Kaivohuoneen monikulttuurinen henkirikos: Kuolleen läheinen kertoo tapahtumista

Poliisi oli suositellut tekemään rikosilmoituksen internetissä seuraavana päivänä.

Rikos

päivitetty

Kaivohuoneen kuolleen nuoren lähipiiriin kuulunut nainen puhui mielenosoituksessa.

Helsingissä järjestettiin lauantaina All Lives Matter-mielenosoitus, jossa muistettiin heinäkuun alussa hengiltä potkittua suomalaisnuorta. Henkirikokseen syyllistyneet ovat välimeren eteläpuolelta tullutta väkeä, mutta ketään ei ole otettu kiinni, vaikka epäiltyjen kuvat on julkaistu mediassa asti (kolme viikkoa tapahtuman jälkeen).

Mielenosoitukseen osallistui myös kuolleen nuoren lähipiiriin kuulunut nainen, jonka poika oli tapahtumailtana juhlimassa hautaan päätyneen suomalaisen kanssa. Nainen piti paikalla puheen.

Toimimattomuudellaan poliisi suojeli ulkomaalaisporukkaa

Hän kertoo puheessaan tapahtuman syyksi olleen se, että uhrin seurue oli ihmetellyt henkirikokseen syyllistyneen monikulttuurisen porukan raukkamaista toimintaa aikaisemmin illalla, kun he olivat joukolla pahoinpidelleet muita ihmisiä. Tähän loogisena vastauksena joukko kävi ylivoimalla suomalaisporukan päälle tappavin seurauksin. Kuolinsyy oli naisen mukaan niskaan kohdistuneesta kovasta iskusta aiheutunut aivoverenvuoto.

Nainen myös kertoo poliisin todenneen suomalaisporukalle, että he voivat tehdä rikosilmoituksen seuraavana päivänä internetissä, vaikka useita heistä oli juuri pahoinpidelty tuntemattomien toimesta eikä jälkikäteiseen tunnistukseen varsinkaan perusmuotoisen pahoinpitelyn ollessa kyseessä ole juurikaan käytännön mahdollisuuksia. Poliisi siis käytännössä suojeli henkirikokseen syyllistynyttä mustaa laumaa jo heti tapahtumapaikalla olemalla lähtemättä etsimään heitä heti tapahtuman jälkeen, kuten yleensä on tapana.

Lähde: Extrauutiset (video)

All Lives Matter Helsinki Henkirikos Kotimaa Mielenosoitus Murha Rikos Rotu Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Alueongelm

    Vastaa

    Suurlähetystön työntekijöitä?

  • sotatila

    Vastaa

    Netistä ja sosiaalisesta mediasta löytyy varmasti tietoa jonka perusteella nämä tappajat jäävät kiinni. Sisäministerin ”lemmikit”.

    Miksi vain viisi epäiltyä jos niitä oli enemmän? Kuvat etsintäkuulutetuista epäselvät ja sellaisesta kulmasta että kasvot eivät näy kunnolla.

    Järjestysmiesten toiminta tilanteessa. Miksi eivät poistaneet häiriköitä ravintolasta?

  • Juha6

    Vastaa

    Kommunistiset aatteet (BLM Bolshevik Leftist Marxist ideologia) ovat pesiytyneet poliisiin ja suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Sairas maa ja sairaammaksi tulee.

    Suomi on käynyt kolme sotaa kommunismia vastaan.. eikä vieläkään tätä sairautta ole saatu kitkettyä maasta. Tämä maa vaati täydellisen puhdistuksen tästä kommunismin saastasta.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Ettei vaan murhaajat ole näitä laittomasti maassa olevia ”paperittomia”, joten PolPolla voi olla täysin mahdotonta tunnistaa näitä murhaajamatuja. 

    On myös mahdollista, että nämä murhaajat ovat jo poistuneet maasta, kuten kävi mm. Haagan katutappelussa, jossa matut selvittelivät välejänsä julkisella alueella ja päätekijä häipyi kaikessa rauhassa takaisin lähi-itään. Toki tutkinnanjohtajana toiminut viherpoliisi Pekka Hätönen teki kaikkensa, että päätekijän tuntomerkkejä pantattiin viikkokaupalla, vaikka hänen henkilöllisyys oli tiedossa.

  • Siltsu

    Vastaa

    Einsatzgruppen.

    Siinä on vastaus matuongelmaan

  • Juha

    Vastaa

    Suomi on paska maa, juoppoja, nistejä, kerjäläisiä, pummeja, neekereitä, kurdeja, arabeja, mustalaisia, pakolaisia, paperittomia, pedofiileja, raiskaajia, pyromaaneja, eläimiin sekaantujia, koulu-ja työpaikkakiusaajia, lista on loputon, kunpa Putin sinkoaisi tänne paskalandiaan muutamat ydinpommit.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi