SDP:n eurokommunisti Eero Heinäluoma lobbaa ”digitaalisen euron” puolesta

Digitaalinen valuutta on nationalismia vihaavien globalistien tärkeimpiä poliittisia hankkeita 2020-luvulla.

Talous

Eero Heinäluoma.

Europarlamentin jäsen ja suomalaisten puheenjohtaja EU:ssa, Eero Heinäluoma (sd.), lobbaa kiihkeästi digitaalisen euron puolesta. Digitaalinen valuutta on merkittävä harppaus kohti valvontayhteiskuntaa ja Euroopan keskuspankin havittelemaa kansallisvaltioiden talousjärjestelmien alistamista eurokommunismin ikeeseen.

Heinäluoma valotti näkemyksiään Twitterissä:

”Päätös digitaalisesta eurosta tulossa.

EKP on nyt parin vuoden ajan käynyt keskustelua digitaalisen euron liikkeellelaskusta. Tänään asiaa työstettiin Euroopan parlamentin ja keskuspankin yhteisessä tilaisuudessa. EKP:n odotetaan päättävän asiasta tulevien viikkojen kuluessa.

Euroopan parlamentti ja sen talous- ja raha-asioiden valiokunta ovat kiirehtineet digitaalisen euron käyttöönottoa.

Yksityiset yritykset, kuten Facebook, pyrkivät samaan aikaan aktiivisesti laskemaan liikkeelle omia valuuttojaan. Maksut ja maksutavat digitalisoituvat vauhdilla, mutta valuutan liikkeellelaskun pitää pysyä julkisen vallan vastuulla.

Kansainvälisesti tarkasteltuna tilanne on hivenen epätasapainoinen. Kiina, Japani & USA tuntuvat johtavan keskustelua digitaalisten valuuttojen osalta. EU:lla ei oikein ole varaa jäädä kehityksessä jälkeen, sillä silloin kehityksen suunnasta ei päätetä täällä, vaan aivan muualla.

Digitaalinen euro voisi toteutuessaan jouhevoittaa maksamisen tapoja. Se ei korvaisi käteistä rahaa, vaan toimisi sen rinnalla. Samaan aikaan on hyvä huomata, että käteismaksaminen vähentyy nopeasti.

Globalistien kärkihanke

Partisaani on valottanut digitaalisen valuutan ongelmia kattavasti artikkelissa ”EKP:n Lagarde tahtoo digitaalisen keskuspankkivaluutan – kaikuja Neuvostoliitosta”. Digitaalinen valuutta on nationalismia vihaavien globalistien tärkeimpiä poliittisia hankkeita 2020-luvulla.

Digitaalisen valuutan mallissa EU:n poliittinen koneisto hallinnoisi EKP:n johdolla kaikkea talouselämää suoraan, joten vain EU-eliitille uskolliset yrittäjät voisivat selvitä markkinoilla.

Muutama keskuspankkivirkamies olisi käytännössä vastuussa koko mantereen taloudesta, sillä he voisivat päättää koroista, lainoista ja vakuuksista kokonaan itse. Mikäli yritykset tahtoisivat selviytyä kamppailussa kilpailijoitaan vastaan, ne joutuisivat hakemaan kaiken rahoituksen investoinneilleen EU-byrokraateilta.

Vakoilua ja painostusta

Digitaalisen valuutan mallissa EU-virkamiehet voivat seurata ilman välikäsiä kaikkien kansalaisten rahaliikennettä, sillä käteisestä on luovuttu ja kaikki tilit on siirretty EKP:hen.

Mallista yllättävän kriittisesti kirjoittanut Financial Times (FT) on varoittanut, että valtiollinen keskitetty digitaalivaluuttajärjestelmä voi johtaa siihen, että keskuspankki alkaa käyttää keräämäänsä dataa kansalaisten vapauksia vastaan. Malli tarjoaisi FT:n mukaan ”ennennäkemättömät edellytykset kansalaisten massavalvontaan”.

Keskitetty digitaalivaluutta voi FT:n lainaaman selvityksen mukaan ”luoda voimakkaita uusia työkaluja kansalaisten kontrolloimiseksi ja taloudelliseksi painostamiseksi”.

Mikäli valtio pitää tiettyä kansalaista esimerkiksi vaarallisena poliittisena väärinajattelijana, voidaan mallissa ”tilinhaltija eristää valtion päätöksellä kokonaan pankkijärjestelmän ulkopuolelle ja jättää nääntymään, koska hän ei kykene pääsemään enää käsiksi maksujärjestelmään”.

Lähde: Eero Heinäluoma

Christine Lagarde Digitaalinen valuutta Eero Heinäluoma Euro Euroalue Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Globalismi Lobbaus Pankit Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Sosialidemokraatit Taloudellinen riisto Talous Vakoilu Valvonta Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Se ei korvaisi käteistä rahaa”.
  Tuo on törkein valhe tästä aiheesta, mitä nuo kansanpetturit suustaan päästävät.
  Kommunisti-Heinäluomakin tietää, että päätavoite on nimenomaan kitkeä se käteisen rahan käyttö mahdollisimman minimiin ja sitä kautta lakkauttaa se.

  • Minä

   Vastaa

   Niiden tapoihin kuuluu suostutella ihmiset mukaan heidän juttuihinsa askel askeleelta, vähän ja myöhemmin vähän lisää jne.

   Moni saattaa kuvitella, että lupaukset pitävät paikkansa pitkällä tähtäimella ja että lait suojelevat kansalaisia. Näinhän ei ole. Lupaukset eivät ole koskaan pitäneet paikkaansa ja lakeja voidaan muuttaa ja on muutettu yön yli.

   Jos saavat käteisen pois ja tuohon kerrottuun tapaan toimivan täydellisen totalitarismin välineen aikaiseksi, tulevat myös käyttämään sitä ja eräämä aamuna heidän totalitarisminsa on totta. Koska valvonta on täydellisempää kuin ikinä, sen kaataminen tulee olemaan hyvin vaikeaa.

 • Kylmää käteistä

  Vastaa

  Maksetaan me vain käteisellä niin se pysyy liikekannalla. Käteinen ei ole jäädytettävissä eikä sitä voi kontrolloida yhteikunta-pisteytysjärjestelmillä.

  Niinhän Saksassakin jossa D‑markka on yhä edelleen käypää valuuttaa. Yli 90% 1000DM ja 500DM seteleistä on yhä edelleen kierrossa. Idiootit Suomessa luopuivat markastamme. Jolla voisi nyt käydä myös saksalaisten tapaan käteiskauppaa. Siitä kun ei tarvisi maksaa veroja.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Eikö saksanmarkkaa mitätöity kuten muita valuuttaja markkamme lailla kun vaihtoaika oli ohi?
   Tämä väite kierossa olevista DM:sta on minulle uusi ja kaipaa tarkennusta.

   Mikään ei estä euroilla käteistoimia. Aina kun kaupassa maksan vain käteisellä. Asiakkailtakin huolin vain käteistä.

   Seppo Lehto

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Globalisteilla on nyt kiire toteuttaa kaikki unelmansa. Tämänkin eli ”pedon merkki” rahan piti olla vain salaliittoteoria ja nyt joku kaheli demari tyrkyttää sitä kaikille. Tarkoitus on viedä pois kaikki oikeudet ja vapaudet pois kansalta. Ikävä kyllä valtaosa suomalaisista ei lainkaan tajua, mitä on meneillään.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Ehdotus valuutaksi tulee raha joka vastaa 1kpl oravan nahkoja jonka vaihdanta arvo on about 500€:a, kymmenen nahkaa on tikkuri ja 4 kpl tikkureita on kiihtelys.

 • Vapaamuurari Darwin

  Vastaa

  Veikkaan että moni järkyttyisi jos tajuaisi kuinka suoran satanistisen rikollisia moni poliitikoistamme on, ja valmis myymään vaikka mummonsa kuukausipalkasta. Tai kuinka vain muutama ei ole. Suomi on rikollisten pelikenttä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Minulle kelpaa vain käteinen 😉
  Seppo Lehto https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Suuri Nollaus

  Vastaa

  Heimoluoma lobbaa ”heimon” puolesta. Kun banskterit huomasivat, että heillä on poliitikot ja virkavalta taskussaan, alkoi kansalle kylmä kyyti.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitenköhän lieneekään italian mafia suhtautuu asiaan. Eikö mafialla maksuliikenne ole käteisraha

 • Anonyymi

  Vastaa

  Rikollispankit kuten Nordea ja Osuuspankki lobbaavat myös käteisen poistamisen puolesta. Nämä roistot veloittavat käteisen nostosta! Tarvii varmaan alkaa sijoittaan kryptovaluuttoihin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuka on suomalaisten poliitikkojen työnantaja ja kenen etua he ajavat?
  a) Suomen kansa, suomalaisten
  b) Suomen kansa, oma etu
  c) Keskuspankit, oma etu
  d) Keskuspankit, keskuspankkien etu

  Vastaus: ?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi