Suomalaisten SS-vapaaehtoisten muistomerkkiä vandalisoitiin Helsingissä

Tekijöistä ei ole tietoa.

Rikos

Helsingissä Hietaniemen hautausmaalla sijaitsevaa suomalaisten SS-vapaaehtoisten muistomerkkiä vandalisoitiin viime viikolla. Tapahtuma-aika on luultavasti 13.8. Asiasta kertoo Veljesapu – Perinneyhdistys Ry Facebook-sivullaan.

Merkistä oli hakattu kirjaimia irti luultavasti taltalla tai vastaavalla työkalulla. Lisäksi itse kiveen on jäänyt kuoppia vandalismin vuoksi. Tekijöistä sekä teon motiivista ei ole tietoa.

Lähde: Facebook

Aseveljet Historia Kotimaa Rikos Sota SS Veteraanit

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Helsinki on täynnä roskaväkeä, joka olisi valmis tähän. Kertokaa jos jonnekin voi lahjoittaa rahaa kyseisen kiven korjaamiseen.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Oma veikkaukseni tekijästä on valheita levittävä vihertutkija Oula Silvennoinen. Mahdollisesti mukana on ollut myös Laukaan antifa ja paleface.

 • Hyperborean

  Vastaa

  Suomen punaviher femakkomafian ja heidän lgbt armeijan, antifarunkkareiden ja polpon silmin tämä on urotyö josta joku todennäköisesti vielä palkitaan. Tavallisen kansalaisen silmin tämä on hävettävää ja kuvottavaa toimintaa vasuripelleiltä, ja tuomiona toimesta pitäisi vähintään katkoa sormet. Se uhraus minkä nämäkin kaatuneet sotilaat teki isänmaan ja nimenomaan tulevien sukupolvien eteen, pitäisi pahimmallekin aivovammapotilaalle olla ylpeyden aihe, ei terrorin kohde. Ilman näitä uhreja ei meidän retardeilla olisi edes oikeutta olla niin vajaaälyisiä. Mutta kun ”yhyy kuunatsit ja meillä on oikeus”.…
  Velvollisuus käyttää älykkyyttään yhteisen hyvän eteen kirjattava lakiin. Samalla turvattava kansalaisten aseenkanto-oikeus ja lupa ampua itsepuolustukseksi. Loppuis vasemmiston venkoilu.

 • ärjykarju

  Vastaa

  Oikein! Tällaiset natsisikojen muistomerkit pitäisi räjäyttää!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi