Ashkan Shirzeille alle 7 vuoden vankeustuomio törkeästä lapsen­raiskauksesta ja kolmesta törkeästä raiskauksesta

Tuomiosta annetun julkisen selosteen mukaan rikokset tapahtuivat viime vuoden aikana ja uhreja oli kolme.

Rikos

Perjantaina 17.9. Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Turussa asuvan 29-vuotiaan Ashkan Shirzein vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta ja kolmesta törkeästä raiskauksesta.

Julkisen selosteen mukaan maahanmuuttaja tarjosi teini-ikäisille uhreilleen alkoholia ja marihuanaa. Tämän jälkeen Shirzei oli raiskannut puolustuskyvyttömät uhrinsa. Uhrit olivat tekohetkellä 14‑, 16- ja 17-vuotiaita.

Shirzei tuomittiin kuuden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeuteen sekä maksamaan uhreille korvauksia yhteensä 22­200 euroa. Raiskauksien lisäksi Shirzei tuomittiin useista alkoholi- ja huumerikoksista.

”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.” – Alexander Stubb

Lähteet: Ilta-Sanomat, MTV, Murha-Info

Huumausainerikos Huumeet Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri Lapsenraiskaus Maahanmuutto Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Pedofilia Pohjoismaat Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalirikokset Talous Törkeä raiskaus Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Nyt alkaa olla tuomion pituus jo vähän sinnepäin mutta ikävä kyllä tämä saastainen olento istuu tuosta vain puolet ja todennäköisesti pääsee ehdonalaiseen jo aiemmin hyvän käytöksen vuoksi. Joten uhrit ei tässäkään tapauksessa saa oikeutta. 22200 per asianomistaja olisi ollu tyydyttävä ratkaisu. Tuon kun jakaa kolmeen osaan niin ei siitä jää mitään muuta kuin paha mieli vanhemmille ja nuoren elämä on pilalla. Vittu että mua vituttaa!

  • Juhs

   Vastaa

   Niin vitittaa muskin. Vittu kun pääsee pois ja jos näätte niin kertokaa mulle saatana ni toi vitun apins ei enää raiskaa ketää

 • jani

  Vastaa

  Petterin ja pipilän työmiehet ydinosaamisalueellaan.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Jos olisi mun tyttö kyseessä, tuo jätkä saisi katsella vapauduttuaan olkansa yli.……

  • Mika

   Vastaa

   Mitäköhän on tytöt ajatelleet kun lähtevät Ashkan Shirzei nimisen mokkakikkelin mukaan. Meillä opetetaan nuorille että kaikki on tasa arvoisia ja yhtä kivoja. Ja huono-osaisille jopa jännittäville maahanmuuttajille täytyy osoittaa erityistä suvaitsevaisuutta jotta on hyvä maailmannkansalainen. Olisi aiheellista näyttää myös ihan tilastotietoa, josta käy ilmi että lähi-idästä kotoisin olevan mukaan lähtiessä riski raiskatuksi tulemiselle on kuitenkin kymmenkertainen kantasuomalaiseen verrattuna.

 • matti mainio

  Vastaa

  Se vaan että noi korvausjutut menee niin, että kaikki ne tulee veronmaksajien maksettaviksi. Eli taas kuuluu lukea niin, että suomalaiset tuomittiin maksamaan 22.200 euroa. Tietenkin kaikkien oikeudenkäyntikulujen lisäksi.

  • Jupi

   Vastaa

   Mutta hän on rasismin uhri. Olet iljettävä rasisti natsi kuten te muutkin partisaanin lukijat.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Alexander siinä poseeraa hyvänä pitämänsä ihmisen kanssa.

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Stubbin parhaita frendejä?

 • Näin Se Vaan On

  Vastaa

  Kas kun ei yllätä!

  seksuaalirikos, raiskaus, kansallisuudesta riippumatta, aina oikeiden vankien sekaan ja minimi 10 vuotta/teko.
  Teon kestolla/tavalla ei merkitystä !!!

  Kun kyse eialkuperäisestä suomslaisesta, tuio suoritetaan tekijän kotimaassa.

  DNA näyty interpolinkantaan terroristisentoiminnan harjoittamisesta, ilman sen suurempia tarkennuksia.
  Luonnollisesti, välitön poisto Suomesta alkuperämaahan kun oikeuden tuomari (käräjäoikeus) on nuijansa kopauttanut.

  Valitusoikeutta tämän tyyppisissä rikoksissa EI ole !!!

  Syytetty on ollut tekoon ryhtyessään tietoinen teon seuraamuksista, koskien myös kantaväestöä.
  Seksuaalirikollinen/pedofiili= alintta kastia ja sen mukaisen kohtelun teollaan ansaitsevat.
  Ei ole vahinkoja!!

 • Julli

  Vastaa

  Vanhemmat naiset eivät näihin eläimiin koske, joten näiden täytyy yrittää yrittää huijata lapsia. Jotkut ikävä kyllä onnistuvat.

  Jokaisen noista eläimistä voisi suolistaa elävältä.

  • Juha

   Vastaa

   Hienoa textiä arvostan

 • Asekätkijä

  Vastaa

  Köyttä tuo saasta on vailla. Mutta mikä helvetti suomalaisia teinityttöjä vaivaa, kun ne hakeutuvat näiden mutakuonojen seuraan päihtymään. Se Enon tapauskin, uhreja kymmeniä, kaikki vapaaehtoisesti menneet sen loissaastan asunnolle. Baddingia mukaillen: Naissukupuoleen ei voi nationalisti luottaa, jos haluaa etnisesti valkoisen yhteiskunnan tuottaa. 🙂
  No ei nyt kaikki naiset. Mutta ovat he kyllä vähemmän reviiritietoisia ja enemmän konformisteja, (((median))) indoktrinoitavissa helpommin. Syyt löytyvät evoluutiobiologiasta.

  • Nyt ollaan asian ytimessä

   Vastaa

   Olet asian ytimessä: Miksi nuoret tytöt hakeutuvat noiden seuraan.

   Hämeenlinnan Goodmannillakin nuo geelitukat päivystivät liukuportaiden ja rappusten päissä 6–8 hengen laumoissa. Niiden ympärillä oli sitten kaksi rinkiä 13–17 vuotiaita teinejä jotka kiehnäs kuin hunajapurkin ympärillä. Aina välillä joku geelitukista katsoi jotain tyttöä tai sanoi joitain ja teini oli kuin sulaa vahaa. Muutamat teinit oli repineet leggingsit kainaloihin että varmasti kaikki näkyi. 

   No, se yksi sali-blondi pääsi päästään ja sen jälkeen geelitukat katosi Goodmannista kuin pieru saharaan. Tilalle tuli jatkuva poliisipartio josta aina yksi kiertelee ostaria. 

   Mutta että mikä ihme saa teinit viehättymään geelitukista. Niillä ei ole mitään taloudellista tulevaisuutta eikä mahdollisuuksia edetä yhteiskuntamme hierarkiassa täälä. Siksi ainoa asia mitä ne voi tehdä on leikkauttaa tukkansa tyylikkäästi, haista hyvälle, käydä salilla ja koittaa näytellä varakkaampaa kuin ne ovat. Siihenkö harhaan teinit ovat langenneet?

   • obesity

    Vastaa

    ainakin osittainen vastaus löytyy kotimaisen tarjonnan laadusta: suuri osa saman ikäisistä suomalaismiehistä on huomattavan ylipainoisia ja sosiaalisesti taidottomia ”gamereita”, joilla ei muutenkaan näytä olevan kosketuspintaa todelliseen elämään.

    • Herätkää

     Vastaa

     Mikä tässä on kausaliteetti? Ovatko gamereita siksi kun he eivät löydä kontaktia tyttöihin? Maahamme tuodaan satoja tuhansia matuja, pääasiassa nuoria miehiä, joita sitten rahoitetaan avokätisesti, ja rahahan vetoaa osaan naisia tehokkaasti. Valtamedia hehkuttaa näitä matuja haukkuen suomalaismiehiä, varsinkin naistenlehdet. Eipä ihme että väestönvaihto etenee.

     • kysyntä ja tarjonta

      ihan kummin päin vain, tuohan ei missään vaiheessa edes ollut kommentin pointti :p

 • Nationalisti

  Vastaa

  Stubbilta voisi kysyä kommenttia tähän ”rikkauteensa”.
  Näihin tapahtumiin ovat syyllisiä myös poliitikot, he pettävät kansaansa jatkuvalla syötöllä!
  Sisäministeri ei reagoi mitenkään näihin lisääntyviin raiskausjuttuihin ja lasten seksuaalisiin ahdisteluihin, kyseinen latvalaho höpisee jatkuvasti omiaan jostain ”ilmastonmuutoksesta”.
  Ilmeisesti Ohisalo ei edes tiedä, että hän ei ole ympäristöministeri, vaan sisäministeri.

 • K0

  Vastaa

  Korvaukset eivät mene veronmaksajille. Niitä ei makseta, jos rikollinen on varaton. Normaali ulosottomenettely, joka ei paljon mamua paina. 

  Tämä jätkä tulee raiskaamaan uudestaan.

 • Päätöksen perustelut

  Vastaa

  Siinähän se valokuvassa käy kaikki ilmi: suojaväri ja Kummisetä.

 • Hoyerswerd

  Vastaa

  Oliskos nyt 30 vuotis juhlallisuuksien aika?

  https://taz.de/30-Jahre-Pogrome-in-Hoyerswerda/!5799570/

 • Herätkää

  Vastaa

  Nuo kauppakeskusten matuvosut ovat geenipoolin alakastilaisia äo:n suhteen. Toisaalta sitten taas moni koulutettu nainen on feministimokuttaja, ja kuten tiedämme, feminismi on yhteiskunnallinen autoimmuunisairaus, jota esiintyy vain siellä missä miehet eivät aseta mitään rajoja naisille. Lajimme yhteisöt ovat aina viime kädessä miesten ylläpitämiä, kun puhutaan niiden puolustamisesta. Suuri osa naisista on valmis liukumaan ryhmästä toiseen, jos se hyödyttää heitä henkilökohtaisesti, ajattelematta etnistä ryhmävalintaa. Toki monet ei-valkoiset miehet siittävät valkoisia naisia raskaiksi, kun se heille mahdollistetaan, mutta myös omia naisiaan samanaikaisesti. Kätevä tapa käydä etnistä sotaa valkoisia vastaan, ei kysy älyä. Onnistuu kun valkoiset globalistien aivopesemiä itsetuhoon. Tai ylikansallisten intressipiirien (((globalistit))) kontrolloimien viranomaisten pelottelemia, näistä viranhaltioista esimerkkinä nykyiset poliisiviranomaiset ja syyttäjälaitos Suomessa.

 • Herätkää

  Vastaa

  Tässä ketjussa mainittu hemeenlinnalaisnainen, jolta matusulhonsa katkaisi kaulan, oli eräs Sanni O. Hän käsittääkseni haukkui somessa suomalaismiehiä ja ylisti näitä matuja. Ei tuollaista kohtaan pidä olla mitään empatiaa, kuten ei muitakaan matupatjoiksi alkaneita kohtaan. Once u go black, good riddance to a body bag.

  • Herätkää

   Vastaa

   edit: siis hämeenlinnalaisnainen.
   Ovat muuten lähes kaikki matujen tappamat suominaiset itse hakeutuneet matujen patjoiksi. Suomi on yhä niin vähän ”rikastunut”, ettei touhu ole vielä yhtä ” viidakkomaista” kuin UK:ssa tai Saksassa. Mutta nythän meillä on hallitus täynnä etnomasokisteja, ja koko ajan huudetaan lisää keharimaalaista maahanmuuttoa.

 • Herätkää

  Vastaa

  Nimimerkille ”kysyntä ja tarjonta”. Kyllä se aika oleellista on siinä tapauksessa jos asialle halutaan tehdä jotain. Jos esittämäni kausaliteetti on oikea, niin tämän ketjun kontekstissa siinä on juuri se pointti. Jos kyse jonkun yksittäisen matujen ostarihoron huoraamisesta, niin se ei sitten ole myöskään tuon gamer-yleistyksen väärti.

 • Pasi

  Vastaa

  Tuo paskanaama pitäis sijoittaa murhamiesten kanssa samalle kongille välittämättä seurauksista. Mitä nopeammin joku hakkais tuon apinan hengiltä,niin sen parempi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ulkomailla syntyneiden maahanmuuttajien raiskausrikokset olivat vuonna 2020 37,5% raiskauksista, (kasvaa vuosittain) Määrä tarkoittaa yli 2000 tapausta vuodessa. lähes kahdeksankertainen kantaväestöön verrattuna. Ulkomailla syntyneiden osuus oli vuoden lopussa 8 prosenttia koko väestöstä (Näistäkin teoista voidaan erotella eniten syyllistyneet kansalaisuudet sekä naiset, miehiä on noin 3%). Tämä lukuhan on aivan järkyttävä ottaen huomioon tekijöiden prosentuaalisen määrän maassamme. Ruotsissa tämä sama seksuaalirikos luku on 59,2%. Luvut ovat Valtioneuvoston kanslian tutkimuksesta vuodelta 2021. (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja 2021:56)

 • kepe

  Vastaa

  Karkotus maasta heti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi