Tue Kotkanpesää – Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kuten tiedätte, on Operaatio Kotkanpesä ottanut uutta tuulta purjeisiin keräyksen toisena vuonna. Olemme järjestäneet nyt kaksi seminaaria ja kolmatta suunnitellaan keväälle tai alkukesälle.

Aktivismi

Lisäksi lähikuukausina on tulossa erilaisia tukijulkaisuja sekä muita tapahtumia, joista tuotot ohjataan Kotkanpesän hyväksi. Näistä tiedotetaan sitä mukaa, kun asiat ovat ajankohtaisia!

Nämä erilaiset tapahtumat ovat kuitenkin vain pieniä puroja, joista muodostuu isompi potti pitkässä juoksussa. Havaintomme mukaan merkittävin kassavirta tuleekin kuukausilahjoittajilta, joiden tasainen rahavirta kasvattaa kassaamme varminten.

Kutsummekin ihmisiä nyt ryhtymään Operaatio Kotkanpesän kuukausilahjoittajiksi! Laittamalla vapaavalintaisen summan joka kuukausi tilillemme olet mukana rakentamassa kansallismielistä tulevaisuutta meille kaikille.

Mitä enemmän kuukausilahjoittajia, sitä lähempänä olemme joka kuukausi tavoitettamme.

Muista myös liittyä Kansallismielisten Liittouma Ry:n tukijäseneksi.

Maksutiedot keräykseen osallistumiseksi:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Sekä Mobilepay lyhytnumerolla 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Kansallismielisten liittouma

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Kotimaa Operaatio Kotkanpesä Politiikka

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Sähkönhinta 4 kertaistui, kaupassa monet tuottee mitä on pakko hankkia on jopa 3 keraituneet hinnoiltaan, vuokra nousi 100 euroa kuussa, palkka ei nousut, silti töissä käydään vaikka isoimman osan tilistä vie polttonesteet. Ei tässä oikein paljoa lahjoitella.

  • Toisten rahat

   Vastaa

   Itse lopetin työnteon. Nyt saa viedä kaikki asumiseen kuuluvat laskut suoraan KELA:an. Ja sen päälle saa taskurahaa. Ei siitä riitä lahjoitettavaksi, mutta alan ymmärtää kehareita.

   Porukan pitäisi kerätä rahaa ”oman ympyrän ulkopuolelta”. Ja käyttää sitä omaan porukkaan. Vain näin syntyy vahva joukko. Mutta poikkeuksetta oma porukka on se joka maksaa kaiken. Eli, porukka vain köyhtyy entisestään. 

   Ei se Värynenkään tai Nallekaan omilla rahoillaan pelaa ja heittele niitä tuuleen.

 • TT

  Vastaa

  Kommunistit verottaa ja monopolikapitalistit nostavat hurjana hintoja. Suomen omaksuma WEF-politiikka on juuri sitä, että yhdistetään kommunismin ja kapitalismin huonot puolet ja kiusataan niillä kansaa. Soppaan yhdistetään vielä yltiöpäinen vihreys eli ilmastohulluus sekä teknologinen fasismi. Poliitikot ovat nato-päissään sössineet energiamarkkinat aiheuttaen sinne pulaa tarjonnasta, mikä nostaa energiapörssihimmeleissä hintoja pilviin, vaikka tuotantokustannukset eivät nousisi. Suomessa lainsäätäjiksi itsensä huijanneet poliitikot ovat valmiit tekemään kaiken mitä, Joe-vanhus jenkeissä tai Ursula-vajakki EU:ssa sanovat. Eli energiahanat kiinni ja hinnat pilviin. Tätä ennen tapahtui valtavaa markkinat sotkevaa sekoilua korona-flunssan sulkutilojen muodossa. Paskat piikit ja niiden pakkotyrkyttäminen kalvavat yhä monia. Usko tulevaisuuteen on viety kaikilta. Ainoa hyvä puoli tässä on, että kansallissosialismi tai vaihtoehtoisesti anarkismi alkavat kelvata yhä useammalle. Menetettävääkään ei juuri ole.

  Säännölliseen lahjoitukseen on juuri nyt vaikea sitoutua, mutta kertalahjoituksia voinen tehdä joskin vaatimattomin summin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi