyyden siksi, että tämän ilmeisenä tavoitteena oli kylvää väkivallalla pelkoa maahanmuuttokriittisinä profiloituneita poliitikkoja kohtaan. Vaikka Tynkkynen edustaakin valeoppositiota, tulee kansallismielisten pitää Lehtisen kaltaisia suoraan toimintaan valmiita kulttuurimarxisteja tarkasti silmällä.

Lähteet: Päijät-Hämeen käräjäoikeus, MTV Uutiset

Inna Laura Maria Lehtinen Kotimaa Kulttuurimarxismi Lahti Pahoinpitely Perussuomalaiset Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Politiikka Rikos Sebastian Tynkkynen Yhteiskunta

Keskustelu

60 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • hane

    Vastaa

    Cuck Suomalaiset eivät tietenkään tehneet asialle mitään

  • Pasi

    Vastaa

    jos tuollanen räkänokkamatupatja tulis yökerhossa jotain lässyttämään,niin täräyttäisin suoraan nyrkillä otsaan ja potkisin perseelle. Kyllä siitä ilosta kannattais muutaman satasen sakot ottaa.

    • gg

      Vastaa

      Tuskin pääsisit parilla sadalla. Vaikka Partisaanin jutusta ei selviä, niin olen melko varma että tynkkyselle ei tullut edes kuhmua tai mustelmaa likan lyönnistä. Mutta kun sinä täräyttäisit oikein kunnolla tuollaista likkaa otsaan, niin siinä olisi vähintään iso kuhmu. Ja sitten maksaisit vähintään kivusta ja särystä ja ties mistä. Ja pahimmillaan jos menisit potkimaan likkaa vielä lyömisen jälkeen niin olisit tod.näk. oikeudessa törkeästä pahoinpitelystä. Mietis vähän ensin tota hommaa.

    • Leif

      Vastaa

      Paitsi, että siitä joutuisi vankilaan, eikä sakko ole enää muutama satanen. Kaupan päälle vielä kansainvälinen etusivun uutinen: ”Uusnatsi hakkasi rasistisin motiivein viattoman rasisminvastustajan”

    • Vassari

      Vastaa

      jumalauta oot kova jätkä. perus persu ja naistenhakkaaja.

      • Jns. Man

        Vastaa

        Mikäli joku tulee minua lyömään ilman syytä, lyön kaksi kertaa kovemmin takaisin riippumatta lyöjän sukupuolesta, seksuaali-identiteetistä, iästä, rodusta, vammaisuudesta tai poliittisesta suuntauksesta.

      • Jape

        Vastaa

        ai nyt onkin sukupuolia, VITUNVIHERVASSARI IDIOOTTI, miten voit lyödä NAISTA, jos SUKUPUOLIA EI OLE???????? tai ainakaan teidän maailmassa niitä ei pitäisi olla.

        • Tomi

          Vastaa

          Sukupuolia ja rotuja on olemassa silloin, jos niillä voidaan valkoista miestä vastaan vain jotenkin asiaa kuin asiaa vängätä.

    • Suomen soturi

      Vastaa

      Puhumattakaan vielä siitä, että saattaisit vielä saada ehkä jonkun valkoritarinkin sun kimppuusi, ellet useitakin sellaisia.

      • hehe

        Vastaa

        Ei ne kaulapartaiset kaljamahat uskalla mitään muuta tehdä kuin uhota netissä korkeintaan. Ja valkoritarit haluaa vain pillua vassarinaisilta.

  • Nimetön

    Vastaa

    Eiköhän persut ole ainut puolue joka on vähinten lääpällään jonnekkin muualle kun Suomalaisiin.
    Ainut puolue jolla yleensä on mahdollisuus nousta hallitukseen, ei joillain pikkupuolueilla jotka syö kannatusta toisiltaan.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Olet niin väärässä kuin voi olla, Persut on kontrolloitu oppositio, joka vain kusettaa vaaleista seuraaviin kansallismielisten äänet.
      Jos olet yhtään seurannut politiikkaa, niin Persujen retoriikka esimerkiksi maahanmuutosta kiristyy aina juuri ennen vaaleja, mutta heti vaalien jälkeen linja on käytännössä sama kuin jollain Zogoomuksella. Oletko huomannut Persujen puhuvan rotukysymyksestä koskaan ihan vakavissaan?
      Persuille suomalainen on yhtä kuin kansalaisuuden saanut ja ”sopeutunut kulttuuriin”, eli miten tämä eroaa mistään valtapuolueesta?

      Mitä sillä mielestäsi saavuttaa, jos Persujen kaltainen puolue saadaan vaikkapa pääministeripuolueeksi?
      Väität, että ”pikkupuolueet syö vain kannatusta toisiltaan”. Muistatko yhtään mikä oli Persujen kannatus esim. parikymmentä vuotta sitten?
      Kerrohan toki, mikä pienpuolue on saanut heti ensimmäisissä vaaleissa valtavan äänivyöryn?
      Eikö olisi sen sijaan parempi seisoa sellaisen puolueen takana ja antaa kannatusta heille, jotka tinkimättömästi ajavat meidän asiaa?

      • persut on perseestä

        Vastaa

        Juuri näin Persut on VALEOPPOSITIO-puolue, jota isänmaallisten ja kansallismielisten ei kannata äänestää. Kaikki isot ja vanhat puolueet on globalisti- ja viherkommaripuolueita. 

        Persut ei enää vastusta millään tavalla euroa, eu:a, lgbt-perversioita tai haittamaahanmuuttoa. Maahanmuutostakin vaan räksyttävät ennen vaaleja, mutta äänestävät ihan kuten muutkin paska-puolueet.

        Ainoastaan Turtiainen sanoo suoraan, miten asiat ovat. Muut ovat globalisti-viherkommari-paskiaisia tai pelkureita.

        En tiedä kannattaako äänestäminen enää ollenkaan, kun vaalit on vilpilliset. Tieto Oyj mulkkaa softallaan koko maan vaalituloksen halutunlaiseksi. Vaaleja edeltäneet valheelliset gallupit takaavat vilpin uskottavuuden.

        Toisaalta voisi äänestää edes siksi, että vaalituloksen vääristäminen olisi edes hitusen vaikeampaa. Mutta mitä puoluetta kannattaisi sitten äänestää?

    • Bella

      Vastaa

      Mikali Sinumusta Liike kykenee ottamaan vastaan sille tarjoutuvan mahdollisuuden korjata tyytymattoman kansan tuki, niin silloin persut ja Sinimusta Liike hoitavat taysin eri funktioita poliittisella kentalla ja korjaavat toisistaan poikkeavien aanestajien aanet. Sinumustalle Liikkeelle on tarjolla muun muassa jo kauan poliittisesti nukkuneiden aanet, ja sitten myos puolueisiin pettyneiden eri puoluiden entiset aanestajat ja aktiivit. Sitten tulee viela se mielenkiintoinen aspekti, etta jopa vanhan polven kommarit saattavat puoluetta aanestaa, koska monikin vanhan polven kommari on erittain maahanmuuttokriittinen.

      • Nimetön

        Vastaa

        Eikö ne vanhan polven kommarit ole SKP:ssa tai KTP:ssa?

        SKP mädättää samoin kuin vasemmistoliitto.

        • Bella

          Vastaa

          Seitsemankymppisten kommareiden kanssa olen jutellut, samoin viela vanhempien, ja kylla ainakin he ovat vahintaan maahanmuuttorealisteja.

    • Olli

      Vastaa

      Persujen näytöt edelliseltä hallituskaudelta oli yhdessä vuodessa 32 000 matua. Ei kovin uskottava vaihtoehto.

      • ÄrsyyntynytPersu

        Vastaa

        Tuo on kyllä uskomatonta, kuinka tärähtäneistö ei vielä viidenkään vuoden jälkeen ole oppinut Soinin ja nykypersujen eroa. Siniset syntyivät juurikin maahanmuuttoo
        liittyvien erimielisyyksien takia. Ja hillotolppien, tietenkin. Ja tuo argumentti on muutenkin naurettava, kun sisäministerinä oli kokoomuksen Orpo, jonka vastuulla se matuvyöry oli. Mutta öyhöttäkää ihan vapaasti. Itsennehän te siinä nolaatte.

        • Matu

          Vastaa

          Persut on sanonut etteivät usko ”rotuun”, Veikko Vallin on sanonut että hänen tavoitteensa on ”rotujen sulatusuuni Suomi”, Halal-Aho jo ennen hallitusneuvotteluja ilmaisi olevansa valmis luopumaan matutusvaateistaan, tynkkynen ottaa parrua matulta jne jne.

          Näytä minulle YKSI tapaus jossa persut ovat ajaneet matutuksen lopettamista SAATI jo tänne tuoneiden poistoa muuta kuin retoriikassa. Aivan, eivät koskaan ole eivätkä myöskään koska tule asialle mitään tekemään.

          Perussionistit pettävät AINA, syytä olisi avata jo silmät
          t: persuja ensimmäisestä vuodesta asti seurannut

    • pyllistää

      Vastaa

      Ei!! Persut on Kokoomuksen farmiliiga.

  • Vesa

    Vastaa

    Millainen aikuinen mies ilkeää myöntää ottaneensa tollaiselta pikku tytöltä pataan?

    • Maikki

      Vastaa

      Onko se pataan ottamista jos pikkuhutsua ei takaisin ala mätkimään ? Jumalauta että ootte typeriä jotka lällättelette että Sebastian otti turpaan. Olisiko pitänyt hakata se akka joka täysin yllättäen iski nyrkillä päähän ?

  • Grimur

    Vastaa

    Tynkkynen luulee tehneesä jotain hyvää ja olleensa muka armelias kun jätti vaatimatta korvauksia tekijältä. Tuomio oli naurettavan pieni harkitusta ja suunnitellusta nyrkiniskusta.
    Tynkkysen toimintatapa tässä vain yllyttää lisää näitä hulluja käyttämään väkivaltaa, kun siitä pääse noinkin kevyellä rangaistuksella, eli Tynkkynen heikensi entisestään tulevien väkivallan uhrien asemaa. Riman alitus Tynkkyseltä ja tuskin tajuaa valittaa tuomiosta.

    Huvittavaa kun Tynkkynen hehkuttaa tiedotusvälineissä tuomiota varoittavana esimerkkinä, vaikka ainakin minusta se kuulostaa enemmänkin, kun hakkaa väärinajattelevia politiikkoja, niin sen voi tehdä todella edulliseen hintaan vain 360€

    Oikeuslaitos myös yllyttää tähän ja jos SebastianTynkkynen olisi ollut Vihreä homo, niin sakko olisi ollut tekijälle moninkertainen.

  • Nimetön

    Vastaa

    söpö tyttö. mikä on mennyt kasvatuksessa täydellisesti pieleen kun luulee että on ok pahoinpidellä poliitikkoja joiden mielipiteistä on erimieltä?

    • Nätti likka

      Vastaa

      Itse mietin kanssa että noin söpö tyttö jos katsoo silmiin ja kauniisti kysyy niin saa varmasti selkärankaisen suomalaisen miehen itselleen. 

      Mutta feministi elää yksinäisyydessä kissansa kanssa katkeroituneena vanhuksena ilman lapsia.

      • ADL = kuonaa

        Vastaa

        Taitaa olla kiinnostunut ”mustasta makkarasta” suklaapuolelle tämä muija.
        Eli on niillä Tynkkysen kanssa paljon yhteistäkin. 😉

  • Hylsy

    Vastaa

    Saasta löi saastaa… Hyvä että syöpäläiset hakkaavat toisiaan.

  • Jallu

    Vastaa

    Miten noin siistiin päähän on mennyt se viherkommareiden ideologia ihan fyysiseen väkivaltaan asti? Kun tarpeeksi toistaa sanoi Göbbelskin aikoinaan. Hyvä, että Tynkkynen otti asian tapetille. Ei se tuomion suuruus vaan ehkä tasapuolisuus, jos tämäkin homma olisi mennyt (vihervasemmistolaisen) syyttäjän ohi.

  • Nimetön

    Vastaa

    Niin, ihan kaikille 60 päiväsakkoa ei ole muutama satanen…

  • gg

    Vastaa

    Mitä nyt EU:hun, NATO:on, YK:hon, WHO:hon, WEF:ään ja toki paremmin hallinnoituun massa maahanmuuttoon. Toisin sanoen, perä on pystyssä ja rasvattu valmiiksi lähes joka suuntaan. Ja kyytiähän on tullut ja tulee jatkossa vielä rajummin. Onneksi ovat ruvenneet tottumaan siihen rynkytykseen. Mutta joo, demokratia ja ihmisoikeudet ja kaikkee.

  • Cannonball

    Vastaa

    Painetaan nimi ja naama mieleen.

  • Miten lie?

    Vastaa

    Tulee mieleen että ei kai vaan ollisi Tynkkysen maksettu vaalimainos samalla tavalla kun Jussin oikeudenkäynti?

  • Katolta tiputtaja

    Vastaa

    Hintti ei osaa puollustautua, ja pitää tehdä rikosilmoitus tytöstä?

    • Nationalisti

      Vastaa

      Ehkä tässä nyt kuitenkin oli taustalla ennemminkin some- ja mediapeli.
      Pisteet kotiin ja niin päin pois.

      • Lord Mystery

        Vastaa

        Juuri näin. Sebu on (media)pelimies ja ymmärtää ottaa otsikot haltuun. Vaaleihin on vain kuukausia ja tämä juttu sataa Tynen laariin ääninä.

  • juha II

    Vastaa

    Ulkonäkö EI korreloi käytöksensä kanssa. Aito naisellisuus naisista on kadonnut. Nyt naiset tappelevat kuin miehet ja repivät toisiltaan vaatteet päältä, että näky olisi vielä irvokkaampi. Luulisi, että Lahdessa olisi jo tuollekin sattunut ”kohtaamisia” ”fiinien” uussuomalaisten kanssa.

  • Nimetön

    Vastaa

    Hieno homma Partisaanilta jälleen! On tosiaan tärkeää tuoda tämän akan henkilöllisyys julki, koska Tynkkynen sitä itse tuskin tekee.

    Cuckold-Tynkkynen olisi voinut vaatia oikeasti myös niitä ”henkisen haitan” korvauksia. Jollei tällä ämmällä varaa, niin yhteiskuntahan ne maksaa (=hieman takaisin niitä kiihotustuomioissa menetettyjä tonneja)?

    Onko koko tuomio luettavissa jossain? Lokka tilannut paperit?

  • Johnny Bee

    Vastaa

    Eikös tuo ole homovastainen ja siten nimenomaan sitä äärioikeistoa, mistä lehdistökin varoittelee. Miksiköhän nimi ei ole lehdissä? Kansallissosialismi taas on nimensä mukaisesti vasemmistoa, mikä tuppaa kommunisteilta ja sen äpäriltä eli kulttuurimarxisteilta unohtumaan.

  • GLGL

    Vastaa

    Tyttöparka. Pahasti on eksyksissä reaalimaailmasta.

    Hauska kuriositeetti olisi tietää, kuinka paljon Innan profiili poikkeaa proto-suvakista (eli: molemmat vanhemmat opettajia, kotoisin Varsinais-Suomesta, vihreä aktivisti, some-riippuvainen, mt-kuntoutuja).

    Olikohan tapahtumassa mielialalääkityksellä mitään osuutta? Voisi selittää tapahtuman irrationaalisuutta.

    Onneksi Seb ei fyysisesti vammautunut tästä järjettömästä väkivallanteosta.

  • Tynkyttäjä

    Vastaa

    No voi kamalaa kun yks pikku vassari lutka läpsäsee hinttaria vähän niin siitähän ilman muuta mennään käräjille itkemään

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Onko kertonut että oisko joku henkilökohtaisempi syy, vai onko vaan katsonut että tuolta ei heti tule vastapalloon ja lujaa?

  • Hh1488

    Vastaa

    varsinainen piri huora.ota huora suihin

  • Nimetön

    Vastaa
  • Timo

    Vastaa

    Ruskeat silmät kertovat kaiken

  • keppana

    Vastaa

    kyllä tuohon työmies tarpeensa tekisi.

  • Ihmettelijä

    Vastaa

    Rikoksista puheenollen niin tekeekö mikään pienempi media tänään alkaneesta HS:n maanpetosoikeudenkäynnistä seurantaa vai joudummeko luottamaan valtamediaan, joka kertoo asiat tällä kertaa syyllisen näkökulmasta?

  • Jussi Bergroth

    Vastaa

    Kuka puolustaa hinuria joka otti tytöltä pataan ja kaiken lisäksi paskoi housuunsa kesken suoran lähetyksen. No kukas muu kuin valeopposition aisurit ja ”Mestarin” lahko joka totesi kerran: ”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen?”

    • Nimetön

      Vastaa

      Missä ja milloin tuo housuunpaskominen tapahtui? BB-talossako?

      Tuohon muissakin viesteissä sivuttuun ”pataan ottamiseen”, jotta
      – Tynkkynen on poliitikko, joka osaa mediapelin/somen ja saa sillä paljon näkyvyyttä toimimalla näin
      – Jos olisi vetänyt takaisin pataan, olisi järjestelmän huuto ollut kovaa, mahdollisesti myös valkoritarit hyökänneet kimppuun > joukkotappelu
      – Tuomio oli 20 päiväsakkoa pienempi kuin Sipilän. Järjestelmä (demla) otti tämän – siitä huolimatta, että neekerin kanssa seurusteleva hintti – huomioon, koska persu. Sipilän kohdalla riitti suttuinen valvontakameravideo, Tynkkysen kohdalla oli useita silminnäkijöitä lähietäisyydellä. Mahdollisesti myös tekijän tausta (viherfemakko?) vaikutti, vs. Sipilää ”tönäissyt” ryssä.

  • Vitun sebu

    Vastaa

    Tuosta olisi sebastianista olisi mun puolesta voitu vetää paskat pihalle. Niin vammanen jätkä kun voi olla.

  • Nimetön

    Vastaa

    Tynkkynen homoilee neekerin kanssa. Aivan oikein oli, että löi neekerihinttaria.

  • Nimetön

    Vastaa
  • Nimetön

    Vastaa

    Harmi ettei tynkkynen kajauttanut vastapalloon. Osaakohan huora uida?

  • Hylsy

    Vastaa

    Persebandiitit tynkkysen (nimi tarkoituksella pienellä) tiedoksi: https://twitter.com/sebastiantyne/status/1515746735091503111/photo/1

  • Huoranmetsästäjä

    Vastaa

    Mulla on sellanen periaate, että jos munille potkaistaan, kaikki herrasmiessäännöt menee romukoppaan ja akka saa samaa kohtelua kun raiskaajat: maihinnousukenkää kasvoihin

    • Nimetön

      Vastaa

      Näinhän se olisi, mutta koska int. fem. säännöissä akat – erityisesti ne ko. ideologiaa tunnustavat – ovat korkealla uhrihierarkiassa, heissä ei voi koskaan olla mitään vikaa. Kaikki johtuu aina muista (vrt. Samariinin kohtelu järjestelmän taholta jauhojengi-tapauksessa).

      Toimimalla noin voit saada ”koston” valkoritareilta.

  • Suvakismi on sairaus

    Vastaa

    Eiköhän me kuulla tästäkin aivottomasta matupatjasta muutaman vuoden sisällä uudestaan, liittyen johonkin monikulttuuriseen pään-irroitustapahtumaan. Kuten tapana on.

  • Dikke

    Vastaa

    Dimmu on sitä mieltä että:
    ”Fasisti on fasisti, kun taas antifasisti on sosialisti. Antifasismi on itsepuolustusta vihamielistä ideologiaa vastaan.”
    https://twitter.com/Dimmu141/status/405392368209117184

    • Hh1488

      Vastaa

      sekopää mikä sekopää

  • money talks

    Vastaa

    hävettää niin maan perusteellisesti koko tyyppi Oululaisena, kuten Tuppurainenkin. Niin raskasta manipulointia ja kaksinaamaista moralisointia. Jos tulee Oulussa vastaan, voisinpa muutaman valitun, harkitun sanan sanoa. Pikkutytön rääpäle läppää naamaan, voi-voi… Sattuiko oikein kovasti ? Parempi olisi jäädä pois politiikasta pelleilemästä (vaiennettuna ja maksettuna vpj:na) ja keskittyä muihin asioihin, joissa ei tarvitse valehdella, esittää valheellisesti ”Suomen etua” ajavaa. Ehkäpä tytöt halaisivat sitten. Mutta se voisi olla seksuaalista häirintää , hmmm.…

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi