Rothschild-pankkiirin johtama Ranska: Poliisiväkivallan kuvaamisesta vankeustuomio vastaisuudessa

Poliisivaltiokehitys otti suuren harppauksen, kun niin sanotut keltaliivimielenosoitukset alkoivat maassa 2018.

Rikos

Macronin palkkasoturi murjoo maahan kaadettua keltaliivimielenosoittajaa 18.1.2020 Pariisissa. Hallitus tahtoo kieltää tällaisten kuvien leviämisen tulevaisuudessa.

Rothschild-pankkiirin uran presidentin toimeen vaihtanut Emmanuel Macron on rakentamassa Ranskasta poliisivaltiota. Tuorein lakihanke pyrkii kieltämään väkivaltaisten poliisien kuvaamisen mielenosoitusten yhteydessä kymmenientuhansien eurojen sakkojen sekä ehdottoman vankeuden uhalla.

Poliisivaltiokehitys otti suuren harppauksen, kun niin sanotut keltaliivimielenosoitukset alkoivat maassa 2018. Protestien alkuperäinen sytyke olivat veronkorotukset, jotka oli määrä kohdistaa työläisiin ja keskiluokkaan. Samalla Rothschild-Macronin pankkiirikollegat ovat sen sijaan nauttineet julkisen sektorin yltäkylläisestä tuesta.

Vaikka levottomuudet liittyivät ensin taloudelliseen epäoikeudenmukaisuuteen, alkoivat mielenosoittajat tuoda esille myös muita tärkeitä poliittisia teemoja. Useat keltaliivit ovat vaatineet loppua muun muassa globalisaatiolle, massamaahanmuutolle sekä EU:lle. Tämä on raivostuttanut Macronin lähipiirin, jonka poliittinen valta on riippuvainen ulkomaalaisen eliitin tuesta.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron (keskellä).

Oikeudenkäynneiltä pyritään viemään pohja

Macron on puolustanut pankkiirikollegojaan kannustamalla PolPoa (poliittinen poliisi) käyttämään raakaa väkivaltaa mielenosoittajia vastaan. Kehitys on johtanut jopa kuolonuhriin sekä useisiin oikeudenkäynteihin poliiseja vastaan.

PolPon lobbaama lakiuudistus pyrkii varmistamaan, ettei viranomaisia vastaan voitaisi tulevaisuudessa nostaa oikeusjuttuja. Suuri osa poliisia vastaan oikeudessa esitetyistä todisteista on ollut journalistien ja tavallisten kansalaisten ottamia valokuvia ja videoita, joissa virkavalta pahoinpitelee puolustuskyvyttömiä ihmisiä.

Kieltämällä poliisiväkivallan kuvaamisen Macron riistää asianomistajilta näiden tärkeimmät todisteet oikeudessa.

Lakihanke on herättänyt suuttumusta paitsi Ranskassa myös maailmalla. Ranskan ihmisoikeusvaltuutettu Claire Hédon esimerkiksi totesi, että ”poliisin voimankäyttöön liittyvien kuvien julkaiseminen on oikeudenmukainen ja suorastaan pakollinen osa toimivaa demokratiaa”.

Poliisiväkivaltaa keltaliivimielenosoituksessa.

Huolena ”maalittaminen”

Ranskan PolPo on perustellut lakiuudistusvaatimustaan täysin samoilla argumenteilla kuin Suomenkin PolPo. Suomessa PolPo onnistui lobbaamaan hiljattain läpi lakiuudistuksen, jonka nojalla viranomaisten ei tarvitse käyttää virka-asussaan sukunimen paljastavaa tunnistetta.

PolPo eri puolilla Eurooppaa on perustellut identiteetin ja toiminnan salailua ”maalittamisen” uhalla. Käytännössä ”maalittamisella” tarkoitetaan sitä, että poliisiväkivallan kohteiksi joutuneet kansalaiset voisivat selvittää ja levittää tietoa PolPon hyökkäyksestä jälkikäteen.

Tulevaisuudessa poliisiväkivaltaa Ranskassa kuvaavat ja levittävät kansalaiset voivat joutua maksamaan 45 000 euron sakon sekä kärsimään vuoden vankeusrangaistuksen. Mitä suurempaa kansalaisvastarintaa väestönvaihtopolitiikka ja EU:n pakkointegraatio tulevat synnyttämään, sitä enemmän eurooppalaiset poliisit tulevat muistuttamaan Neuvostoliiton poliittista väkivaltakoneistoa.

Lue myös: Selvitys: Rothschild-Macronin Ranskassa tuomittu kymmeniätuhansia keltaliivejä ”mielivaltaisesti”

Lähde: Politico

Emmanuel Macron Juutalaisomisteiset pankit Keltaliivit Mielenosoitus Pankit Pankkiirit Poliisi Poliisiväkivalta Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittinen syrjintä Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Ranska Rikos Sensuuri Sionismi Talous Ulkomaat Valvonta Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Poliittinen poliisi – Kansanpetturi!

 • Lampaitako

  Vastaa

  Joo‑o, Eurostolitto on ratifioitu. Enemmän tai vähemmän koko euroopassa. Tämä tarkoittaa nyt sitä että esim. ensi viikonloppuksi suunniteltu Fixit mielenosoitus tultaneen hajoittamaan.

  Mutta miksi nämä muuten yleensäkkin pitää järjestää viikonloppuihsin, silloin kun kukaan ei ole sielä talolla edes kuulemassa?

  No, ehkä se torvi-mielenosoitus toimii tunnin ennen virallista alkamista. Ja miksei voitaisi soittaa torvia jokaisen kaupungin hallintoelimen ympärillä esim. kerran kuussa siihen asti kunnen ollaan erottu eu:sta? Aina vaikka silloin kun on kaupungihallitusten ja/tai valtuustojen kokoukset. Miksi aina pitäisi matkustaa Helsinkiin ja tukea poliittista eliittiä kuluttamalla polttoaineita sekä tukea kaupunkia parkkimaksuilla 6e/h? Ja ostaa sieltä ylihintaista ruokaa/naposteltavaa?

  Kaikki tämä vääristää pääkaupunkiseudun hintatasoa ja tulee mun Suomen maksettavaksi veroissa. Mieluummin vaikka ajelisi työttömänä joka aamu ruuhka-aikaan 10km ”alinopeutta” Helsinkiin ja iltaruuhkien aikaan takaisin. Sillä olisi paljon suurempi vaikutus.

 • EV

  Vastaa

  Miten kasvonsa peittäneitä ja panssaroituja poliiseja voi ”maalittaa”? Totta helvetissä poliisin toimintaa saa ja pitää dokumentoida. Eikö tässä jo tule perustuslaki vastaan? Kehtaavat vielä demonisoida Hitlerin Saksaa.

 • juha.

  Vastaa

  Jos ihmisellä on ns. ”puhtaat jauhot pussissa” hänellä EI ole mitään salattavaa toimiessaan läpinäkyvässä yhteiskunnassa!
  Tämä Suomeenki varmasti tuleva laki on presidentti J. K. Paasikiveä lainaten ”Hirmuinen”, sillä poliisi voi, vaikkab tappaa vapaasti TODELLISEN mielenosoittajan, joka penää länsimaisen demokratian kaikkien hyveiden antamalla luvalla ja suorastaan velvoittavana oikeuksiaan valtiojohdon mielivallan ja perusteettoman ihmisoikeuksien kaventamisen kansalaiseltaan ajamalla vain itsensä ja poliittisen eliitin etua yhteiskunnassa!

 • rellinen

  Vastaa

  Kgb-kommari Macron.

 • Itse valittua

  Vastaa

  Tällainen toiminta kääntää koko kansan poliisia vastaan. Poliisista tulee yleinen sylkykuppi kuten Ruotsissa.

 • juha Anttila

  Vastaa

  Asia ei mielestäni ole näin yksinkertainen. Vaikka yhtäältä ymmärrän että rikokseen syyllistynet poliisi pitää pystyä saattaamaan edesvastuuseen, niin toisaalta en ollenkaan hyväksy sitä että järjestäytynyt rikollisuus voi tuhota poliisin (=ihmisen) tavallisen elämän.

  • Ymmyrkäinen

   Vastaa

   Juha, miten tavan tallaajan tai toimittajan ottamat poliisiväkivaltatodisteet ovat ”järjestäytynyttä rikollisuutta”?

   Oletko samaa mieltä maamme neitihallituksen kanssa, että normaali kansalaisyhteiskunta on itsessään rikollinen ilmiö, koska siinä tavan kansalaiset vaativat KANSAN EDUSTAJIAAN edustamaan kansan, kansalaisten oikeuksia, eikä virkakoneiston ja sen suojeluksessa toimivien yksityisten rikkaiden intressejä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi