Teknologiayhtiö Sony tukee mellakoita: ”kaupungit voidaan jälleenrakentaa”

Merkittävä osa mustien "oikeutta etsivästä mellakoinnista" on ollut kauppojen tyhjentämistä massan voimalla, mikä tarkoittaa sitä, että myös Sonyn valmistamia laitteita on päätynyt uusiin koteihin ilmaiseksi.

Rikos

päivitetty

Ryöstäjät tyhjentävät kauppaa New Yorkissa.

Yhdysvaltain rotumellakat ovat saaneet myös monet suuryhtiöt sekä julkisuuden henkilöt moraaliposeeraamaan ja antamaan tukensa tuhoamiselle, ryöstelylle ja satunnaisiin ihmisiin sekä poliisiin kohdistuvalle väkivallalle. Myös Suomessa julkisuuden henkilöt ovat osallistuneet tähän.

Teknologiayhtiö Sony kertoi tiistaina Facebookissa tukevansa mustien rikollista käyttäytymistä. Tuen osoitus sai tietenkin aikaan palautevyöryn.

Internetissä leviääkin nyt kuvakaappaus, joka on käytännössä lupakirja varastaa Sonyn tuotteita. Erään henkilön kommentoidessa päivitystä ihmettelyllä siitä, että Sony ei tuomitse tuhoamista, vastasi Sonyn virallinen tili kommentoijalle, että ”kaupungit voidaan jälleenrakentaa.”

Merkittävä osa mustien ”oikeutta etsivästä mellakoinnista” on ollut kauppojen tyhjentämistä massan voimalla, mikä tarkoittaa sitä, että myös Sonyn valmistamia laitteita on päätynyt uusiin koteihin ilmaiseksi. Sony ei kuitenkaan koe tarvetta tuomita asiaa, joten he käytännössä antavat luvan varastaa tuotteitaan. 

Kuva: Twitter (arkistoitu)

Rikos Rotu Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Alas Kurkusta!

  Vastaa

  Lausahdus kuuluu kokonaisuudessaan:

  Kaupungit voidaan jälleenrakentaa,
  mutta
  väestö voidaan vähentää vain viemällä ruoka heidän suustaan.

 • Juha6

  Vastaa

  Huomaatteko kuinka hiljaa Suomen paskamedia on USAn mellakoista?Tuho ja hävitys ryöstelyn seurauksena on valtava. Mutta näitä ei juuri iltapaskoissa raportoida.

 • ikkunat sisään

  Vastaa

  Suomen media uutisoi lähinnä ”protesteista” (ja muistaa toistaa joka yhteydessä, että kyse on poliisiväkivallan vastaisista mielenosoituksista). Jossain sivumennen mainitaan, että jotain ikävyyksiäkin on vähän sattunut seassa. Jenkeistä tuli aika hyviä livestreameja mellakoiden alussa, mutta lieköhän kyseiset tubettajat jo bannattu…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi