Video: Active Helsinki ‑kollektiivin itsenäisyyspäivä

Aikaisemmin ryhmä on järjestänyt pääkaupunkiseudulla White Boys Fight Club -tapahtuman.

Aktivismi

Active Helsinki -kollektiivi julkaisi videon itsenäisyyspäivästään sekä sitä edeltäneestä viikonlopusta. Ryhmän ohjelmaan kuului mielenkiintoisen oloiset treenit, Rac’n’Rollia sekä tietenkin itsenäisyyspäivän kulkueet.

Active Helsinki vaikuttaa kollektiivilta, joka on ottanut vaikutteita maailmalla nousevista Active Club -ryhmistä, joiden toiminnan pääasiallinen paino on treenaaminen ja aktivismi. Aikaisemmin ryhmä on järjestänyt pääkaupunkiseudulla White Boys Fight Club ‑tapahtuman.

Active Helsinki Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Mielenosoitus Musta blokki

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Upean näköistä!

 • Ajattelemattomuutta

  Vastaa

  Treenaamista ja katuaktivismia kannatan siinä missä kanssaveljien ja ‑sisarien tukemista elämän kaikilla aloilla. Mutta tuo Venäjän lipun poltto oli sellainen aivopieru ettei paremmasta väliä. Se ei ollut enää isänmaan puolustamista vaan se oli avoin hyökkäys naapuria kohtaan.

  • society

   Vastaa

   Onko Venäjämyönteisyys isänmaallista? Entä jos Venäjä aloittaisi hyökkäyksen suomeen, tukisitteko Suomea vai venäjää? Siinä vaiheessa Jewtinistien todellinen luonne paljastuu.
   ”If you worship your enemy, you are defeated” ‑Polydoros of Sparta

   • Jumala rankaisee viemällä järjen

    Vastaa

    Kun itse Suomalaiset eivät tarvitse Suomea, miksi Venäläiset haluaisi sitä itselleen?
    Neuvostoliitolla ei ollut tarvetta miehittää Suomea v. 1944–45, miksi sellainen tarve olisi lähiaikoina Venäjällä? Tähän kysymykseen kukaan sodanlietsojista ei vastaa, vaikka kysyin monta kertaa.
    78 vuotta rauhaa naapurin kanssa on Suomalaisille liikaa, tulee siis haastaa riitaa ja kerjätä vertä nenästä. Siltä se näyttää.

    Kaikki uhat Suomen suunnalta Venäjä hoitaa ohjuksilla. Pum-pum-pum sähkövoimalat paksaksi ja Suomalaiset taas alkavat arvostamaan rauhanomaista rinnakkaiseloa, eikä mikään GloboHomoNato tee mitään.

    • Plääh

     Vastaa

     Olihan niillä koviakin tarpeita, mutta juutalaiskonklaavi idässä ja Lännessä päätti, että SUomen bolshevisoiminen aiheuttaisi liiaksi neuvostovastaisuutta Skandinaviassa. Suomesta tehtiin mädätyslaboratoria molemmille osapuolille kylmässä sodassa. Putin ja muut pomot Venäjällä ovat toistuneesti esittäneet, että yös SUomi tulisi miehittää. He haluavat 1917 rajat

     • Jumala rankaisee viemällä järjen

      Voisitko noista ”toistuneesti esitetyistä” miehityksen tarpeesta tuoda edes yhden? Linkki videoon tai artikkeliin, pliiis.
      Muistutan, että että miehityksestä päätti Stalin v. 1944, silloin ei ollut mitään kylmää sotaa.

      V. 1917 raja kulkisi Pietarin lähiön kautta. Miksi Putin haluaisi sellaista? Ihmettelen vain.

    • Veteraani (se oikea veteraani)

     Vastaa

     Venäjä yritti tuota pum-pum-pum-taktiikkaa Ukrainassa ja reisille meni – ja Ukraina on kuitenkin kehitysmaa Suomen rinnalla. Suomessa varautuminen, luonto-olosuhteet ja oikea sotilaskoulutus tekisi ryssistä mätäneviä ruumiskasoja, mikäli tänne yrittäisivät vastaavaa maahyökkäystä kuin Ukrainassa on tehty.

   • Ajattelemattomuutta

    Vastaa

    Ai, sekö on myönteisyyttä että on puolueeton? Jos ei ymmärrä näitä pieniä eroja ei myöskään ole tarpeeksi alukäs johtaaan tätä maata tai sen kansaa. Ja silloin on parempi että pysyy oppositiossa ja suorittavassa työssä. Sillä opettajiksikaan tällaiset eivät ole tervetulleita.

  • Nimetön

   Vastaa

   Todellakin.. Pyry Liin kaltainen mammapoika poltti lipun joka suututti naapurin. Meillä ei ole ongelmaa vielä Venäjän kanssa ja toivottavasti ei aloiteta sitä ettemme joudu sotatoimiin. 

   Tarvitsemme katuaktivismia katujengejä vastaan. Meidän täytyy hoitaa ongelma, ei poliisien. Nuoret ottakaa kadut takaisin itsellenne!

 • Elämän totuus

  Vastaa

  Voima ilman älyä johtaa turmioon.

 • Maukka

  Vastaa

  Mikä biisi soi taustalla? Tarttuva💪👍

 • society

  Vastaa

  Nuorissa on tulevaisuus

 • Julli

  Vastaa

  Hienoa, nuoret, hienoa. 😀👌🏻

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi