Marinin perintö: Pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi yli 50 % vuodessa

Yhteensä pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi 32 900 ihmisellä vuoden aikana.

Talous

Hallituksen yrittäjävastainen politiikka on johtanut siihen, että pitkäaikaistyöttömyys on lisääntynyt yli 50 prosenttia vuoden aikana. Vasemmistohallitus väittää ajavansa työläisten asiaa, mutta yritysten kaatuessa järjettömiin liikkumisrajoituksiin myös työläisten toimeentulo tuhoutuu.

Yhteensä pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi 32 900 ihmisellä vuoden aikana. Numerot julkaistiin työ- ja elinkeinoministeriön työnvälitystilastoissa.

Asiantuntijat ennustavat nyt seuraavaa suurta lomautusaaltoa, joka muistuttaa viime kevään katastrofista. Hallituksen tuoreet rajoitustoimet ovat sulkeneet ja tulevat huhtikuussa sulkemaan suuren määrän eri toimialojen liikkeitä.

Hallitus on päättänyt pakottaa muun muassa kuntosaleja sulkeman ovensa, vaikka tilastot osoittavat terveellisten elämäntapojen suojaavan kansaa parhaiten koronalta. Tuhoamalla terveyden edellytykset Sanna Marin pyrkii poistamaan kansalta kyvyn suojautua tauteja vastaan.

Lähde: Kauppalehti

Elinkeinovapaus Hallitus Kokoontumisvapaus Konkurssi Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Poliittiset viholliset Politiikka Raha Sanna Marin Talous Talousromahdus Työ- ja elinkeinoministeriö Työelämä Työllisyys Työttömyys Ulkonaliikkumiskielto Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Vasemmistohallitus väittää ajavansa työläisten asiaa,”

  Omalla asialla, omalla!
  Maria ja Sanna, Krista y.m. hameet, lähtekää ennen kuin Suomi parka on täysin romuna!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Niin, väittää. Ja hölmöihin uppoaa. Jo yli sata vuotta jatkunut heikompiosaisten ‑ja kyvyttömien huijaus menee tänäkin päivänä läpi. Vasemmisto on aina ollut toisesta suupielestä selittämässä olevansa köyhien ja heikompien asialla, ja taas toisella kädellä pitämässä näitä verotuksella ja yrittäjyyttä estämällä tiukasti olematta vaurastumatta, sillä jos työväenluokka pääsisi vaurastumaan luokastaan ulos, tulisi sosialismi tarpeettomaksi ja vaalikarja hupenisi. Siksi sosialistit pitävätkin teoillaan sosialistiselle ideologialle tarpeellista kansanluokkaa olemassa.

  • 33 666

   Vastaa

   Vasemmistoa ei turhaan kutsuta juutalaisten juoksupojiksi! Vittu mitä Idiootteja ja sairaita ihmisiä!

   Protocols of zion päivä päivältä pitää enemmän paikkansa!

 • juha.

  Vastaa

  Suomi on saanut ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen hirmuhallitsijansa. Hallituksen ulkoa ohjattu agenda on tuhota Suomi kivijalkaan ja kaukaa ei tule hakemaan se tosi asia, että täällä nähdään vielä samanlaista mittakaavassaan olevaa nälänhätää kuin Pohjois-Koreassa 1990-luvulla.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Luulisi, että nyt viimeistään hitaimmillekin alkaisi valjeta, että Sokoksen kassaa ei pitäisi valita johtamaan valtiota, muutta ei, ei vain valkene. Kaikki kunnia tietenkin Sokoksen kassoille työnsä tunnnollisesta hoitamisesta ja uskon heidänkin pääosin yhtyvän lukemattomien sukupolvien myötä hyväksi havaittuun totuuteen suutarin pysymisestä lestissään.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Loppuikohan ura Sokoksella siihen että antoi kassasta enemmän rahaa ulos kuin sitä tuli sisään? Sitten sama malli valtion puikoissa.

 • Irmgard

  Vastaa

  Kuntosalien sekä kamppailusalien sulkeminen ei tule mitenkään yllätyksenä. Niin fyysisesti kuin psyykkisestikin kovakuntoiset kansalaiset ovat uhka rikollisille valtaapitäville sekä viranomaisille heidän ajaessaan Suomea sekä sen kansaa tuhoavaa sairasta agendaansa. Virus on pelkkä tekosyy näille sulku-ja rajoitustoimille. Jokainen älykäs, aktiivisesti tietoa etsivä valveutunut kansalainen tietää tämän.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuo oli erittäin hyvin sanottu, itsekin olen tuota samaa sanonut jo aikoja sitten.
   Lihavat ja huonokuntoiset kansalaiset eivät ole mikään vakavasti otettava vastarinta tälle hulluudelle. Vaikka salit suljettiin monin paikoin, treenata voi muillakin keinoilla ja se kannattaa.
   Toivottavasti moni saliyrittäjä pitää ovet salaa avoinna edes tutuilleen, että pääsevät treenaamaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Tässä on tiivistettynä kokonaisesitys tai tilanne katsaus tilanteestamme juuri nyt. Kaikkien jotka osallistuvat meidän yhteiseen oppositioliikkeeseen on syytä lukea tämä. Sekä muiden jotka haluavat selkeän tilannekuvan.

  https://vapaudenpuolesta.fi/2021/02/26/the-great-reset-talouden-nollaus-ja-totalitaristinen-vallankaappausyritys/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi