Seuraa Kansalaisen vappulähetystä!

Kansalainen seuraa Tampereella järjestettävää Valkoinen vappu -marssia.

Aktivismi

päivitetty

Valkoinen vappu ‑marssi järjestetään Tampereella jo toista kertaa. Seuraa Kansalaisen lähetystä paikan päältä!

Kello 14.15. Tapahtuma on päättynyt.

Aktivismi Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Tampere Valkoinen Vappu

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kuva numero 2, mikä hybridi tuo on?
  Jos näyttäisin tuolta, en kehtaisi kulkea julkisilla paikoilla.

 • Kake

  Vastaa

  Katselin Juneksen striimiä ennen kuin lähdin pyörälenkille. Mukavan valkoinen vappu täällä. Valitettavasti mustalaisia näkyi kolme autokuntaa. Niiden näkemisestä tulee aina v:ttuuntunut ja p:mainen olo hetkellisesti. Nyt saunaan ja sitten uunit kuumiksi. (Vappupizzaa.) Täytyy tsekata striimiltä oliko mitään actionia Tampereella ja kuunnella puheet.

 • Sadelakki

  Vastaa

  Suomalainen vappu on aivan hanurista.

  Tippaleivät, äpyt, haalarit…kännijuhla aivan hanurista.

  Valkolakkien meri. Kuin pohjaton inflaatio.

  Hampaat irvessä räntäsateessa. 

  Oi,kuinka ihana fiilinki. (NOT)

  Piipaa, piipaa, piipaa kuuluu vähän joka puolelta. Nyt on juhlatunnelma ylimmillään.

 • Suvakki123

  Vastaa

  ”Kuolema fasisteille ja vappu on punainen ja kansainvälinen!” 

  Kauas piti kävellä, että kommunisteja oli vaivautunut paikalle; ajattelin jo, että tuossako surkeassa alun matkan sivistymättömässä esityksessä, huutelussa naisten sukuelimen perään on koko Tampereen kommariskene nykyään.

  Minkähän vuoksi noiden pitää aina tunkea muiden kemuihin…oletteko muuten nähneet ”fasistia” tai ”natsia”, joka lusmuilee muiden mielenosoituksiin. Minä en ole nähnyt.

  Eivätkä ymmärrä (tiedä) sitäkään, että juurikin globalisaatio on 19. vuosisadan antisemiittien henkinen perintö maailmalle. Antisemitismiä ja natsismia ei voi samaistaa nationalismiin. Nämä sivistymättömät eivät tiedä tätä (eipä tiedä kyllä moni muukaan, esimerkiksi median edustajissakaan). Antisemitistiset puolueet olivat nimittäin ensimmäisiä, jotka vetosivat globaaliin maailmankatsomukseen, ja kutsuivat koolle eurooppalaisia kongresseja, yrittivät organisoitua kansainvälisesti ja tehdä politiikkaa kansainvälisissä mitoissa. Tämän vuoksi on äärimmäisen huvittavaa, että nämä sivistyksen viholliset vuodesta toiseen tulevat näihin miekkareihin ja vappumarsseille huutelemaan ”natseista” ja samalla toivottavat heidät ”vittuun” ja samalla toisella puolella katua toiset sivistymättömät huutelevat jotain ”kansainvälisyydestä” (ja kuolemasta samassa virkkeessä!). Kyllä meni taas vappusima rinnuksille, kun on kuolla nauruun.

  Kolmekymmentäluvun kommariskeneä voisin kunnioittaakin; olivat kuitenkin kunnon kommaripatriootteja lopulta kun käsky kävi rintamalle (ja moni heistä edustaa Suomen kansan rakastamia runoilijoita esimerkiksi, olivat sivistyneitä), mutta ikävä kyllä kommariskene on kaksituhattaluvulla degeneroitunut huumeisiin ja tyhmyyteen.

 • Elämä on oppimista

  Vastaa

  Joku huusi video ulkopuolelta että:”Menkää korkeakouluun niin ei tarvitse pelleillä”. Kyseinen huutelija ei taida tietää että minä opetan sielä. Joudun opettamaan tekniikan tohtoreitakin.

  Kyllä kyseinen huutelijakin joskus vielä havahtuu.

  • GLGL

   Vastaa

   Juuri näin. Taitaa korkeakoulujen tila olla nykyään se, että siellä __pitää__ pelleillä, jotta saa tutkinnon. LTBQ on tärkeä osa kvanttifysiikkaa! Huutelija arvatenkin itse opiskelee humanistisia ”tieteitä”. On siten erittäin jäävi arvostelemaan muita pelleilystä. Ne kaksoisstandardit.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Lisää kuvastoa https://valkoinen-vappu-Tampere.blogspot.com Bongatkaa itsenne.
  Vielä on Canon järkkäri tyhjäämättä. Vasta kännykuvat tyhjätty blogiin 😉 + videoita nähtävillä blogin video pyörimään laittaen. Niitäkin laittelen huomenna lisää 😉
  Seppo Lehto

 • Anonymous

  Vastaa

  Näyttävä Vappumarssi Sinimustaliikkeeltä!

 • Vitsit sattuu!

  Vastaa

  Onkos antifantit jotenkin luovuttaneet vähin äänin vai mistä johtui että tänä vuonna vastamiekkarien mainonta oli lähes olematonta punikkien omilla kanavilla ja paikanpäällä oli lähinnä yksinäinen äkäinen kääpiö joka huuteli kulunutta ”VITSIT SATTUU” iskulausetta marssin vieressä. Ja sitten se säälittävä pikkuporukka siellä puhepaikalla Putinin sirppilippuineen. Siinä kaikki mihin kaupunki jossa ”kaikki vihaa natseja” pystyi.

  Helsingissä punikit yrittävät korjata kuihtunutta vappu perinnettään ja pitivät jonkun surkean ulinan Narinkkatorilla muttei siitäkään tullut oikein mitään. Kauas on tultu niistä vuosista kun ikkunoita laitettiin vappuna hajalle Stockmannilta. Eikä siitäkään ole kuin joku 10 vuotta.

  Ihan selvästi näkyy että anarkistit ovat usean vuoden ajan tuhlanneet paljon voimiaan turhiin vastamielenosoituksiin joista ei ole ollut mitään käytännön hyötyä. 😀

 • Punamustaliike

  Vastaa

  Olipa oikein lämmin vastaanotto Tampereella. ”Natsit vittuun” ja ”Menkää korkeakouluun niin ei tarvii pelleillä”. Sinimustan liikkeen ”sanoma” oli ymmärretty täysin oikein.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi