Kansallismielisellä No Compromise Clothing ‑vaatekaupalla tammiale!

Vaatekaupan tuloilla on viime vuosina rahoitettu esimerkiksi kansallismielisten konserttien järjestämistä, Kulttuurikeskus Otsolan remonttia, Operaatio Kotkanpesän tukitapahtumien rahoitusta ja lukuisia muita projekteja.

Aktivismi

”No Compromise Clothingilla on käynnissä tammiale! Alekoodilla ’Tammiale’ saat kaikista tuotteista ‑20%. Tutustu valikoimaan osoitteessa Nocompromiseclothing.com. Alennus on voimassa torstaihin 25.1. kello 23.59 saakka.

No Compromise Clothingin olemassaolon tarkoitus on kansallismielisen toiminnan tukeminen kotimaassa. Asioiminen kaupassamme on siis vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin. Tervetuloa ostoksille!”

Näin kirjoittaa kauppa somesivuillaan. Vaatekaupan tuloilla on viime vuosina rahoitettu esimerkiksi kansallismielisten konserttien järjestämistä, Kulttuurikeskus Otsolan remonttia, Operaatio Kotkanpesän tukitapahtumien rahoitusta ja lukuisia muita projekteja.

Partisaani kannustaakin kaikkia lukijoitaan asioimaan kansallismielisten kauppiaiden luona tukien rahallisesti valkoisen ja radikaalin kulttuurin luomista. Vieraile No Compromise Clothingin kotisivuilla ostoksilla: https://nocompromiseclothing.com/

Aktivismi Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuurikeskus Otsola No Compromise Clothing Operaatio Kotkanpesä Otsola

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi