Selvitys: Rothschild-Macronin Ranskassa tuomittu kymmeniätuhansia keltaliivejä ”mielivaltaisesti”

Tuomarit ovat hyväksyneet PolPon sepittämät tarinat ja antaneet niiden perusteella jopa ehdottomia vankeusrangaistuksia.

Poliittiset viholliset

Keltaliivien mielenosoittaja vaati Rothschild-vallalle loppua.

Rothschild-pankkiirin uran presidentin toimeen vaihtanut Emmanuel Macron on rakentamassa Ranskasta poliisivaltiota, tuore selvitys osoittaa. Ranskan lainsäätäjät ja PolPo (poliittinen poliisi) ovat alkaneet vainota lainkuuliaisia kansalaisia, joiden ainut ”rikos” on eliitin aseman kyseenalaistaminen.

Poliisivaltiokehitys otti suuren harppauksen, kun niin sanotut keltaliivimielenosoitukset alkoivat maassa 2018. Protestien alkuperäinen sytyke olivat veronkorotukset, jotka oli määrä kohdistaa työläisiin ja keskiluokkaan. Samalla Rothschild-Macronin pankkiirikollegat ovat sen sijaan nauttineet julkisen sektorin yltäkylläisestä tuesta.

Vaikka levottomuudet liittyivät ensin taloudelliseen epäoikeudenmukaisuuteen, alkoivat mielenosoittajat tuoda esille myös muita tärkeitä poliittisia teemoja. Useat keltaliivit ovat vaatineet loppua muun muassa globalisaatiolle, massamaahanmuutolle sekä EU:lle. Tämä on raivostuttanut Macronin lähipiirin, jonka poliittinen valta on riippuvainen ulkomaalaisen eliitin tuesta.

Eliitin hyökkäys

Macron päätti yrittää murskata keltaliivit väkivaltaisilla ja ennennäkemättömillä poliisitoimilla. Amnesty Internationalin raportin mukaan ”Ranskassa on pidätetty ja tuomittu yli 40 000 ihmistä mielivaltaisesti” viimeisen kahden vuoden aikana.

Julkisissa tiloissa oleskelleita kansalaisia on pidätetty muun muassa siksi, että heiltä on löytynyt taskuistaan kasvomaskeja tai suojalaseja. PolPon mukaan löydöt ovat ”todistaneet” kansalaisten aikeen ”naamioitua ottaakseen osaa väkivaltaisiin mellakoihin”. Tuomarit ovat hyväksyneet PolPon sepittämät tarinat ja antaneet niiden perusteella jopa ehdottomia vankeusrangaistuksia.

PolPo on lisännyt pelotevaikutusta myös pidättämällä esimerkiksi ihmisoikeustarkkailijoita, vaikka on ollut selvää, etteivät nämä ole osallistuneet levottomuuksiin. Pidättämällä ja vangitsemalla rauhanomaisia sivustaseuraajia eliitti on pyrkinyt pelottelemaan kansan takaisin koteihinsa ja pysymään visusti poissa kaduilta.

Luonnollisesti Rothschild-hallitus on käyttänyt rohkeimpia kansalaisia vastaan myös väkivaltaa. ”Mielenosoittajia kohti on muun muassa ammuttu kumiluoteja ja käytetty kyynelkaasua”, Yle uutisoi. Maassa on ollut jo puolitoista vuotta voimassa laki, joka kieltää kasvojen peittämisen mielenosoituksessa vankeuden ja 15 000 euron sakon uhalla.

Lähde: Yleisradio

Emmanuel Macron Juutalaisomisteiset pankit Pankit Pankkiirit Poliisi Poliisiväkivalta Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Raha Ranska Rikos Rothschild Sensuuri Talous Ulkomaat Vakoilu Valtioterrorismi Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pelle

  Vastaa

  Globalismi, kommunismi, nationalismi ja muslimismi – sama päämäärä kaikilla? Valta ja herruus!
  Juutalaisuudesta kehittynyttä kristinuskoa ei kai voi tuohon enää liittää, sen vallanpito on mennyttä.

 • R

  Vastaa

  Juutalaiset lukevat talmudia, jokaisen pedofiilin ihastuttavaa oppikirjaa niinkuin koraanikin.
  Juutalaiset vihaavat valkoisia jotka vapauttivat orjat, valkoisia kuoli +700 000 vapauttaessaan orjat heiltä…mutta juutalaiset syyttävät nyt valkoisia orjuudesta vaikka itse hallitsivat alaa rautaisella kädellä, Eli omistavat lehdistön…niinkuin ylenkin.
  Maailman väkivaltaisin uskonto juutalaisuus onkin erikoinen siitä, että heille tungetaan rahaa koska ovat antisemitismin uhreja, vaikka he itse ovat rasisti brown-trash väkeä pedofilia himoissaan

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Ranskassa on voimassa Ranskan parlamentin säätämät lait mm mielenosoitusten järjestämisestä ja yleisestä järjestyksestä, Amnesty tietenkin luulee olevansa näiden yläpuolella.

 • Ottakaa huomioon

  Vastaa

  Ottakaa huomioon, että keltaliivien riveissä on vaikka kuinka paljon poliiseja (tod. näk. entisiä) sekä pelastushenkilökuntaa. Jopa palomiehet ovat protestoineet hallitusta vastaan hyvinkin näyttävästi käyttäen apuna paloautoja. Voitte vain kuvitella, mitä poliisivoimiin on jäänyt jäljelle, Ranskassa on myös ollut ennen kuulumattoman paljon poliisien itsemurhatapauksia. Ranskan tilanne on se mihin me muutkin Euroopan valtiot olemme matkalla, tavalliset maltilliset ja ääriaineksesta irtisanoutuneet ihmiset päätyvät osoittamaan jopa voimaa käyttäen mieltään hallitustaan vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi