Kolme maahanmuuttajaa vangittu törkeästä lapsenraiskauksesta

Oulussa on tutkittavana 25 lapsiin kohdistunutta seksuaali­rikos­tapausta.

Rikos

Oulun käräjäoikeus vangitsi perjantaina 25. maaliskuuta ja maanantaina 28.3. Abdulrahman, Al Yasarin ja Khalafin ‑sukunimiset maahanmuuttajat epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta. Vangittujen 24‑, 25- ja 30-vuotiaiden miesten epäillyt teot ovat tapahtuneet viime vuoden lopulla Oulussa.

24-vuotias mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta. 25-vuotiasta epäillään todennäköisin syin törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

30-vuotiasta miestä epäillään todennäköisin syin törkeästä lapsenraiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, seksuaalipalveluiden ostamisesta nuorelta ja törkeästä huumausainerikoksesta.

Valtamedia peittelee epäiltyjen etnistä taustaa

Oulun käräjäoikeus on vanginnut maaliskuun aikana yhteensä seitsemän epäiltyä 25 erillisestä rikostapauksesta. Suurin osa tapauksista on internetin välityksellä tapahtuneita lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä ja ne liittyvät yhteen epäiltyyn. Rikosten esitutkinnat ovat kesken.

Oulun poliisilaitoksen viime vuoden tilastojen mukaan kaikkien rikosten määrä väheni, mutta seksuaalirikosten määrä kasvoi. Erilaisia seksuaalirikoksia viime vuonna Oulun poliisilaitoksen tietoon tuli 458 kappaletta, kun määrä oli edellisvuonna 410. Tämä tarkoittaa noin 12 prosentin kasvua.

Vaikka Oulu on jo vuosia ollut yleisesti tiedossa oleva maahanmuuttajapedofiilien ykköskaupunki, ei valtamedia kykene vieläkään kertomaan koko totuutta yleisölleen.

Lähteet: IS, Tuukka Kuru

Huumausainerikos Huumeet Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oulu Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei sitten Tik Tok video ja muutama miljoona euroa estänyt matujen pedofiilitouhuja Oulussa.
  https://www.youtube.com/watch?v=s2Uru_vZZ8U

 • Vanhempien vastuulla

  Vastaa

  Ihmetyttää miksi Oululaiset hyväksyvät tällaisen menon? Eivätkö vanhemmat välitä missä perikunta viilettää tai kenen kanssa ne hengailee? Lapset tarvitsevat vanhemmat, eivät kavereita.

  No, ehkä näistä lapsista kasvaa sitten aikanaan vastuuntuntoisempia vanhempia.

 • Motiivien arvostelu on rasismia

  Vastaa

  Laittaa niin vihaksi.😡 Ne jotka näitä tänne päästivät jne, pitäisi laittaa vastuuseen. Esim Orpo. Prkl: n kekkuli porskuttaa seuraavaksi pääministeriksi.

  • Nimetön

   Vastaa

   Orpo, Sipilä ja Soini päästivät maahan muutamassa vuodessa 50 000 muslimia ja nekrua raiskailemaan ja murhaamaan. Heidät tulisi laittaa vastuuseen teoistaan, avunannosta kyseisiin rikoksiin.

  • Stefan

   Vastaa

   Poliittista vastuuta ei ole olemassa vaikka nykyhallituskin väittää tekevänsä vastuullista politiikkaa. Tekstiviesteillä häirinneet ja heidän johtajansa laitetaan vastuuseen, mutta lapsenraiskaajat ja heidän toimintansa edesauttajat häviävät feminismin mustaan aukkoon.

 • Jouni S.

  Vastaa

  Ihmetellä pitää, mikseivät äänestäjät muista ja käytä valtaansa. Näiden ongelmien takana oleville päättäjille pitäisi ehdottomasti tulla selväksi, että ”ei jatkoon”. Kaikki selitykset kotouttamisen puutteista yms., joissa vastuuta asiassa vyörytetään tavallisille suomalaisille, pitää laskea saman tien ”toisesta korvasta” ulos ja miettiä , kuka tai ketkä tästä ovat hyötyneet, joko rahallisesti tai poliittisesti. Jonkun hyöty tarkoittaa sitä, että joku toinen taho on joutunut maksamaan, joko rahana tai rikoksen /vahingon uhrina. Jo pelkästään turvapaikkasirkus tulee kalliiksi, rikosprosesseista puhumattakaan. Siis kannattaa harkita, ketä äänestää, eikä myydä ääntään millään ”vappusatasilla” tms.

 • Hesari ja YLE fake news

  Vastaa

  Tilanne menee aina vaan enemmän samaan suuntaan mitä USAssa, tärkeintä on hyvesignalointi ja poliittisen ehdokkaan ’oikeanlainen’ mielipide, ikävistä asioista vaietaan että ne eivät vaan edistä ’rasismia’ tai ’maahanmuuttovastaisuutta’

  Valitettavasti suomen media ja poliitikota alkavat jo olla samalla tasolla kuin USAn ”mikä Hunter Bidenin läppäri – se on valeuutinen” kommentit. Ja kappas nyt 2 vuotta myöhemmin on jenkkilässäkin pakko myöntää että läppäri olikin totta…

  Samoin tuntuu olevan niin että voi olla vain 1 oikea mielipide ja se on hallituksen mielipide, sekä Sanna Marin ei koskaan voi olla väärässä, Koronasta on vain 1 totuus ja kaikki tarvitsevat ainakin 4 piikkiä sekä maahanmuutto on pyhä lehmä ja jos sitä kritisoit olet rasisti ja fasisti.

 • Boltteri

  Vastaa

  Tämäkin ratkaistaan helposti tuomalla suomeen kaksi miljoonaa seksistä sairaalloisen innostunutta muslimimiestä lisää ilmaiseksi viihtymään, jolloinka tilastollisesti kyseessä ovat ihan oikeastikin ”miehet”. Tämä suunnitelma on jo käynnissä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, maksa vain kaikki korotetut verot mukisematta sekä jätä mieluiten ”protestiksi” äänestämättä niin että vasemmiston äänestäjien äänet jälleen kerran voittavat. Ole hiljaa ja maksa. Näin sinäkin kannat kortesi kekoon.

 • Stefan

  Vastaa

  Erityisesti naisten vaikeneminen tässä asiassa ihmetyttää! Heidän luulisi pystyvän kuvittelemaan mitä raiskaus lapselle tarkoittaa. Voiko siitä toipua koskaan? Kokoomuksen ja hallituspuolueiden naiset ovat feminismin sokaisemia ja heille näyttää olevan ihan sama millaista tuhoa ulkomaiset raiskaajat täällä tekevät. Asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä kuitataan rasismiksi ja populismiksi. Seksuaalinen häirintä tekstiviesteillä on kyllä jotain aivan kauheaa, mutta lasten joukkoraiskaukset kuuluvat suurin piirtein hyväksyttävinä asioina matujen kulttuuriin ja ne lakaistaan äkkiä maton alle ja uusia muslimipakolaisia hankitaan tänne innolla lisää sossun eläteiksi.

  • Jouni S.

   Vastaa

   Tosiaan joutuu ihmettelemään, miksi naiset ovat niin hiljaa ja Oulussakin ihan päättäjät edistivät sitä vaikenemisen ilmapiiriä, samoin kuin poliisi. Mitäänhän ei olisi tullut tietoon, jos ei muuan Junes olisi asian perään kysellyt..
   Kun Junes pakotti ”rotat koloistaan”, luulin jo hetken, että nyt saadaan laajemminkin muutosta aikaan. Mutta jostain kumman syystä, löytyy aina niitä, jotka ovat tässäkin selvässä asiassa suomalaisia vastaan ja rahan syytämisen puolesta, saanevatko osansa? 

   Parempi/yhtenäisempi kokonaiskuva tilanteesta pitäisi suomalaisten saada; asiat muuttuvat vain riittävällä ja oikeansuuntaisella konsensuksella, jolla saataisiin nykyinen velkahallitus nurin.
   Hallituksen mukaan; kansan siis pitäisi tinkiä elintasostaan; miksei kansa mieluummin ”tinkisi” huonoista vallanpitäjistä? Pakko havahtua, ennekuin ollaan aivan kriiisvaltio, jolloin joku muu tulee sanomaan, mitä suomalaisten on tehtävä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Lauri Nikula on nettipoliisi Oulussa. Näyttää siltä, että Nikula on epäonnistunut virkatehtävissä.

  Toki on mahdollista, että vanhana lestana Nikula ei näe mitään väärää pedofiliassa ja raiskaamisessa. Eli lestapoliisi Nikula voi olla jäävi nykyiseen virkatehtävään.

  • Nimetön

   Vastaa

   Lestapoliisilla varmasti samat harrastukset, ei näe touhussa mitään väärää.

 • Rannantomppa

  Vastaa

  Jos rupeais nuo päättäjät joku päivä miettimään siltä kantilta että se voi joku kerta olla oma tytär joka joutuu näiden maahanmuuttaja kansojen pakkoorgioihin. Jos ei maassa osata elää maan tavoilla niin kyllä minun mielestä katson että hänen paikkansa on siellä Irakissa tms tai Suomessa muuan metri multaa päällä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei muuta kuin äärioikeistolaisia kuolemanpartioita hoitamaan maturaiskaajat,muuten raiskailu jatkuu,jat…

 • juha II

  Vastaa

  Ei se TIK-TOK ‑video tainnut oikein purra. Edes Riikka ei siitä enää välitä!
  Prkl. Kaikki lapsia, joiden elämä on tuhottu! Kuten eräs ”natsi pelle” on ehdottanut oikein Oulun kaupunginvaltuuston kokouksessa on ehdottanut: ”Herrojen” ja ”Rouvien” omat kersat pitäisi ottaa nk. ”kotoutusohjelman” piiriin. Siitäpä nousi mölä, jota voi verrata navetasta kuuluvaan mekkalaan kun lypsyaika on venähtänyt myöhäiselle!

 • Sakke

  Vastaa

  HEI!

  JOS JOKIN TUOTTEEMME OSOITTAUTUU VIALLISEKSI SOITTAKAA TUOTETUKEEN:
  P. 0295 790 604 / MIGRI

 • Simo Koini

  Vastaa

  Ai miksei asia herätä naidissa isompaa huomiota? Kysyi joku. Naiset ovat sopeutuvampia ja alistuvat auktoriteeteille, eli tässä tapauksessa mokumedialle ja ‑ideologialle. Eihän persuissakaan ollut aluksi lainkaan naisia, sitten vasta kun puolue etabloitui, tuli naisia mukaan.

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä köyhyys, kurjuus ja kuolema.

  • Jupi

   Vastaa

   Ja yllarina väkisinmakaaminen kaupan päälle

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi