Kurdien rinnalla taistelleita äärivasemmistolaisia syytetään terrorismista Ranskassa

Suomessa valtamedia ei ole kiinnostunut tapauksesta, sillä äärivasemmistolainen kurdiliike kannattaa samoja arvoja kuin lehdistökin.

Rikos

Kurdien propagandaa.

Ranskassa on luettu syytteet seitsemää äärivasemmistolaista vastaan terrorismirikoksista. Väkivaltaisia iskuja suunnitelleen ryhmän johtaja on noin 30-vuotias anarkisti, joka on taistellut Syyriassa kurdien YPG-asejoukoissa.

Suomessa valtamedia ei ole kiinnostunut tapauksesta, sillä äärivasemmistolainen kurdiliike kannattaa samoja arvoja kuin lehdistökin – pakkomonikulttuurisuutta, homolobbausta, kansainvälisyyttä ja sionismia. Viime vuosina media on tehnyt useita ylistäviä artikkeleita äärivasemmistolaisista, jotka ovat matkustaneet Suomesta Syyriaan hakemaan kurdeilta asekoulutusta.

Ranskassa poliisi käynnisti tutkinnan anarkistiryhmää vastaan useita kuukausia sitten terrorisminvastaisen syyttäjän aloitteesta. Tulevassa oikeudenkäynnissä selviää, kuinka pitkälle valmistautuminen väkivaltaan oli edennyt ennen kuin poliisi viimein pidätti terroristit.

Myös Suomessa väkivaltaisia kurdeja

Ranskan poliisi on takavarikoinut kotietsinnöissä pommintekovälineitä, sahatun haulikon, revolverin, patruunoita ja muita toisten vahingoittamiseen soveltuvia välineitä. Tapauksen on syytä herättää keskustelua kurditerrorismista myös Suomessa.

Suojelupoliisin vuosikirjan 2019 mukaan ”äärivasemmisto ja kurdit” ovat viime vuosina toimineet tiiviissä yhteistyössä. Vuosikirjassa todetaan: ”Äärivasemmistolaisen liikehdinnän painopiste oli vuonna 2019 kurditoimijoiden kanssa tehtävässä yhteistyössä – – yhteistyön puitteissa muutamia suomalaisia on matkustanut viime vuosina Koillis-Syyriaan liittyäkseen alueella toimiviin kurditaustaisiin aseellisiin järjestöihin.”

Äärimieliset kurdit ovat viime vuosina syyllistyneet mielenosoitusten yhteydessä rajuihin pahoinpitelyihin, joiden kohteita ovat olleet ”poliittisina vihollisina” pidetyt suomalaiset. Esimerkiksi Helsingin Narinkkatorilla 23.3.2019 tapahtuneessa pahoinpitelyssä aseistautuneet kurdit hakkasivat joukolla miehen, joka ei poliisin mukaan käyttäytynyt uhkaavasti kurdeja kohtaan. Kurdistanin työväenpuolue PKK on luokiteltu terroristijärjestöksi niin Euroopan unionissa kuin Yhdysvalloissakin.

Lähde: BFMTV

Äärivasemmisto Anarkismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Kurdit Marxismi PKK Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Ranska Rikos Suojelupoliisi Terrorismi Ulkomaat Yhteiskunta YPG

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  ”äärivasemmistolainen kurdiliike kannattaa samoja arvoja kuin lehdistökin – pakkomonikulttuurisuutta, homolobbausta, kansainvälisyyttä ja sionismia.” – Niin, tai ainakin sanotaan niin. Kyseessähän ovat kuitenkin islaminuskoiset ja tosiasiassa tämä liturgia on niillekin pelkkä työkalu valtaan pääsemiseksi. Jos pääsevät valtaan jossakin, kaikilta noista käsitteistä putoaa pää välittömästi noin niinkuin kuvainnollisesti.

 • theoprastus

  Vastaa

  Onko tämä nyt mikään kumma ettei lügenpresse asiaa halua nostaa esille. Suomen tasavallan ulkoministeri salakuljettaa maahan terroristeja ja näissä puuhissaan syyllistyy useisiin eri rikoksiin. Näistä rikoksista häntä ei suinkaan syytetä. Päinvastoin hän saa eduskunnan ”enemmistöltä” siunauksen toimilleen. Ja kansa, äh kansa, valmistautuu vuosittaiseen mässäysjuhlaansa huomaamatta ollenkaan kuinka sitä taas kustiin kumpaankin silmään niin että lorina kävi.

 • Alkaako jo selviämään YLE on myrkylisen vihreä

  Vastaa

  juttu vinkki partisaanille aiheesta

  Mietil tätä Yle vihreiden akendaa
  Se paljastuu entistäkin selkeämpänä
  Haaviston mukaan konsulipäällikkö oli sanonut 16.9.2019 ulkoministeriön kokouksessa, että ”orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä alueella, kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina”.
  Syytetty konsultti
  – En ole koskaan sanonut näin. Voin todeta myös, että Haavisto on esittänyt tämän väitteen esitutkinnassa rikoksesta epäiltynä, eikä hänellä ole ollut totuudessapysymisvelvoitetta, Tuominen sanoo Ylelle.
  Marko Kilven mukaan konsulipäällikkö on oikeassa.
  – Voi lasketella luikuria sen minkä ennättää. Ja niinhän kuulusteluissa monesti tapahtuukin, Kilpi kirjoittaa Facebookissa.
  ***Alkuperäinen***
  kuulema Haaviston vale
  orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä alueella,
  ***kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina****
  YLE
  lööpistä on poistetu jopa tämä lause
  konsultin hirveyttä maximioimaan
  ***kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina***
  Eli YLEN poliitista akendaa tukeva** karsittu verio **
  https://yle.fi/uutiset/3–11696943
  Tutkintapöytäkirjat paljastavat, mistä riita al-Holista repesi – Haavisto:
  ”Konsulipäällikkö totesi, että** orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä**
  jotain oleelista puutuu eli
  **kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina**.
  BRAVOO YLEN VIHREÄT Propagandistit Housut kintussa
  YLEN Hanna Eskonen ja Mikko Haapanen
  PS
  Aika heviä YLE käytää haaviston *pöytäkirjan karsittuja* valeita faktana

  Kysymättä haaviston lainvastaisesti Hyllyttämältä virkamieheltä
  Ketä YLESSÄ *maalitetaan* yhtään mitään YLE jUTTUUNSA 

  ”Konsulipäällikkö totesi, että** orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä**

  Ylen toimita muistuttaa media rikollisuudelta
  jossa joku yritetään tuhota
  ja *oma poika* pelastaa

 • vastuulisen puolueetonta IL

  Vastaa

  Tulevat naapurit Trumpille: Vietä eläkepäiväsi muualla
  Iltalehti

  Miten JSN Voi antaa tämän median tehdä tälläisiä juttuja ilman sanktiota

  huomatusta ääri poliitisesta propagandasta

  • Liberaali vasemmisto median vainoajat

   Vastaa

   Tulevat naapurit Trumpille: Vietä eläkepäiväsi muualla

   Mietikää ajatuksella tätä asia

   onko kysessä suvaitsevaisuus

   vai melkein nazismiin verratava suvaitemattomuus

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi