Pääkaupunkiseudulla Veren Laki ‑treenit sekä Ukrainan veteraanien paneeli maaliskuun lopulla

Painien jälkeen ilta jatkuu samassa tilassa kello 17 alkavalla paneelitilaisuudella, jossa Ukrainassa sotimassa olleet kansallismieliset kertovat kokemuksistaan yleisölle.

Aktivismi

Pääkaupunkiseudulla järjestetään lauantaina 25.3. Veren Laki ‑treenit. Myöhemmin illalla samassa tilassa on vielä Ukrainassa taistelleiden kansallismielisten sotaveteraanien paneelitilaisuus ja tähän päälle konsertti. Tapahtumatilana toimii Hammer House.

Veren Laki ‑jumpat alkavat kello 11 ja ne kestävät kello 14 saakka. Osallistumismaksu on 10 euroa. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kamppailulajitaustaa. Järjestävällä taholla on riittävästi myös nyrkkeilyhanskoja ja muita suojia osallistujille, joten et tarvitse edes sellaisia mukaan. Voit ilmottautua tapahtumaan sähköpostilla osoitteeseen verenlaki@protonmail.com.

Painien jälkeen ilta jatkuu samassa tilassa kello 17 alkavalla paneelitilaisuudella, jossa Ukrainassa sotimassa olleet kansallismieliset kertovat kokemuksistaan yleisölle. Tilaisuutta järjestävä Hammer House kuvaa tapahtumaa seuraavasti:

”Koska olemme suomalaisia, jaamme enemmän tai vähemmän saman muiston kommunismin aiheuttamasta barbaarisuudesta Ukrainan kansan kanssa – Nyt historia näyttää toistavan itseään ja vähin mitä voimme tehdä, on antaa heille (ei hallitukselle, vaan kansalle) kaiken mahdollisen tukemme. Olemme onnekkaita ja etuoikeutettuja, että meillä on muutama rohkea mies myös Suomesta, jotka ovat laittaneet henkensä alttiiksi Ukrainassa

25 maaliskuuta sinulla on mahdollisuus kuulla heidän kokemuksistaan muutaman tunnin ajan ennen konserttia.”

Paneelin jälkeen paikalla esiintyy vielä kolme NSBM-yhtyettä. Sielunvihollinen, Norrhem ja Fatherland viihdyttävät väkeä. Tapahtuman tuotot menevät maassa edelleen olevien suomalaissotilaiden tukemiseen. Liput maksavat 20 euroa.

Aktivismi Hammer House Kotimaa Pääkaupunkiseutu Ukraina Uutiset Veren Laki

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi