Äärivasemmistolainen ”läskiaktivisti” Jemo Kettunen latasi todistusaineiston rikoksistaan verkkoon

Sumiaisista kotoisin oleva Kettunen on koulutukseltaan teologi.

Rikos

päivitetty

Jemo Kettunen.

Suurta hämmennystä seksuaalisesti aggressiivisilla kirjoituksillaan jo aiemmin aiheuttanut äärivasemmistolainen aktivisti Jemo Kettunen on ladannut verkkoon huomattavan määrän todistusaineistoa itse suorittamistaan rikoksista. Kettunen käyttää nimimerkkiä ”don Kiihote” anarkistien suosimalla Punk in Finland ‑foorumilla, jonne hän on lisännyt myös valokuvan itsestään.

Kettunen kertoo aloittaneensa kromisten graffitien maalaamisen tänä vuonna 35 vuoden iässä. Ilmeisesti hän uskoi, ettei hänen nimimerkkiään tultaisi yhdistämään hänen aitoon henkilöllisyyteensä, mutta tarkkasilmäinen Partisaanin lukija selvitti ”don Kiihoten” henkilöllisyyden ja vinkkasi toimitusta.

Kettunen kirjoittaa harrastuksestaan: ”Mutta käytiin sitten väsäileen velimiehen kanssa tehtaalla, ja vähän lakiakin uhmattiin (broidi nääs tuomittu taide rikollinen ja poliisin vanha tuttu), ja oli tuo vaan hitto hyvää puuhaa taas.”

Tarinan ”urpo”

Kettunen on huolissaan mahdollisesta kiinnijäämisestä. Foorumilla hän kysyy: ”Onko jotain, mitä pitäisi tietää nykylainsäädännöstä sotkemisen suhteen, jos joskus käy käry? Joku selitti, että nykyään kytillä täytyisi olla joka ikisestä piissistä erillinen näyttö, jollei urpona mene tunnustamaan duunejaan.”

Joudumme suruksemme ilmoittamaan Kettuselle, että hän itse on juuri se ”urpo”, jolle hän naureskelee ”anonyymeissä” viesteissään. Kettunen on tunnustanut foorumilla kaikki yllä olevat graffitit. Kettunen kertoo myös sotkeneensa junavaunuja (1, 2).

Tunnustukset on tallennettu tämän uutisen lopussa olevalle linkkilistalle Archive-palvelun kautta. Kettunen ei toisin sanoen voi hävittää todistusaineistoa, vaikka hän poistaisi viestinsä Punk in Finlandista. Kuten kuvista näkee, Kettunen allekirjoittaa graffitinsa yleensä ”Bud”-nimimerkillä.

Jemo Kettunen.

Seksuaalisesti aggressiivinen ”läskiaktivisti”

Sumiaisista kotoisin oleva Kettunen on koulutukseltaan teologi. Hän toimii lisäksi Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistyksen julkaisu Kyyhkysen päätoimittajana. Hän on pyrkinyt mukaan paikallispolitiikkaan Äänekosken Vasemmiston listalta sitoutumattomana ehdokkaana.

Vaikka Kyyhkynen on teologien lehti, on se sisällöltään radikaalia kulttuurimarxismia. Kettunen kirjoitti monia hämmästyttäneen pääkirjoituksen ”Fuck your facist sexual preferences” lehden numeroon 220, jonka kannessa oli köydellä sidottu alaston fetissinukke ja teksti ”Minä olen herran palvelijatar”.

Incel-henkisessä artikkelissaan Kettunen kertoo olleensa raivoissaan siitä, ettei hän ”morbidisti obeesina” eli sairaalloisen lihavana miehenä saa yleensä naisilta seksiä. Kettusen mukaan normaalivartaloista kumppania suosiva seksuaalinen preferenssi on ”väkivaltaa”. Toisin sanoen vasemmistoaktivisti pitää itseään ”seksuaalisen väkivallan” uhrina, koska naiset eivät suostu yhdyntään hänen kanssaan.

Lähteet: Punk in Finland (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7), Äänekosken Vasemmisto, Kyyhkynen (1, 2)

Äärivasemmisto Graffiti Incel-vasemmisto Jemo Kettunen Kotimaa Kulttuurimarxismi Kyyhkynen Läskiaktivismi Poliisi Poliittiset viholliset Rikos Teologia Vasemmisto Vasemmistoliitto

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jopo

  Vastaa

  Huh huh. Tuli kyllä puskan takaa tää homma🤣. Kävin ylä astetta kyseisen valaan kanssa samaan aikaan

 • N.N.

  Vastaa

  Ufff!!

 • Tulitikkutyttö

  Vastaa

  Vähemmästäkin on luokiteltu syyntakeettomaksi.

  • Jupi

   Vastaa

   Hehe

 • Tonttu Törrönen

  Vastaa

  Näyttää viina maistuvan naaman ja ulkoisen olemuksen perusteella. Ilmeisesti naisvihaaja.

 • Timppis

  Vastaa

  Löytääkseen oman pikkuveljensä pojun pitää laittaa peili lattialle.

 • ms

  Vastaa

  Elämä kun hieman potkii päähän, niin perinteisesti äärivasemmistolainen valkoinen heteromies uhriutuu ja avautuu naisvihastaan jollain heikkotasoisella somealustalla. Ketä kiinnostaa tuon incelin tunteet. Turhautumisessaan sotkee toisten omaisuutta surkeilla töherryksillä yrittäen saada huomiota.

 • Late

  Vastaa

  Mitä toi ihrakomposti vinkuu jostain vitun väkivallasta kun on ite tehny väkivaltaa omalle kropalle ja terveydelle elostelemalla ja porsastelemalla kuin mikäkin mielipuoli. Turha syyttää naisia ettei toi mielisairas läskitunkio saa edes rahalla. Ensinnäkin ketään ei kiinnosta puolikkaan katkaravun kokoinen elin, saatika kun sitä ei löydä etsintäpartiokaan noiden läskien seasta muutakuin pilkkomalla ton ihrapallon. Saatika kun ton kaiken ihran päälle istutetaan vihervasemmistolaisella ajatusmaailmalla mädätetty pää ihan vitun oksettavan rumalla pärställä. Ei muutakun porsastelut seis ja salille sekä lenkille.

 • läski kettunen

  Vastaa

  paljonkohan tää vetää cooperissa

  • Late

   Vastaa

   4 metriä ja 6 bigmäkkiä+kilon laardia

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Mikä motivoi aikuisen miehen harjoittamaan tällaista ”taiteilua” joka mielletään yleisesti nuorien harjoittamaksi toiminnaksi ?
  Itselläni on aavistus mutta haluaisin sille vahvistusta tai mahdollisia vaihtoehtoja. Kiitos mahdollisista vastauksista.

 • Kaaleppi Karvonen

  Vastaa

  Ei ihme jos kiloja löytyy : tunsin ko. hepun lähinnä netin kautta about 20 ! vuotta sitten ja tyyppi joi jotain 6 litraa coca-colaa päivässä – joka ainoa päivä, kaikki ihmetteli silloin jo miten kukaan pystyy sellaisia määriä cocista juomaan. Ihme ettei hampaat ole keltaisemmat, taikka maistuukohan nykyään ennemminkin olut kuin cola.

  Ilmeisesti äärivasemmistolaisuus on tullut mukaan kuvioihin myöhemmin, silloin ainakin oli oikea rääväsuu ja panetteli somaleita joka toisessa lauseessaan härskimmin kuin kukaan muu.

  Harmi kun ei noin vanhoja IRC logeja taida olla enää tallella , nykyäänhän lynkataan kaikista vuosikymmeniä vanhoista kirjoituksista 😀

  • Das Erbe von Heydrich

   Vastaa

   Ai ei pitänyt maahamme tunkeneista somaleista? Ei se ihan täyspaska sitten ainakaan ennen ollut. 😀

   • naiset tykkää Miehistä

    Vastaa

    Mamukriittisyys ja rohkea kusipäisyys takaisin ohjelmistoon ja ukko salille ja lenkille, niin alkaa pimppakin taas tuoksahtamaan kynsissä.

    Kommarit/femakko ukot, joko inceleitä tai saalistajia. Usein molempia.

 • Schlageter

  Vastaa

  Masentavaa. Kun tuohon tapaukseen lisätään vielä kirkon osallistuminen hinttikulkueeseen, lesbopiispa, koko joukko hinttipappeja, oululainen anarkistipappi jne., ei Suomen luterilaisesta kirkosta kovin arvostettavaa kuvaa jäljelle jää. Onneksi Luther itse kirjoitti kaksi mainiota teosta, mutta niistäkin luterilainen maailmanliitto irtisanoutui jo 1970-luvulla.
  Tämä ei tietenkään muuta kahta asiaa:
  1. Kirkolla on meidän länsimaisen kulttuurimme kehittymiseen ollut tärkeä roolinsa – menneinä aikoina, kun kirkkoon eivät vielä olleet pesiytyneet pervertit.
  2. Kirkon piirissä on ollut – ja on edelleen – arvostettavia henkilöitä (esim. Elias Simojoki) ja herätysliikkeitä (körttiläiset).
  Itse vaihdoin kuitenkin jo aikaa sitten katoliseen kirkkoon, siihen, jonka hengessä Johtaja oli kasvanut.
  😉

 • J E E S

  Vastaa

  naurattaahan se

  • Markku Heksamakkara

   Vastaa

   Katolinen kirkko on legendaarinen pedofilian kehto. 

   https://www.bbc.com/news/world-44209971.amp

   ”In the most recent development, a damning inquiry found that some 216,000 children in France had been sexually abused by members of the clergy since 1950.” Jne.

   Ei tänne Pohjoiseen mitään aavikkouskontoja tarvitse.

  • Tormas

   Vastaa

   Pappeus/selibaatti aiheuttaa pedofiliaa ja homoseksuaalisuutta? Mutta entä vankila ja homous: aiheuttaako vankila homoutta vai ajautuvatko homogeenin omaavat ihmiset muita helpommin linnaan?

 • Elina K-P

  Vastaa

  Tämän ja Hesarin artikkelissa mainitun Miisa Asikaisen saisi parittaa keskenään.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Mielenkiintoinen lehti enää ei tarvitse ihmetellä kirkkoa kun jumalopillisuus kysymysten sijaan näyttää kiiñnostus olevan nahka ja piiska osastossa. 

  Tuosta lihavuudesta välillä isokokoisenakin sai ripsipiirakkaa, kysymys on omasta asenteesta ja itseluottamuksesta. Jos antaa naisille huomioita osoittaa kunniottavansa ja arvostavansa niin on menestystä ja varsinkin semmoiset pienikokoiset naiset osoittivat hyvinkin suurta ja syvää mielenkiintoa isoa riskiä miestä kohtaan. 

  Muuten kaverin oman terveyden ja hyvinvoinnin kannalta olisi hyvä suorittaa vakava itsetutkistelu. Alkoholi, kepabbi, pizza pois ja käy aluksi puolen tunnin kävelylenkillä sekä vaikka joskus uimassa niin pitkässä juoksussa painoa tippuu huomaamatta. Jo 5kg:n painon pudotus pudottaa myös verenpainetta ja verensokeria.

 • Late

  Vastaa

  Luin ton ruikutuksen kyyhkysestä. Ei jumalauta noin naurettavaa ja syyllistävää vitun paskaa harvoin tulee luettua. Jätkä kittaa limua ja ahmii kaikkee epäterveellistä paskaa minkä maha vetää ( ja sehän vetää ) eikä liikunnasta, ei edes yrityksestä tietoakaan ja toi vitun paska-aivo kusipää vertaa itteensä jalattomaan, ärrävikaiseen yms jotka ei voi näille ominaisuuksille mitään saatika jos on ollut onnettomuudessa. Vitun laiska paska…ei saatana että kehtaa vertaa ahnetta itseään esim onnettomuudessa jalkansa menettäneeseen. Vaikka toi olis hoikka niin noi narsistista itsesäälissä rypevää minäminä asenteista muita halveksuvaa paskaläjää ei kukaan silti huolis…riittää kun suunsa avaa. Vittu mikä perin säälittävä pellehomokusipää. Olen puhunut!

 • Lesbo Sehto

  Vastaa

  Jospa hyljealtaasta lohkeaisi 😉

 • Tomppa

  Vastaa

  Nämä Piffin tyypit on kyllä vajaita. Ei voi muuta sanoa. Ehkä Kettunen pyrkii Piffin kansikuvapojaksi Dimitri ”kikkelikuva” Ollikaisen tavoin näillä ”rohkeilla” postauksillaan, mutta pilaa uhonsa, kun kuumottelee kiinnijäämisensä kanssa.
  P.S. Saara Särmä muuten sopisi loistavasti puolisoksi Jemolle. Kumpaistakin kun yhdistää sairaalloinen lihavuus ja imbesillin maailmankuva.

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Pekka Siitoinin äiti toivoi hänestä teologia, mutta Pekasta tulikin omien sanojensa mukaan rivologi. No Kettunen on teologi, mutta hänen fetissinukkehommansa ne vasta pervoilta vaikuttavatkin.

 • Salomon

  Vastaa

  Ääriläski!
  Runkkailuksi meni.

 • Julli

  Vastaa

  Tässä on loistava esimerkki tilanteesta, jossa päässä ei viihdy edes järki.

  Normaaleilla ominaisuuksilla varustettu vassarit.

 • jarmo

  Vastaa

  ilmeisesti naisviha on kommareille aikamoisen yleista.
  kun katselee raivokommunisti eppu salmisen ja poikansakin lokakampanjaa aitiaan kohtaan joka kieltaytyi olemasta jalkavaimo jatkuvasti pettavalle epulle, on aivan kasittamatonta miten he saavat ladata valheitaan uutisiin ilman mitaan jarrua tai lehtien torjuntaa.

 • Pasi

  Vastaa

  Kyllä täytyy ihmetellä,ettei tuon punikkimorbidiobeesi saa edes narkkihuorilta pillua. Maailma on yllätyksiä täynnä…

 • Gnls

  Vastaa

  Tää äijä on oman kylän heppuja. pyöriinylimielinen ilme naamallaan vähän jokaisessa vasemmiston tapahtumassa. täytyykin jatkossa katsoa, että maalauksissa on joku jemon oma nimi, tuon bud tekstin sijaan. nytpä tiedän kuka niitä täällä tekee. kiinnostaisi vain tietää, että autollako tuo paikalle tulee, kävely ja juoksu, kun lienee pois suljettuja

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi