Kurdien rinnalla taistelleita äärivasemmistolaisia syytetään terrorismista Ranskassa

Suomessa valtamedia ei ole kiinnostunut tapauksesta, sillä äärivasemmistolainen kurdiliike kannattaa samoja arvoja kuin lehdistökin.

Rikos

Kurdien propagandaa.

Ranskassa on luettu syytteet seitsemää äärivasemmistolaista vastaan terrorismirikoksista. Väkivaltaisia iskuja suunnitelleen ryhmän johtaja on noin 30-vuotias anarkisti, joka on taistellut Syyriassa kurdien YPG-asejoukoissa.

Suomessa valtamedia ei ole kiinnostunut tapauksesta, sillä äärivasemmistolainen kurdiliike kannattaa samoja arvoja kuin lehdistökin – pakkomonikulttuurisuutta, homolobbausta, kansainvälisyyttä ja sionismia. Viime vuosina media on tehnyt useita ylistäviä artikkeleita äärivasemmistolaisista, jotka ovat matkustaneet Suomesta Syyriaan hakemaan kurdeilta asekoulutusta.

Ranskassa poliisi käynnisti tutkinnan anarkistiryhmää vastaan useita kuukausia sitten terrorisminvastaisen syyttäjän aloitteesta. Tulevassa oikeudenkäynnissä selviää, kuinka pitkälle valmistautuminen väkivaltaan oli edennyt ennen kuin poliisi viimein pidätti terroristit.

Myös Suomessa väkivaltaisia kurdeja

Ranskan poliisi on takavarikoinut kotietsinnöissä pommintekovälineitä, sahatun haulikon, revolverin, patruunoita ja muita toisten vahingoittamiseen soveltuvia välineitä. Tapauksen on syytä herättää keskustelua kurditerrorismista myös Suomessa.

Suojelupoliisin vuosikirjan 2019 mukaan ”äärivasemmisto ja kurdit” ovat viime vuosina toimineet tiiviissä yhteistyössä. Vuosikirjassa todetaan: ”Äärivasemmistolaisen liikehdinnän painopiste oli vuonna 2019 kurditoimijoiden kanssa tehtävässä yhteistyössä – – yhteistyön puitteissa muutamia suomalaisia on matkustanut viime vuosina Koillis-Syyriaan liittyäkseen alueella toimiviin kurditaustaisiin aseellisiin järjestöihin.”

Äärimieliset kurdit ovat viime vuosina syyllistyneet mielenosoitusten yhteydessä rajuihin pahoinpitelyihin, joiden kohteita ovat olleet ”poliittisina vihollisina” pidetyt suomalaiset. Esimerkiksi Helsingin Narinkkatorilla 23.3.2019 tapahtuneessa pahoinpitelyssä aseistautuneet kurdit hakkasivat joukolla miehen, joka ei poliisin mukaan käyttäytynyt uhkaavasti kurdeja kohtaan. Kurdistanin työväenpuolue PKK on luokiteltu terroristijärjestöksi niin Euroopan unionissa kuin Yhdysvalloissakin.

Lähde: BFMTV

Äärivasemmisto Anarkismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Kurdit Marxismi PKK Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Ranska Rikos Suojelupoliisi Terrorismi Ulkomaat Yhteiskunta YPG

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    ”äärivasemmistolainen kurdiliike kannattaa samoja arvoja kuin lehdistökin – pakkomonikulttuurisuutta, homolobbausta, kansainvälisyyttä ja sionismia.” – Niin, tai ainakin sanotaan niin. Kyseessähän ovat kuitenkin islaminuskoiset ja tosiasiassa tämä liturgia on niillekin pelkkä työkalu valtaan pääsemiseksi. Jos pääsevät valtaan jossakin, kaikilta noista käsitteistä putoaa pää välittömästi noin niinkuin kuvainnollisesti.

  • theoprastus

    Vastaa

    Onko tämä nyt mikään kumma ettei lügenpresse asiaa halua nostaa esille. Suomen tasavallan ulkoministeri salakuljettaa maahan terroristeja ja näissä puuhissaan syyllistyy useisiin eri rikoksiin. Näistä rikoksista häntä ei suinkaan syytetä. Päinvastoin hän saa eduskunnan ”enemmistöltä” siunauksen toimilleen. Ja kansa, äh kansa, valmistautuu vuosittaiseen mässäysjuhlaansa huomaamatta ollenkaan kuinka sitä taas kustiin kumpaankin silmään niin että lorina kävi.

  • Alkaako jo selviämään YLE on myrkylisen vihreä

    Vastaa

    juttu vinkki partisaanille aiheesta

    Mietil tätä Yle vihreiden akendaa
    Se paljastuu entistäkin selkeämpänä
    Haaviston mukaan konsulipäällikkö oli sanonut 16.9.2019 ulkoministeriön kokouksessa, että ”orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä alueella, kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina”.
    Syytetty konsultti
    – En ole koskaan sanonut näin. Voin todeta myös, että Haavisto on esittänyt tämän väitteen esitutkinnassa rikoksesta epäiltynä, eikä hänellä ole ollut totuudessapysymisvelvoitetta, Tuominen sanoo Ylelle.
    Marko Kilven mukaan konsulipäällikkö on oikeassa.
    – Voi lasketella luikuria sen minkä ennättää. Ja niinhän kuulusteluissa monesti tapahtuukin, Kilpi kirjoittaa Facebookissa.
    ***Alkuperäinen***
    kuulema Haaviston vale
    orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä alueella,
    ***kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina****
    YLE
    lööpistä on poistetu jopa tämä lause
    konsultin hirveyttä maximioimaan
    ***kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina***
    Eli YLEN poliitista akendaa tukeva** karsittu verio **
    https://yle.fi/uutiset/3–11696943
    Tutkintapöytäkirjat paljastavat, mistä riita al-Holista repesi – Haavisto:
    ”Konsulipäällikkö totesi, että** orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä**
    jotain oleelista puutuu eli
    **kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina**.
    BRAVOO YLEN VIHREÄT Propagandistit Housut kintussa
    YLEN Hanna Eskonen ja Mikko Haapanen
    PS
    Aika heviä YLE käytää haaviston *pöytäkirjan karsittuja* valeita faktana

    Kysymättä haaviston lainvastaisesti Hyllyttämältä virkamieheltä
    Ketä YLESSÄ *maalitetaan* yhtään mitään YLE jUTTUUNSA 

    ”Konsulipäällikkö totesi, että** orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä**

    Ylen toimita muistuttaa media rikollisuudelta
    jossa joku yritetään tuhota
    ja *oma poika* pelastaa

  • vastuulisen puolueetonta IL

    Vastaa

    Tulevat naapurit Trumpille: Vietä eläkepäiväsi muualla
    Iltalehti

    Miten JSN Voi antaa tämän median tehdä tälläisiä juttuja ilman sanktiota

    huomatusta ääri poliitisesta propagandasta

    • Liberaali vasemmisto median vainoajat

      Vastaa

      Tulevat naapurit Trumpille: Vietä eläkepäiväsi muualla

      Mietikää ajatuksella tätä asia

      onko kysessä suvaitsevaisuus

      vai melkein nazismiin verratava suvaitemattomuus

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi