Video: Ukrainan juutalainen presidentti ylistää Goldman Sachsia, JP Morgania ja BlackRockia sodan keskellä

Zelenskiy teki selväksi, että sodan jälkeen BlackRock, Goldman ja muut hänen heimoveljiensä johtamat pankit sekä sijoitusrahastot tulevat edustamaan uutta "ukrainalaista elämäntapaa".

Talous

Partisaani on kirjoittanut viime kuukausina toistuvasti Ukrainan juutalaisjohtoisen hallinnon pyrkimyksistä kaupata maan kansallisomaisuus sodan varjolla globaaleille sionistisille finanssitaloille.

Lue aiheesta lisää artikkeleistamme ”Ukrainan juutalainen presidentti tapasi juutalaisen BlackRock-finanssijätin edustajia”, ”Ukraina alkaa rahoittaa sotaa IMF-lainoilla kansallisen valuutan sijaan” ja ”Sionistijohtaja: Ukrainaa tuettava, koska puolet hallituksesta juutalaisia”.

Jotta maan juutalaisen presidentin, Volodymyr Zelenskiyn, aikeet eivät jäisi kenellekään epäselviksi, julkaisi hän aiemmin tänä vuonna jopa videon, jossa hän vannoi rakkauttaan suurimpia finanssikorporaatioita kohtaan. Samalla Zelenskiy painotti, että sodan jälkeen BlackRock, Goldman ja muut hänen heimoveljiensä johtamat pankit sekä sijoitusrahastot tulevat edustamaan uutta ”ukrainalaista elämäntapaa”.

Uusi ukrainalainen elämäntapa?

Voit kuunnella Zelenskiyn englanninkielisestä puheesta otteita yllä olevalla videolla. Lisäksi Ukrainan presidentinkanslia on julkaissut litteroidun version puheesta, jossa heprealainen valtionjohtaja toteaa esimerkiksi seuraavasti:

”Yhdysvallat on onnistunut yhdistämään maailman eri kansakunnat puolustamaan vapautta, minkä vuoksi me tulemme voittamaan tämän taistelun.”

”On selvää, että tämä tulee olemaan aikamme suurin taloudellinen projekti Euroopassa. On lisäksi selvää, että yhdysvaltalaisista yrityksistä voi tulla jälleen kerran globaalin talouskasvun vetureita.”

”Olemme onnistuneet saamaan huomiota ja solmimaan yhteistyösopimuksia kansainvälisen finanssimaailman jättiläisten kanssa. Näihin lukeutuvat BlackRock, JP Morgan ja Goldman Sachs. Lisäksi amerikkalaisbrändit, kuten Starlink ja Westinghouse, ovat jo osa meidän ukrainalaista elämäntapaamme.”

”Kuka tahansa voi kasvattaa bisneksensä suureksi tulemalla Ukrainaan. Tämä pätee kaikkiin sektoreihin – aseteollisuudesta rakennusalalle, viestintään, maatalouteen, logistiikkaan, tietoliikenteeseen, pankkeihin ja lääketeollisuuteen.”

”Kiitos kaikille amerikkalaisille – johtajista kadunmiehiin! Jumala siunatkoon kansakuntiamme ja sankareitamme! Slava Ukraïni!”

Lähde: Ukrainan presidentinkanslia

BlackRock Finanssiala Finanssikeinottelu Goldman Sachs JPMorgan Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Kansallisomaisuus Korruptio Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näyttää olevan tarkasti suunniteltua hommaa ja Suomessa ämpärikansa hurraa Ukrainan lippujen kanssa, sekä on valmiit lahjoittamaan yhä enemmän velkarahaa tuohon korruptiopesäkkeeseen.
  Mitäs väliä meidän terveydenhuollosta, lapsiperheistä ja kotitalouksien kasvavista taloushuolista.

  Ukraina on täysin jutkujen kontrollin alaisuudessa, mitään itsenäisyyttä ei ole, eikä sitä enää tule. Kansainvälinen finanssieliitti pitää siitä huolen.

  ”Yhdysvallat on onnistunut yhdistämään maailman eri kansakunnat puolustamaan vapautta,”

  Tämä Yhdysvaltojen viemä ”vapaus ja demokratia” on nähty kymmenissä maissa, se johtaa aina katastrofiin ja kaaokseen.

  • Plääh

   Vastaa

   Totta kai hurraamme Ukrainan lippujen kanssa. On tärkeintä, että Ukrainan kansa ei tuhoudu

 • p.grandell

  Vastaa

  hepreanlaisen ”valtion” johtajan viimeinen virsi? on siinä koomikko tosiaan. toisten verellä tienaa,manipuloi, huh.huh.…vai demokratiaa, katin kontit.…miauu.

 • Pekko

  Vastaa

  Sen lauluja laulat, kenen leipää (pääomaa) syöt.

 • otto suni

  Vastaa

  Zelensky on kiistatta osoittanut tavallisille ukrainalaisille kuka hallitsee heitä eli kansainvälinen juutalainen johtaa Ukrainaa ja tulee rakentamaan maasta Israelin sateliitin. Kaikki globalistien saasta kuten LGBT-liike ja sukupuolten vaihtaminen tulee olemaan arkipäivää raunioituneessa Ukrainassa, sitä toimintaa tukevat tyhmät suomalsiet verorahoilla.

  Suomalaisuuden päivänä tänään voin vain todeta, ”aseeton kansa on kelvoton” kuten J.V.Snellman aikanaan totesi, mutta nykyään oikea muoto tulisi olla ”aseet on kansa kelvoton”, sillä alistumalla USA:n sionistien vasalliksi olemme itse menettämässä kaiken suomalaisuuden ja oikean nationalismin!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kaikkialla, kaiken aikaa, kaikille: Juutalaista Ylivaltaa!

 • TT

  Vastaa

  Ihmettelen vilpittömästi sitä, miksi kansallismieliset valkonationalistiset ryhmittymät, joille on luovutettu Ukrainassa paljon valtaa ja raskas työtaakka sodassa, eivät vain hoitelee omia juutalaisiaan pois vallasta. Ihmettely on paikallaan, koska on ilmeistä, että kasaarit havittelevat Ukrainasta omaa mallivaltiotaan, kenties jopa uutta Israelia. Tällaisessa valkoisen tai slaavin on kaikkein kurjinta mahdollista elää eli kyseessä on WEF:in the Great Reset- tai YK:n Agenda 2030-tyyppinen juutalaisten omistama viherpaskahelvettidystopia. Ehkä Ukrainan ”natsit” eivät vain ole kovin välkkyjä eikä moraalikaan aina kovin korkea ole, koska uhotaan maailmanlaajuisesti kostoiskuilla sodasta ”väärin” raportoivia ihmisiä vastaan. On myös vaikea pitää Venäjää kovin roistona, jos se kerta sotii kasaarien johtamia joukkoja vastaan. Asetelmasta on vaikea ottaa selvää. On tietenkin suuri houkutus omaksua jomman kumman puolen propagandaa sellaisenaan. Suomessa Zelenskyin kannattaminen ja Ukraina lippujen älyvapaa heiluttelu nähdään miltei kansalaisvelvollisuutena. Itse en luovu puolueettoman tarkkailijan asemasta, vaikka virallinen Suomi siitä luopui muutamassa viikossa. Suomi onkin tuuliviiri tai oikeammin ulkoa ohjattu USA:n vasalli.

  • Plääh

   Vastaa

   Yleensä keskellä sotaa ei kannata tehdä vallankumouksia. Denys Davidov on yksi esimerkki ukrainalaisista, jotka povaavat uutta Maidania sodan jälkeen ja nimenomaan Zelenskyn ja juutalaisoligarkkien korruptiota vastaan.

   Putin ja Lännen juutalaisjohto pelaavat yhteen tässä maailman ryöstämisessä. Putinin aggressiohan kaiken sai aikaan

 • Tekijämies

  Vastaa

  Aiemmin Zelenskiy ehti jo ilmoittaa, että sodasta syntynyt demograafinen vaje hoidetaan siirtolaisilla ja Ukraina tulee olemaan monimuotoisuuden ja monikulttuurisuuden mallimaa Euroopassa.

  Mistä presidentti tietää tämän? Eikös Ukrainassa ole kohta edessä presidentinvaalit ja voi olla, että seuraava presidentti näkee tulevaisuuden eri näkökulmasta.

  Vai onko kyse siitä, että dollareita ja euroja vastaan pitää maa täyttää matuilla?

  • Sotaa monella eri taholla

   Vastaa

   Ja samat tahot lie rahoittaa myöskin Wagnerin pääjehua?

  • Joe Bidee

   Vastaa

   Eli Ukrainan luonnovaroista kamppailevat Venäjän jutkut ja Usan jutkut.

 • Jones

  Vastaa

  Juutalaiset ovat lähi-itäläisiä ja auttavat rotuveljiään pohjoiseen siirtolaisiksi, pakolaisiksi tekeytyen. Näiden siirtolaisten matkat maksaa juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS. Luultavasti HIAS saa rahansa eri maiden hallituksilta, joten pakolaisiksi tekeytyvien siirtolaisten matkat maksamme me. He huijaavat valkoisia tappamaan toisiaan, ja samaan aikaan heidän sotilaansa tulevat pakolaisiksi Suomeenkin.
  Iranin sotilas pakolaisena Suomessa, videon kohta 1:35–2:30
  https://www.youtube.com/watch?v=PB5t5cqUXMw

  Samaan aikaan Suomen media toitottaa, että kaikkien suomalaisten on otettava osaa sotaan.
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/02/18/mika-olisi-roolisi-jos-sota-syttyisi-asiantuntijat-vastaavat

  Aika kummaa toimintaa Suomen valtiolta. Johtuneekohan vallasta, eli siitä että todellisuudessa Suomea johtavat aivan eri ihmiset. Eliitti joka omistaa median.
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkoelo/179133-onko-erkon-suku-ollut-suomen-todellinen-hallitsija/

 • ValhallaX

  Vastaa

  Pakko sanoa: Heti tämän Ukrainan ”sodan” alussa sanoin: Tämä on klassinen sionistinen operaatio.

  Sionismi elää siitä, kun me valkoiset tapamme toisiamme. Sionismi on Peto Helvetistä ja sinne takaisin, Helvettiin, se on potkittava ja sinne se jääköön ikuisesti. Swidun piste.

  Nytkin näemme kuinka toisaalta Prigozin Venäjällä ja toisaalta koko Lännen globalistinen sionistieliitti jauhavat päivästä päivään sotapropagandaa ja kuolemaa meille valkoisille ja meidän huorajohtajamme ovat jo myyneet maamme ja kansamme sionistiseen sotahelvettiin.

  Kaikki aseet on käännettävä vain yhteen suuntaan – ja se suunta ei ole yhtäkään valkoista kansaa kohti.

  • Anonymous

   Vastaa

   Pakko sanoa: Ryssät eivät ole valkoisia. Ryssät ovat ali-ihmisiä, barbaareja, jotka tuhoavat kaiken, raiskaavat ja kiduttavat vauvasta vaariin. Ryssät eivät ymmärrä mitään muuta kuin väkivaltaa. Joten turha jauhaa tuosta ”valkoiset taistelemaan toisiaan vastaan.” Putin hyökkäsi Ukrainaan. Ei jenkit. Ryssät pitäisi hävittää sukupuuttoon.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionistista propagandaa. Oletko kenties hasbara?

  Ne ns. ryssät olivat talviosodan aikana bolshevikkidiktatuurin alaisia ts. juutalaisen bolshevismin orjia. Ja kuten aina Juutalaisen Ylivallan aikana: Valkoisia tapettiin, ja raskaasti. Neuvostoliiton eli Juutalaisen Ylivallan aikana valkoinen venäläinen oli Juutalaiselle Ylivallalle vain kasa lihaa, sen saattoi teurastaa Suuressa Isänmaallisessa Sodassa (olihan vastassa Sionismin Vihollinen eli Hitler) ja miljoonat kuolivatkin, jotta Sionisti sai pitää ryöstämänsä. Talvisota oli klassinen Sionistioperaatio.

  Kun valutat kuolaa puhuessasi ryssistä, muista Marsalkka Mannerheimin sanat, kun häneltä kysytttiin sodan jälkeen, mitä mieltä hän oli venäläisistä. Vastaus: ”Minulla ei ole mitään venäläisiä vastaan, mutta kommunisteista minä en pidä”.

  Mannerheim oli Mies, te paskahousryssittelijät palvotte Sionistia ja matelette tappajan edessä suudellen rautasaapasta, joka Valkoisia Kansoja tallaa. Hyi helvetti!

  • Plääh

   Vastaa

   No kyllä se tsaarikin Bobrikoveineen yritti nitistää suomalaisuuden. Ei se pelkkä Israel ole uhka

 • IsoDD88

  Vastaa

  Ja sitten meillä on nämä kansanmieliset jotka ovat olleet tuolla sotimassa 😀
  Mutta selittävät varmaan että oli autamassa veljiään. Loppupeleissä olivat vain juutalaisten pelinappuloita taas. Oli varmaa hyvä hieno kokemus käydä hankkimassa itelleen ptsd …

 • Anonymous

  Vastaa

  Never forget that the rulers of present-day Russia are common blood-stained criminals; that they are the scum of humanity which, favoured by circumstances, overran a great state in a tragic hour, slaughtered out thousands of her leading intelligentsia in wild bloodlust, and now for almost ten years have been carrying on the most cruel and tyrannical regime of all time.

  Russians are beasts

  -Adolf Hitler

 • Anonymous

  Vastaa

  Furthermore, do not forget that these rulers belong to a race which combines, in a rare mixture, bestial cruelty and an inconceivable gift for lying, and which today more than ever is conscious of a mission to impose its bloody oppression on the whole world. Do not forget that the international Jew who completely dominates Russia today

  -Adolf Hitler

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi