Ruoholahdessa puukottanut afrikkalainen sai lähes 6 vuotta vankeutta

Tuomitun nimi on Helton Nwety Betuel Muchanga.

Rikos

Ruoholahdessa toukokuussa 14-vuotiasta lasta puukottanut afrikkalainen sai 5 vuotta ja 8 kuukautta vankilaa kahdesta tapon yrityksestä, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja kahdesta laittomasta uhkauksesta. Tuomitun nimi on Helton Nwety Betuel Muchanga.

Tilanne oli saanut alkunsa siitä, kun 14-vuotias uhri oli kuvannut yleisesti Ruoholahtea, mistä afrikkalainen oli päätellyt, että hän kuvaa aluetta pilkatakseen sen asukkaita. Muchanga oli tästä syystä mennyt puukon kanssa uhrin eteen, minkä uhri oli yrittänyt läppäistä pois ennen kuin lähti juoksemaan karkuun. Hän kuitenkin kaatui ja tässä vaiheessa puukottaja iski uhriaan.

Lisäksi hän yritti puukottaa kahta muuta, jotka huutamalla yrittivät keskeyttää tapahtumaa. Toista hän osui liivin alaosaan, toiseen ei ollenkaan. Toinen puukotusyrityksen kohteista oli teinityttö. Muchanga oli huutanut osapuolille tappavansa nämä.

Vankilan lisäksi hänelle tuli maksettavaa korvauksista ja oikeudenkäyntikuluista noin 20 000 euroa. Hänen oman asianajajan palkkio, 5694 euroa jää valtion vahingoksi.

Lähde: Kansalainen

Afrikkalainen kulttuuri Afrikkalaiset Kotimaa Pohjoismaat Puukotus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Vankeus

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hu hu hii, skriik

  Vastaa

  Simpahdus

 • Julli

  Vastaa

  Apinan normaali reaktio.

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Melkoinen moniosaaja tämä ruskea kädellinen ja liian vähän sai tuomiota.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Homopekkahan voi ottaa tuon kasvatikseen kun vapautuu.……

 • Sauli Niinistö

  Vastaa

  Valkoista väestöä ollaan tuhoamassa vaikka olemme jo nyt häviävän pieni vähemmistö koko maailmassa.

  Olemme liian nokkelaa ja älykästä rotua eliitin orjaroduksi. Siinä syy.

  Nuori naisnationalisti kirjoittaa:

  Kalergi-suunnitelma käy toteen maailmalla. Juutalaiset (tämän sanan käyttäminen lienee kirosana) ovat todella tekopyhiä: muualla päin maailmaa he vaativat monikulttuurisuutta, mutta Israeliin sitä ei missään nimessä toivoteta tervetulleeksi. Eivätkä toivota muitakaan kulttuurimarxilaisia aatteita omalle mantereelle, mutta Yhdysvalloissa tai Pohjoismaissa asuessa ollaankin niin kovia lobbaamaan näitä.

  Jos me valkoiset toimisimme samoin eli emme ottaisi yhtään afrikkalaista tänne ja pitäisimme kiinni kulttuuristamme, kansastamme, uskonnostamme ja itsenäisyydestä, olisimme rasisteja ja natseja.

  Olisikin nämä kulttuurimarxistiset aatteet vain viattomia, horoskooppien kaltaisia hömpötyksiä tai vaan painajaista, mutta ei ole, ei, vaan kyse on todella vaarallisesta aatteesta koko ihmiskunnalle.

  Jos ja kun Ruotsin kohtalo seuraa tätä maata, niin siinä tulee käymään niin, että juutalaiset hankkiutuu seuraavaksi hyödyllisistä idiooteistaan (muslimit) eroon. Itse kukkahattutädit ja – sedätkin ovat näiden hyödyllisiä idiootteja, vaikka PS-äänestäjät osoittaa näitä syyttävin sormin kuten minäkin tein entisenä maahanmuuttokriitikkona kunnes löysin järjen äänen etnonationalismista.

 • Irmgard

  Vastaa

  Miksi näitä alkukantaisia, murhanhimoisia barbaareja on ylipäätään päästetty Suomeen?.
  Monenko Suomalaisen täytyy vielä vammautua tai kuolla, ennenkuin nämä älyllisesti kehitysvammaiset, verenjanoiset villipedot ja luolaihmiset passitetaan sinne mistä he
  tänne luikerrelleetkin?. Tämän maan ovat rakentaneet Suomalaiset vain ja ainoastaan meitä itseämme varten. Veronmaksajien kustantamana loisiva ihmiskunnan pahin ongelmajäte on yksinkertaisesti hävitettävä maankamaralta kokonaan ja lopullisesti.

 • Hooglö

  Vastaa

  Tilastojen mukaan on paljon todennäköisempää, että kantasuomalainen on rikoksen tekijä. Mutta eläkää vain omissa kuvitelmissanne kun älynne ei muuhun riitä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi