Arabille ehdollista vankeutta 17 seksuaalirikoksesta – Valtamedia ei kerro tuomitun etnistä taustaa

1982 syntyneen vastaajan syyksi luettiin 16 seksuaalista ahdistelua, 3 kotirauhan rikkomista ja pakottaminen seksuaaliseen tekoon. Asianomistajia oli kaikkiaan 19 ja lähes kaikki heistä ovat nimien perusteella kantasuomalaisia. Julkisten paikkojen lisäksi rikoksia tehtiin muun muassa hississä, uhrin asunnossa ja rappukäytävällä.

Rikos

Syytteiden mukaan Maher Ahmad Al Shebli oli ahdistellut toistuvasti naisia Tampereen julkisilla paikoilla 2021 tammikuusta vuoden 2022 tammikuuhun. Ahdistelutilanteissa Al Shebli on puristellut naishenkilöitä pakaroista, takapuolista, haarojen välistä ja suudellut heitä. Erittäin moni uhri on ollut liikkeellä pienen lapsen kanssa. Yhdessä tapauksessa vastaaja käytti fyysistä voimaa, jonka takia hänet tuomittiin myös yhdestä pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Kotirauhan rikkomisissa vastaaja oli kahdesti seurannut uhria rappukäytävään asti. Yhdessä tapauksessa vastaaja oli auttanut uhria kantamaan lastenvaunuja toiseen kerrokseen ja mennyt luvatta uhrin asuntoon, jossa alkoi puristelemaan tätä, jolloin uhri oli työntänyt vastaajan ulos.

Al Shebli myönsi kaikki syytteet oikeiksi. Al Sheblin syyllisyyttä korostaa se, että häntä on poliisin taholta kehotettu olemaan jatkamatta tekoja. Al Sheblille on kerrottu, että toiseen henkilöön kajoaminen ilman lupaa on rangaistavaa menettelyä. Tästä huolimatta Al Shebli jatkoi tekojaan.

Al Shebli tuomittiin 9 kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Hänet velvoitetaan maksamaan uhreilleen erilaisia korvauksia lähes 10000 euroa korkoineen. Tämän lisäksi korvattavaksi tulee uhrien asianajajakuluja yli 2380 euroa.

Al Sheblin puolustajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 3609,64 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Pirkanmaan käräjäoikeus (R 22872)

Arabit Kotimaa Kotirauhan rikkominen Monikulttuurinen rikollisuus Pakottaminen seksuaaliseen tekoon Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Tampere Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Jo 500 vuotta on tästäkin paskakulttuurista saatu kärsiä.

 • Värikoodi

  Vastaa

  Tässä eilen yksi hankilö poikkesi ja kun tuli puheeksi sähkötyöt niin hän sanoi:”Muuta en tiedä sähköstä muuta kuin että musta tappaa”. Mitähän sitten ruskea tekee?

  No, näytti olevan tuomarina kaikkien rikollisten kauhu joka uskaltaa jakaa oikeutta suomalaisille.

 • Salomon

  Vastaa

  Miettikää nyt tätä systeemiä, meidän koko oikeusjärjestelmä rahoittaa itse itseään tällä päivittäisellä farssilla. Sirkus jatkuu ja jatkuu. Tää on ihan helvetin törkeää

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Eläin käyttäytyy kuin eläin.

  • Observer

   Vastaa

   Älä loukkaa eläimiä…

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vuosikausia kestäneellä politiikalla tällaiseen on systemaattisesti pyritty ja tilanne tulee vain pahenemaan, jos nykyiset vallanpitäjät saavat jatkaa tämän maan tuhoamista.
  Toivon, että SML:n kannatus tulee hyvinkin pian kasvamaan, se on keino muuttaa tätä kehityskulkua.

 • Jussi

  Vastaa

  Mitä luulette että tuomio olisi ollut jos kyseessä olisi ollut kantasuomalainen ja näin siis valkoinen mies?

  Itse uskon että 2 – 3 vuotta ehdotonta olisi ollut palkinto ”oikeuslaitokselta” ja päälle bonuksena nimi, kuvat ja koko elämänkerta julkaistuna joka ikisessä kommunisti-mediassamme.

 • Hail18

  Vastaa

  Neekerit, hiekkaneekerit ja Mustalaiset vittuun Suomesta

 • Bella

  Vastaa

  ”Syytteiden mukaan Maher Ahmad Al Shebli oli ahdistellut toistuvasti naisia Tampereen julkisilla paikoilla 2021 tammikuusta vuoden 2022 tammikuuhun.”

  No eipä ole minua sattunut yrittämään. Voi voi. Kymmenen vuotta sitten polkaisin kunnolla yhden ahdistelevan maahanmuuttajan varpaille liikennevaloissa Hämeenkadulla. Vasemmisto nosti hirveän äläkän, että olen ”pahoinpidellyt” maahanmuuttajan, vaikka tyyppi yritti ”salaa” kouria takamustani siinä liikennevaloissa ja puhui alentavasti minulle omalla kielellään (osaan arbiaa, mutta sitä nämä runkkarit eivät tiedä). Sen jälkeen meni kauan, kun nämä tietyt maahanmuuttajamiehet, jotka aina siinä kadulla norkoilevat, tullessaan minua vastaan Hämeenkadun kävelyosuudella, vaihtoivat kadun puolta minut nähdessään. ”Katupolkaisulla” oli nimittäin runsaasti silminnäkijöitä niin kantiksissa kuin maahanmuuttajissa. Oli kuuma hellepäivä. Yksi setämies iski minulle silmää kadun toiselta puolelta huomatessaan pikku kokkaustuokiomme siinä suojatien toisella puolella, samalla aikaa suomalainen kurttunaamatäti nosti leukansa paheksuvasti minun suuntaani. Takanani olleet ”maahanmuuttajamiehet” hyppäsivät taaksemmas minusta polkaisun aikana ja sen jälkeen. En silti kannusta tyttöjä ja poikia, kantiksia tai ei, jotka joutuvat pedofiili-runkkareiden uhreiksi, ottamaan ohjia omiin käsiinsä, vaikka takaan, että sitten saa kävellä rauhassa. Nämä maahanmuuttajat tulevat omasta kulttuuristaan, jossa varsinkaan naisilla, mutta ”vääräuskoisilla” yleensä, ei ole edes koiran arvoa, joten nämä käyvät kyllä joukolla päälle tilaisuuden tullen.

 • Bella

  Vastaa

  ”Hänet velvoitetaan maksamaan uhreilleen erilaisia korvauksia lähes 10000 euroa korkoineen.”

  Eipä tuosta hirveästi oikeutta per uhri tipu, jos tuon 10 000 jakaa 19 uhrin kesken.

 • Julli

  Vastaa

  Jihuu!

  💚❤️🌈☮️☪️

  Ellen väärin ole ymmärtänyt, niin nämäkään tapahtumat eivät saa ämmiä ymmärtämään kannattamiensa arvojen tuhoavuutta.

  😖

  • Observer

   Vastaa

   No kun se on rikkautta se…

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Poliisiltakin toivoisi vihdoin ryhtiä, uutisointi näistä kyttyröiden rikoksista totuuteen, olkoo etninen tausta mikä tahansa. Mallia poliisin kyyristelystä, Posiolla tunkeuduttu yksin asuvien vanhusten asuntoihin, vettä tai bensaa pyytäen, anastettu rahat, kortit kullat jne. poliisi julkaiseen tuntomerkit…valkoinen auto.…..löytys varmaan vermosta.

  • Jarmo r

   Vastaa

   Tälle arabi(?)lle olisi pitänyt tuomita kynnon vanhakantainen neekerin ruoskinta sekä kastraatio.

 • Piikivi

  Vastaa

  Eli käytännössä ei mitään rangaistusta. Vitsejä tällaiset oikeudenkäynnit. Ja näitä riittää. Ulos maasta tuollaiset välittömästi.

 • juha II

  Vastaa

  Vain tässä lehdessä telkien takana on etnisyydeltään oikea rikokseen syyllistynyt.
  Vaikka nykyään kaikissa mainoksissa ei enää näe punaniskaa niin, että nälkään kuolisi, jos sen syömisen rajaksi asettaisi. Mutta kun kyse rikoksentekijästä. Silloin kyllä saadaan härmäläinen framille!!!

 • Piikivi

  Vastaa

  Jos Suomi joutuu sotaan, ehkä silloin nämä rikolliset pakenevat sotaa (tällä kertaa oikeasti) omiin rauhallisiin maihinsa. Se ilo olisi sodasta. Tulisi Suomesta matuvapaa vyöhyke. Näkeeköhän sellaista päivää enää. Onneksi sain lapsuuteni ja nuoruuteni viettää normaalissa Suomessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi