Musta R&B‑artisti R Kelly sai tuomion useista seksuaalisista hyväksikäytöistä – elinkautinen uhkaa

Varsinainen vankeustuomio tulee toukokuussa, mutta mustaa muusikkoa uhkaa elinkautinen.

Rikos

R&B‑artisti R Kelly eli Robert Sylvester todettiin syylliseksi useisiin seksuaalisiin hyväksikäyttöihin Yhdysvalloissa. Varsinainen vankeustuomio tulee toukokuussa, mutta mustaa muusikkoa uhkaa elinkautinen.

R Kelly on käyttänyt kuuluisaa asemaansa hyväkseen saalistaessaan uhreja. Osa uhreista on poimittu artistin konserteista matkaan.

Oikeus myös katsoi Kellyn syyllistyneen kiristykseen ja rikkoneen kahdeksan kertaa lakia, joka kieltää ihmisten kuljettamisen osavaltioiden välillä prostituutiota varten.

Lähde: HS

Amerikan mustat Black Lives Matter Hyväksikäyttö Kulttuuri Musta rotu Prostituutio Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Joskus kauan sitten?

  Vastaa

  No, bändäreitä pikkuhousut märkänä on joka keikalla ja joka pumpulla. Mitä suurempi julkkis sitä suurempi joukko ja usein sitä nuorempia. Papitkin tuntevat käsitteen ”viittakiima”. Joten voidaan todeta että valta ja asema yhteiskunnassa vetää puoleensa aina tietynlaista ihmisryhmää.

  Enemmänkin mietityttää se miksi ko. artisti juuri nyt ”heitettiin susille”? Eikö siitä ole enää hyötyä vai rupesiko se isottelemaan omistajilleen? Vai uhkasiko kenties paljastaa jotain salaista tai vahingossa erehtyi kiristämään omistajiaan? No, koska se on vielä hengisssä niin ehkä se vain isotteli ja uhkasi perustaa oman levy-yhtiöt. Tai lopettaa keikkailun. Mutta katsotaan nyt kuinka kauan se elää.

  Tämän Kellyn vastapainoksi pitää sanoa että on niitä toisenlaisiakin muusikoita. Kerran itsenäisyyspäivän konsertissa Erlangenissa muuan Leningrad Cowboysin porukka lähti iltakaljalle keikan jälkeen. No, pieni baari ja sinne koko porukka kun tuli niin johan saksattarienkin silmät kiilui. Yksi saksattarista iski silmänsä erääseen kaveriin, tilasi oluen ja antoi sen sille. Kaveri kysyi että:”Toi nuori nainen antoi mulle oluen. Mitä se tarkoittaa?”. Sanoin:”Ens yön jälkeen sut esitellään vanhemmille”. Kaveri osoitti sormusta kädessään ja sanoi:”Ei käy, mä olen kihloissa”. Siinä kohtaa kunnioitukseni nousi ja hetken mietittiin miten selvitä (minä en selvinnyt) tilanteesta. Kaveri kysyi että mikä olut se oli ja kun sanoin niin se tilasi samanlaisen ja antoi sille nuorelle naiselle. Molemmat hymyilivät ja tilanne oli ohi. 

  …että näinkin selkärankaisia löytyy. Liekkö sitten ihonvärillä merkitystä…

 • orjakauppias

  Vastaa

  Kyse taisi olla myös ”sex trafficing” syytteistä. Joku netissä kommentoi, että kyseinen musta henkilö on täten omistanut orjia.

 • TT

  Vastaa

  USA:ssa voi saada ankaran syytteen, jos on katkeroittanut lauman itseään tyrkyttäneitä naisia. Toisaalta lapsia ja teinityttöjä voi raiskata surutta, jos toimii oikeissa piireissä. R Kelly erehtyi toimimaan ”rinkien” ulkopuolella. USA:n oikeusjärjestelmä on osa sikäläistä organisoitua rikollisuutta, joka ulottuu liittovaltion huipulle asti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi