Pitkäaikaistyöttömyyden kasvusta huolimatta Suomen rahaeliitti valittaa ”työvoimapulasta”

EK:n propagandan mukaan Suomen on avattava rajansa ulkomaalaiselle työvoimalle välittömästi, sillä talous on "käynnistymässä" aivan juuri koronarajoitusten aiheuttaman taantuman jälkeen.

Talous

Globalistisen rahaeliitin suomalainen päälobbausjärjestö Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) vaatii Suomea haalimaan nopeasti lisää ulkomaalaista työvoimaa, vaikka suomalaisten pitkäaikaistyöttömien määrä on kasvanut rajusti viimeisen vuoden aikana. EK tahtoo polkea suomalaisia työntekijöitä, sillä keskiluokan tuhoaminen kasvattaa entisestään finanssieliitin poliittista valtaa.

EK:n mukaan Suomea vaivaa raju työvoimapula. Hiljattain julkaistujen tilastojen mukaan Suomen pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi kuitenkin yli 50 prosenttia koronavuoden aikana. Yhteensä pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi 32 900 ihmisellä. EK ei tahdo, että yritykset työllistävät Marinin politiikan vuoksi työttömäksi joutuneita suomalaisia. Sen sijaan EK vaatii ulkomaalaisen työvoiman määrän lisäämistä.

”Osaavan työvoiman saatavuus oli iso ongelma jo ennen koronaa ja ongelma voimistuu kasvun käynnistyessä. Nyt tarvitaan uskottavia päätöksiä, joilla nopeutetaan ulkomaisen työvoiman lupaprosesseja,” EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies julisti medialle.

Valheellista propagandaa

EK:n propagandan mukaan Suomen on avattava rajansa ulkomaalaiselle työvoimalle välittömästi, sillä talous on ”käynnistymässä” aivan juuri koronarajoitusten aiheuttaman taantuman jälkeen. Tarina talouden ihmepelastumisesta on kuitenkin valheellinen.

Rahaelitistit toivovat, ettei kansa kysy, miten talouden kestävä elpyminen voi alkaa, kun kasvua hidastaa historiallinen velkataakka ja nopeasti lisääntynyt pitkäaikaistyöttömyys. Hallitus on uhannut julkista sektoria myös rajuilla leikkauksilla, joita väitetysti tarvitaan nopeasti kasvaneen valtionvelan selättämiseksi eli ”sopeuttamiseksi”.

Velkojen takaisinmaksu, työttömyys ja toimeentuloleikkaukset tuhoavat niin yritysten kuin kotitalouksienkin edellytykset kuluttaa, vaikka koronarajoituksia alettaisiinkin tulevaisuudessa purkaa. Lopulta myös tavallinen kansalainen joutuukin kohtaamaan ruman todellisuuden.

Lähde: Iltalehti

Elinkeinoelämän keskusliitto Globalismi Hallitus Halpatyövoima Jyri Häkämies Kotimaa Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Taloudellinen riisto Talous Työelämä Työllisyys Työttömyys Ulkomaalainen työvoima Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Vastahan kehuivat muutama vuosi sitten, että rajojen yli marssii korkeasti koulutettuja huippuosaajia. Sillä puheella hämättiin kansaa nielemään invaasio sossun luukulle.

  Huippuosaajia saa nytkin maahan, kunhan on halukkaita. Ei siinä mitään muuta tarvitse tehdä kuin yksinkertaistaa ja etenkin nopeuttaa byrokratiaa. Jos halutaan tarveharkinta pois, silloin ei ole mielessä huippuosaajat, vaan mitkä tahansa tallaajat.

 • juha.

  Vastaa

  EK:lla on ”virtuaalilasit” päässä päivät pitkät ja kokkelia nenä täynnä!.
  Ilmeisesti haaveilevat Etelävaltioden orjia täynnä olevista puuvillaplantaaseista orjamaski – ihan vain kidutuksen vuoksi.
  Ja yöksi sitten messevä ”pedinlämmittäjä”!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Työvoimapula olisi hyvä asia. Sen vallitessa heikoimmat organisaatiot joutuisivat lopettamaan toimintansa, mutta sillä ei ole väliä, koska kukaan ei jäisi työttömäksi. Aina olisi työpaikkoja saatavilla.

  Etuna olis myösi, että kenenkään ei tarvitsisi ylikouluttautua tai osallistua näennäiskoulutuksiin. Työtä saisi yhdelläkin tutkinnolla tai ammattitaidolla. Työvoimapula mahdollistaisi työpaikan helpon vaihdon. Jokainen päätyisi yhteiskunnan kannalta optimaaliseen työpaikkaan. Kenenkään ei tarvitsisi pitää kiinni paikasta, josta ei pidä ja johon ei sovi.

  Sosiaalikulut vähenisivät. Ei olisi työttömiä, joten ei tarvittaisi työttömyyden hoitoon suurta julkista organisaatiota. 

  Työvoimapula on mahdollista saavuttaa. Tarvitaan tuhansia erilaisia pieniä askelia. Niistä ensimmäinen olisi yhteiskuntaa rasittavan maahanmuuton lopettaminen.

 • Eturistiriita

  Vastaa

  Kyllähän sitä on pulaa, ammattinsa osaavista henkilöistä jotka tekisivät työtä minimipalkalla. Mutta ei niitä ole.

 • Paskaa pultussa

  Vastaa

  Vikahan on siinä että nykypäivän suomalaiset on ylpistyny liikaa sen suhteen mitä työtä suostuvat tekemään. Tai suostuvatko tekemään muuta kuin oman koulutusalansa hommaa. Vituttaa ajatus suurenevasta maahanmuutosta mutta niin vituttaa nämä kaiken maailman velttoperseetkin! Kotona kaivetaan napaa ja haukutaan poliitikkoja niin vasemmalta kuin oikealta. Ite ei olla valmiita ottamaan sitä päätä pois perseestä ja tekemään oman työllistymisen eteen mitään.

 • Sikarilandia

  Vastaa

  Suomi ei arvosta ahkeraa lisäarvoa tuottavaa työn tekemistä, vaan makaamalla ansaittujen pääomatulojen keräämistä. Kaikkien Suomessa maksettujen osinkojen verotus on sellainen että Osakesäästäjien keskusliiton mukaan kaikista osingoista maksettava 3%:n osinkovero toisi osinkotuloverotuloja nykyistä enemmän. Suomessa on myös ylivoimaisesti Pohjoismaiden alimmat työläisten palkat, ja tätä kautta Skandinavian alhaisin ostovoima, joka vaikuttaa kotimaan kulutuskysyntään, sekä hyydyttää taloutta ja bkt:n. Suomesta puuttuu vain palkanmaksaja, työntekijöitä kyllä olisi. Olihan uusimman Työ- ja elinkeinominisiteriön maaliskuu/2021 raportin mukaan Suomessa 670 800 työnhakijaa TE-keskuksissa. Ilmaistyötä on kyllä tarjolla enemmän kuin tarpeeksi työharjoittelun ja työkokeilujen nimellä, joka syö oikeita palkatyöpaikkoja. Nyt vielä erityisesti porvaripuolueet kokoomus, kepu, rkp, kd ja liike nyt sekä vihreät ja myös muutamat demarit sekä vasurit haluavat EU:n ja ETA:n ulkopuolisten kolmansien maiden halpatyövoiman saatavuusharkinnan pois, ainoana EU, ETA ja OECD ‑maana Ruotsin lisäksi. EK:lle ja elinkeinoelämän kaverikapitalisteille ei siis riitä Suomen 670 800 työnhakijaa tai YLI 500 miljoonan ihmisen EU- ja ETA-työmarkkina-alueen työntekijät ja työttömät työnhakijat, jossa mukana Viron, Liettuan, Latvian, Puolan ym. Itä-Euroopan halpatyöläiset. Ei vaan EK ja porvarit haluavat vielä halvempaa työvoimaa, koko 7,8 miljardin ihmisen Maapallon halpatyövoimareservin käyttöönsä, sekä halpatyövoiman massainvaasion Suomeen, joka ulosliputtaa suomalaisen tes-palkatun työn ja työehtojärjestelmän sekä laskee loputkin suomalaisten ostovoimasta muuttaen koko Suomen halpatyömaaksi. Siirrymme Pohjoismaasta neljänneksi Baltian maaksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi