Suomalaisyrityksiä riistävä, EKP:n rahoittama juutalainen Citycon tippui roskalainaluokkaan

Juutalainen Citycon vaikuttaa kiristäneen Moody'sia kaupallisen yhteistyön katkaisemisella, mikäli luokitus ei pysy positiivisella vyöhykkeellä.

Talous

Kansallismieliset järjestivät Citycon-vastaisen tempauksen kesällä 2020.

Juutalaisten hallinnoima Citycon-kiinteistöyhtiö on joutunut verisiin riitoihin luottoluokittaja Moody’sin kanssa, kun se päätti pudottaa Cityconin luokituksen roskalainaluokkaan. Citycon omistaa kauppakeskuksia eri puolilla Pohjoismaita, ja se on suurin kauppakeskusten omistaja Suomessa. Citycon tekee voittoa vaatimalla mahdollisimman kovia vuokria asiakkailtaan, jotka ovat kauppakeskuksissa toimivia yrittäjiä.

Luottoluokittajat arvioivat, kuinka riskialttiita sijoituskohteita suuret yritykset ovat velkamarkkinoiden näkökulmasta. Pudottaminen roskalainaluokkaan merkitsee sitä, että Moody’sin mukaan Citycon on äärimmäisen riskialtis yhtiö, jolla voi olla suuria vaikeuksia selvitä taloudellisista velvoitteistaan.

Vaikka luottoluokittajien tulisi olla mahdollisimman objektiivisia, ovat luokitusten saajat niiden asiakkaita, mikä muodostaa eturistiriidan. Usein luokitusten saajat pyrkivätkin painostamaan luokittajia antamaan liian optimistisen kuvan yhtiönsä taloudellisesta tilasta. Juutalainen Citycon vaikuttaa kiristäneen Moody’sia kaupallisen yhteistyön katkaisemisella, mikäli luokitus ei pysy positiivisella vyöhykkeellä.

Suoraa tukea Euroopan keskuspankilta

Moody’s ei kuitenkaan taipunut juutalaisyhtiön painostuksen alla. Kostoksi roskalainaluokituksesta Citycon katkaisi sopimuksensa Moody’sin kanssa. ”Moody’sin luottoluokituksen irtisanomisen yhteydessä Citycon kritisoi pörssiyhtiölle poikkeuksellisen voimakkain sanankääntein Moody’sin käyttämien luottoluokitusmallien metodologiaa. Yhtiön mukaan Moody’s ’ei tunnista Cityconin vuokralaiskannan tai liiketoimintamallin erityispiirteitä’,” Arvopaperi-lehti kuvaili juutalaisyhtiön epätoivoista pr-strategiaa.

Citycon ajautui nykyisiin vaikeuksiinsa siitäkin huolimatta, että se sai suoraa korruptoitunutta tukea Euroopan keskuspankilta koronasulkujen yhteydessä. Citycon kuului harvoihin ”suomalaisiin” EKP:n hätärahoituksen kohteisiin, mikä ei ole sinänsä yllättävää, kun yhtiön vahvat linkit Israelin juutalaisiin finanssipiireihin otetaan huomioon.

Saamastaan keskuspankkituesta huolimatta Citycon uhkaili ja painosti koronasulkujen aikana raa’asti kauppakeskuksissaan toimineita suomalaisia yrittäjiä, joista monien kassavirta oli katkennut hallituksen koronatoimien vuoksi kuin seinään. Vaikka Citycon on tottunut repimään viimeisetkin sentit vuokralaisten selkänahoista ja Euroopan keskuspankilta, ei juutalaisten bisnesvainu ollut tarpeeksi vahva hyvän luottoluokituksen säilyttämiseksi.

Lue myös:

Vuokralaisia riistänyt, EKP:n ”hätärahoitusta” saanut juutalainen Citycon kasvatti johdon bonuksia koronavuonna
Kansallisradikaaleilla tempaus sionistista riistoyhtiötä vastaan Espoossa

Lähde: Arvopaperi

Citycon Euroopan keskuspankki Israel Juutalaiset Kiinteistöbisnes Korruptio Kotimaa Luottoluokitukset Moody's Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Taloudellinen riisto Talous Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  CityCon on todellinen riistäjä ja myös Suomen valtio maksoi tukia kyseiselle yhtiölle Covid 19 aikana!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Jopa Juutalainen Ylivalta horjahtelee joskus. Ja kaikki Juutalaista Ylivaltaa horjuttava on hyvä, ns. by definiton. Voi sanoa, että Juutalaisen Ylivallan vihollinen on aina ystävä.

  Yhdysvalloissa monet ns. woke firmat ovat joutuneet boikotoinnin kohteeksi. Esimerkkeinä viime ajoilta Anheuser Busch (tunnetaan nyt myös kansanomaisesti nimellä ”Tranheuser Busch”) ja tavaratalo Target (tunnetaan lasten seksualisoinnista, tietenkin).

  Jopa Juutalainen Ylivalta on ymmällään, kun heidän ikiomat rahakoneensa menettävät arvoaan ja tekevät heikompaa tulosta vain siitä syystä, että kuluttajat eivät halua tukea pedofiilejä ja transuja. Masentavaa, eikö totta?

  Eli Juutalaista Ylivaltaa pitää lyödä raskaasti turpaan sen omalla aseella – eli rahalla, Juutalainen Ylivalta ei tunnista kaunista rumasta, eikä pahaa hyvästä, mutta kuten kaikki lahkolaiset, sydän käpertyy tuskasta, jos pankkitili on vaarassa ohentua.

  Siksi pieninkin kiusa Juutalaisen Ylivallan tilille on aina hyvästä. Juutalainen Ylivalta ei näet ole koskaan tyytyväinen, se himoitsee loputtomasti rahaa aivan kuten pedofiili lapsia.

  Siis Juutalaista Ylivaltaa Turpaan! Rahalla.

 • P. Urpo

  Vastaa

  Cityconin vaikutus markkinatalouden rattaissa on kärpäsen paskan luokkaa. Joku isompi toimia kuorii kermat tästä firmasta ja jättää kurrin, sikojen lihotukseen. Kansa maksaa tappiot, ne ovat yhteisiä. Ja voitot tietenkin yksityisiä. Tätä on vapaat markkinat, suomen malliin. Suurimmat voitot on aina revitty orjamarkkinoilla, Näkymätön käsi haluaa lihasi ja veresi. On aika luoda pääomaa, ja paljon

 • TT

  Vastaa

  Numeroihin ja aitoon kannattavuuteen perustuva normaali kapitalismi saa väistyä silloin, kun juutalainen astelee paikalle. Juutalaiset keksivät kommunismin ja kapitalismikin on nykyisin pilattu poliittisella rahoituksella. Tunnetuin versio tästä ”vastuullisesta” kapitalismista on ESG-pisteytys, jonka perusteella vain oikeaoppisesti mädättävä yritys saa pankista rahoitusta. Reilun pelin kapitalismin sabotoinnin vuoksi vihervasemmisto rakastaa juutalaisia, antaa niille korkeimmat mahdolliset uhripisteet ja vaalii holokausti- ja natsipahistarinoita, joiden perusteella joka ikisen tulee rakastaa juutalaisia ja ihailla heidän suosimiaan toimintaperiaatteita. Uskovaiset ovat kehittäneet tästä oman versionsa Israelia koskien. Molemmat ryhmät ovat huikean säälittäviä aivopesun uhreja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mel Gibson sen aikanaan sanoi.. Kaikki ongelmat maailmassa on juutalaisten aikaan saamia. Vitun roistot..

 • MKa

  Vastaa

  Eikös Citycon omista käytännössä kaikki kauppakeskukset Suomessa? Jos se on ongelmissa, niin se joutuu vuokria nostamaan, mutta sitten liikkeet joko muuttavat tai lopettavat. Kauppakeskuskuksissa vain viihdytään, mutta mitään ei osteta. Ehkä sovitetaan ja sitten tilataan verkkokaupasta tuote.

 • Tuomaskuusela

  Vastaa

  Miten Suomi voi olla itsenäinen maa samaan aikaan kun esim maamme valuuttakurssista vastaa tuon näköinen ja muotinen olento?

  https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2023/06/image-44.png

 • Follow the money

  Vastaa

  Johan tuo nimikin kertoo, että huijauksesta on kysymys. Nimittäin sana ”con” tarkoittaa huijata, vedättää. Conman=huijari.
  80-luvulla suomalainen yritys Notareal ( not a real = ei todellinen) sai vedätettyä pankeista miljoonalainoja, jotka jätti maksamatta.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jo yrityksen nimi ”Citycon” on epäilyttävä. Sen voi kääntää suomeksi esimerkiksi muotoon ”kaupunkihuijari”.

  https://www.merriam-webster.com/dictionary/con

  Yrityksen johdossa varmasti osataan englantia. Onko kyseessä äärimmäinen röyhkeys. 

  Varmaan naurattaa yrityksen johdossa, kun lampaat tekevät itseään velvoittavia taloudellisesti epäedullisia sopimuksia itsensä huijariksi nimenneen yrityksen kanssa. Pitäisi jo nimen hälyttää. Ainakaan uhrit eivät voi väittää, että heitä on johdettu harhaan. Heidän olisi pitänyt ymmärtää sopimuskumppanin laatu.

 • Mitä tekee kokoomus?

  Vastaa

  Eli Moody’s ei luota Cityconin bisnesmalliin, eli ei pidä yritystä tarpeeksi hyvänä sijoituskohteena? Eli Moody’s haluaa että Citycon on tuottavampi, eli sen vuokralaisten vuokria pitäisi nostaa? Moni noista yrittäjistä/vuokralaisista varmaan äänestää kokoomusta. Mitä tekee Petteri Orpo?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tänään Kokoomuksen Juutalaisen Ylivallan Ministerihuorat vannovat ikuista ystävyyttä Dementikon johtamaan Yhdysvaltoihin.

  Paluu reaalimaailmaan.

  Yhdysvaltain valtionvelka on juuri nyt 32 triljoonaa, joka tarkoittaa 32 miljoonaa miljoonaa. Koska Kokoomushuora ei mistään mitään ymmärrä, niin kerrotaanpa, että Suomen valtion budjetti on n., sanotaan vaikka, 80 miljardia eli 80 000 miljoonaa. 

  Eli Yhdysvaltain velka siis on 32 miljoonaa miljoonaa ja meidän budjettimme siis on 80 000 miljoonaa.

  No niin, siis tuhannesosa Yhdysvaltain velasta on siis 320 000 miljoonaa ja näin ollen Yhdysvaltain valtion velka on karkeasti 4000 kertaa Suomen valtion budjetti. 

  Capisco Kokoomushuorat?

  Tähän ”suurvaltaan”, Velan Suurvaltaan, Grand Konkurssipesään, Juutalaisen Ylivallan Kotipesään, Suurien Pommikoneiden Kotipesään, me ”rakennamme yhteyksiä”.

  Ja Juutalainen Ylivalta nauraa koko matkan pankkiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi