Newyorkilaisia juutalaisinstituutioita vastaan nostettu 150 kannetta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Pedofilia juutalaisyhteisöissä on yleisesti tunnettu salaisuus.

Rikos

päivitetty

New Yorkin osavaltion juutalaisyhteisöjä vastaan on nostettu viimeisen kahden vuoden aikana ainakin 150 kannetta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä lain seurauksena, joka poistaa aikarajan pedofiliarikossyytteiden nostamiselle.

Vuonna 2019 voimaan astunut lakimuutos johti 11 000 kanteeseen yksilöitä ja instituutioita kohtaan, joihin 150 syytettyä juutalaisinstituutioita kuuluu. Syytteiden mukaan instituutioiden käytännöt mahdollistivat lasten seksuaalisen hyväksikäytön.

Mainitut 150 juutalaisinstituutiota sisältävät muun muassa kesäleirejä, kouluja, nuorisoliikkeitä, yhteisökeskuksia, vammais- ja sijaishuoltovirastoja sekä synagogia.

Juutalaiset ja homot raiskaamassa lapsia

Esimerkiksi ortodoksijuutalaista koulua, SAR ‑akatemiaa vastaan on nostettu 11 kannetta. Akatemia on ollut aiemminkin kohun alla väitteistä, että kaksi koulussa työskennellyttä opettajaa hyväksikäyttivät lapsia 1970 ja 1980-luvuilla. Toinen näistä opettajista, Stanley Rosenfeld, on myöhemmin tunnustanut hyväksikäyttäneensä satoja pikkupoikia elämänsä aikana.

Toinen mainittava seksuaalisen hyväksikäytön esimerkki Amerikasta löytyy myös ei-juutalaisesta instituutiosta, Boy Scout of Americasta, missä pederastit raiskasivat pikkupoikia vuosikausien ajan järjestön hyväksyttyä myös homoja partioliikkeen vetäjiksi.

Lähde: JTA

Hyväksikäyttö Juutalainen rikollisuus Juutalaiset Juutalaisjärjestöt Kulttuurimarxismi New York Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Synagoga Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Olen hieman skeptinen. New Yorkin liberaalivasemmistolaiset ovat ottaneet kaikki vanhoilliset yhteisöt silmätikukseen ja pyrkivät pilaamaan näiden maineen. Pahimpia ovat vasemmistoliberaalit, joissa myös paljon juutalaisia ja nämä pyrkivät laillistamaan pedofilian. USA:n korkeimman eliittiportaan harjoittama ritualistinen pedofilia tai jopa lapsiuhraus on valtava ongelma, johon kukaan ei tunnu pääsevän käsiksi. Kadonneiksi ilmoitettujen lapsien määrä maassa on päätähuimaava. Muutama pedari vanhoillisjuutalainen on tässä vain pieni sivujuonne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi