Video: pesäpallomailaa kantanut kansallismielinen yllätti kotiaan vandalisoineet äärivasemmistolaiset

Christian Petersonin aktivismi on suututtanut jo aikaisemmin äärivasemmiston, minkä vuoksi hänen kotiaan on vandalisoitu yhteensä kolmesti.

Rikos

Kommunisti juoksee karkuun 19-vuotiasta Christian Petersonia.

Maahanmuuttokriittisessä Vaihtoehto Ruotsille ‑puolueessa aktiivinen 19-vuotias Christian Peterson sai hiljattain kotiinsa kutsumattomia vieraita äärivasemmistolaisesta antifa-ryhmästä. Hän kuitenkin pääsi yllättämään vandaalit ja juoksutti heidät nöyryyttävästi pesäpallomailan avulla karkuun.

Petersonin aktivismi on suututtanut jo aikaisemmin äärivasemmiston, minkä vuoksi hänen kotiaan on vandalisoitu yhteensä kolmesti. Neljännellä kerralla hän osasi odottaa vandaaleja ja pääsi äkkäämään nämä. Tapahtuma tallentui kodin valvontakameraan.

Peterson huomasi pihallaan kahden henkilön tyhjentävän auton renkaita. Toinen oli mies ja toinen nainen. Hän nappasi pesäpallomailan käteensä ja juoksi pelkät kalsarit jalassa pihalle puhuttelemaan kommunisteja.

Jos et näe alla olevaa videota, katso se suoraan täällä: https://mobile.twitter.com/AssarChristian/status/1395003311301005312

Kommunistimies ei uskaltanut puolustaa naistaan

”Tönäisin naista, mistä mies tuohtui. Mies ei kuitenkaan uskaltanut tehdä mitään. Koska hänellä oli veitsi, ei tappelua syntynyt. Seurasin heitä hiljaisuudessa ja sain ylös auton rekisterikilven, jolla he saapuivat paikalle. Selvisi, että auto kuuluu tunnetulle antifasistille,” Peterson kertoo.

Hyökkäys tapahtui jo viime marraskuussa, mutta Peterson on pantannut videota ja tietoa tapahtumista journalistisista syistä. 

Hän on kaikessa hiljaisuudessa kerännyt tietoa Göteborgin antifasisteista, ja kerätyt tiedot tullaan lähiaikoina julkaisemaan Exact24-lehdessä.

Lähde: Fria Tider

Äärivasemmisto Antifa Kansallismieliset Kansallismielisyys Pohjoismaat Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Politiikka Rikos Vaihtoehto Ruotsille Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juke

  Vastaa

  Minä alan keräämään tietoa Suomen antifasta. Ihan tiedoksi vain.

  • Doktor Miihkali

   Vastaa

   Hyvä Juke.

   Komukat on aivan kaiken pahan alku ja juuri.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Nämä sankarit kisaavat varmaan myös Israelin puolella. No se peli on nyt jo aika hengetön. Olen tässä puoli tuntia äimistellyt sitä, että Hesari on tänään kirjoittanut aika selvästi Israelin itkupotkuraivareista ja sumuttamisesta, mitä tulee Piilaaksoon ja teknologiajätteihin. Lukekaa. Vielä pari vuotta sitten tuollainen kirjoittaminen oli laitonta. Olen itsekin saanut tuomion siitä, että valtakunnansyyttäjä väänteli sanomisiani sillä tavalla, että Israel pääsi uhriutumaan lausumassani. Antisemitismiä haetaan oikein urakalla sieltäkin, missä sitä ei edes ole.

  Herää kysymys, että mitä kohta tehdään antifa-liikkeellä.

 • Ulla Ullattaja

  Vastaa

  Juke, katse kohti punavuoren pullasorsia.
  Tarkkailessani antifan tapaamisia huomasin suurimman osan olevan ns. parempien perheiden lapsia jotka perintoa odotellessa tuhlaavat elamansa suurimmalti osin kokaiiniin, jota merimiehenkadun kommunistiluukut myyvat+osittain heidan vuokraamansa “musiikitilat”ympari punavuorta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi