Rokotejätti Modernan talousjohtajaa epäillään raskaista talousrikoksista

Tuoreet uutiset toimivat muistutuksena siitä, ettei lääkeyhtiöiden propagandaan tulisi koskaan uskoa.

Rikos

Globaalin lääkeyhtiö Modernan uusi talousjohtaja Jorge Gomez ehti toimia pestissään vain kaksi päivää, kunnes hän jätti yhtiön suurielkeisesti. Kummallisten tapahtumien taustalla on talousrikostutkinta.

Moderna on yksi maailman merkittävimmistä koronarokotusten valmistajista. Pakkorokotukset ovat olleet Modernan ja Pfizerin kaltaisille rikollisyhtiöille kultakaivos. Yhtiöt ovat lobanneet kansallisten rokotusohjelmien puolesta lahjoittamalla suuria summia rahaa eri maiden johtaville poliitikoille.

Gomez joutui jättämään Modernan, kun selvisi, että hänen aiemmin johtamansa Dentsply-yhtiö oli manipuloinut myyntiporrastaan ja kirjanpitoaan, jotta yhtiön johto saisi mahdollisimman suuret bonukset. Myös Dentsply operoi lääkealalla. Gomez toimi sen talousjohtajana vuodesta 2019 lähtien. Valheellisin perustein lasketut bonukset maksettiin johtajille pahaa-aavistamattomien osakkeenomistajien taskuista.

Tuoreet uutiset toimivat muistutuksena siitä, ettei lääkeyhtiöiden propagandaan tulisi koskaan uskoa. Globaalit lääkejätit ovat rikollisorganisaatioita, jotka eivät välitä mistään muusta kuin voittojen maksimoinnista. Tämän vuoksi myös lääkeyhtiöiden korona-aiheinen viestintä on ollut kautta linjan valheellista.

Lähde: Market Watch

Dentsply Jorge Gomez Koronavirus Lääketeollisuus Moderna Pakkorokotukset Rikos Rokotteet Talous Talousrikos Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Terve ihminen ei rokotuksia kaipaa. Epidemiat ja ”pandemiat” voitetaan terveiden ihmisten immuunipuolustuksen avulla. Nämä muodostavat nk. laumasuojan eli ympäristön, jossa virus ei leviä, koska terveiden ihmisten elimistö nitistää sen tehokkaasti. Tässä vaaditaan sietokykyä, koska joskus immuniteetin muodostuminen ja immuunijärjestelmän treenautuminen kestää jonkun aikaa ja vaati hieman väestön sairastelua ja oirehtimista. Muutama kuoleman rajalla keikkuva siinä toki menehtyy, mutta näin on käynyt aina. Jos yleinen terveystilanne väestössä on huono, niin kuolleiden määrä voi olla suuri. Riskiryhmiä voidaan myös rokottaa tai erityislääkitä. Mutta yleinen terveysterrorismi, sulkutila- ja rokotepelleily ovat vaihtoehdoista ne kaikkein huonoimmat.

 • juha II

  Vastaa

  Luulisi, että kyseisellä bisnesetiikalla toimiva firma antaisi miehelle vaikka jotain sellaista arvotavaraa palkinnoksi, jota en voi edes kuvitella, että voisin sen nimetä!

 • Salomon

  Vastaa

  Hö no ei ois uskonut todeksi… Miten se nyt sil viistii… Ihan oikeasti! Nuo paskiaiset kirjaimellisesti murhaa meitä. Miten se muka enää eroaa jos lampsin tuollaisen paskiaisen kotiin ja pilkon eka perheen ja hupina perään koko suvun? No ei millään tavalla.

  • Phyzer

   Vastaa

   Kannattaa aloittaa näistä vapaaehtoisista rokotelobbareista jotka pyrkii levittämään samaa propagandaa vain koska itse siihen uskovat ja pelkäävät. Eikö täälläkin joku passipoliisi tehnyt ihan kokopäivätyönä ohjeita ja lausuntoja miksi ottaa rokote ja mitä tehdä jos pelottaa. Luulisi rokotteen ottamisen tai ottamatta jättämisen olevan jokaisen oma asia, mutta ei.

 • Joulukuussa pamahtaa

  Vastaa

  Kyllä kohta taas kauppa käy ja business luistaa. ”Iltasadussa” oli iso otsikko:”Suomi varautuu jo uuteen korona-aaltoon – 54 toimenpide-ehdotusta”.

  Eli normaali syysflunssa (influenssa B) muuttuu taas koronaksi ja sitten ihmisiä piikitetään lisää. Sairaalaneuvos Rauno Ihalainen, ja STM:stä johtava asiantuntija Liisa-Maria Voipio-Pulkki saavat 54-kohtaisen selontekonsa käytännöntoimet valmiiksi marraskuun loppuun. Joten kristallipalloni kertoo että Joulukuussa 2022 uusi ”pandemia” iskee Suomeen.

  Siitä kertoo myös se ett em. henkilöt ovat esittäneet että:

  ”45. Varaudutaan vaativan tehohoidon kasvattamiseen ja resurssointiin valtion erillisrahoituksella seuraavan kolmen vuoden ajan vuodesta 2023 alkaen.”

  Eikä silti saa unohtaa:

  ”Jäljitys ja testaus
  33. Päivitetään kesän 2022 aikana testaus- ja jäljitysstrategia. Strategian tulee perustua tutkittuun tietoon pandemian vaikutuksista yksilöön ja yhteiskuntaan.

  34. Kehitetään ja hyödynnetään jo olemassa olevia sähköisiä ohjelmistoja ja koronapotilaiden itse kirjaamia tietoja jäljittämistyössä.

  35. PCR-testit kohdennetaan testaus- ja jäljitysstrategian mukaisesti erityisesti riskiryhmiin, sairaalapotilaisiin, raskaana oleviin ja sote-henkilöstöön.

  36. Testauskokonaisuus pitää edelleen sisällään PCR-testien lisäksi antigeenitestit (mukaan lukien kotitestit). Samalla selvitetään, onko kotitestien kansallinen tilastointi perusteltua ja mahdollista olemassa olevia sähköisiä järjestelmiä hyödyntämällä (esimerkiksi Omaolo ja OmaKanta).

  37. Otetaan alueellisilla päätöksillä tarvittaessa yksityissektorin kapasiteetti osaksi testaus- ja jäljitystoimintaa.”

  Niin että jatkosas sitä koputellaan oville MPK-laisten ja SPR:n avulla. Myös poliisi saattaa hakea sinut kotoa jos olet kovin ”roktevastainen”, eli ”kulkutautimyönteinen”.

  Nyt maaliskuussahan päättyivät näiden kaikkien rokotteiden kliiniset testit. Mitenkähän on, moniko niistä saa/on saanut myyntiluvan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi