Venäläiskolmikko käräjillä pimeän alkoholin, savukkeiden ja huumeiden takia

Syyttäjän mukaan Suomeen kuljetettiin satoja kartonkeja savukkeita, joita ei ilmoitettu tullissa. Kaikki tekijät eivät selvinneet tutkinnassa.

Rikos

alcohol, vodka, broken

1960-luvulla syntynyt vastaaja tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen veropetoksesta. Valtion varoista maksetaan hänen asianajajalleen yhteensä 3.171,30 euroa ja vastaaja korvaa takaisin hieman yli 1100 euroa.

1970-luvulla syntynyt vastaaja tuomittiin veropetoksesta, alkoholirikoksesta, laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä ja huumausainerikoksesta kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Hänet tuomittiin menettämään Suomen valtiolle hieman yli 6000 euroa rikoksilla saatuja rahoja. Hän oli pitänyt hallussaan psilosybiiniä ja psilosiiniä sisältäviä sieniä, jotka ovat painaneet kuivattuina 3,9 grammaa. Väkeviä alkoholijuomia hän oli myynyt 67,5 litraa ja mietoja alkoholijuomia 550 litraa.

1980-luvulla syntyneen miehen syyte avunannosta veropetokseen hylättiin. Valtion varoista maksetaan hänen puolustajelle yhteensä 2.367,90 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 201349)

Alkoholi Huumeet Kotimaa Rappiokulttuuri Rikos Uutiset Venäläiset Veropetos

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

alcohol, vodka, broken