Haastattelussa Der Dritte Wegin Julian Bender

Tavoitimme Kotkanpesä-seminaarissa puhuvan Julian Benderin.

Aktivismi

päivitetty

Hei! Aloitetaan helpolla. Voitko kertoa, kuka olet ja mitä edustat?

Tervehdys! Nimeni on Julian Bender. Olen Saksasta, olen 30-vuotias ja olen osavaltion piirijohtaja kansallisvallankumouksellisessa puolueessa Der Dritte Weg (suom. Kolmas tie).

Minkälaista työtä sekä aktiviteetteja puolueenne tekee?

Yritän pitää vastaukseni lyhyenä. Puolueemme operoi toimistoja kaikkialla Saksassa. Nämä toimistot edustavat kokonaisvaltaista konseptia. Jokapäiväisen poliittisen työn lisäksi keskitymme sosiaaliseen työhön, joka tulee koko ajan tärkeämmäksi nykytilanteessa.

Pyöritämme tällä hetkellä neljää keskusta, jotka edustavat vapaata tilaa anti-saksalaisessa tasavallassa. Sen lisäksi, että tilat toimivat omina tapaamispaikkoinamme, pidämme niissä viikottaisia kyselytunteja, joissa kiinnostuneet kansalaiset voivat keskustella aktivistiemme kanssa. Pyöritämme myös vaatevarastoja, joista vähävaraiset saksalaiset saavat itselleen lahjoitusvaatteita ja muuta tavaraa.

Tarkoitus ei ole olla vain puolue, vaan todellinen liike. Jäsenillämme on myös mahdollisuus osallistua työryhmiin, kuten ’Keho ja mieli’ ‑urheiluryhmä, kestävän kehityksen, ekologian, luonnonsuojelun ja energiavaihtoehtojen työryhmä ’Maa ja tulevaisuus’ tai kirjoittajien ryhmään ’Kynä ja miekka’. Saksalainen nuoriso ohjataan myös omaan joukkoonsa. Julkaisemme kirjoja julkaisutalomme kautta, olemme aktiivisia kulttuurin saralla ja järjestämme laajalla skaalalla vapaa-ajan ohjelmaa vahvistaaksemme yhteisöä.

Onko teillä edustajia kaupunginvaltuustoissa? Mitä vain muutama edustaja voi tehdä, mikäli kaikki muut taistelevat puoluettanne vastaan?

Meillä on tällä hetkellä edustaja Plauenin kaupunginvaltuustossa. Joku voisi ajatella, että tämä on merkityksetöntä massoille, mutta se on aktivistiemme loistavan työn tulosta. Meillä on myös Plauenissa oma keskuksemme. Meidän pyrkimyksemme ei ole vain hyppiä vaaleista vaaleihin, vaan kilpailla vaaleissa, joissa ruohonjuuritason toiminta nuorelta liikkeeltä edustaa. Infrastruktuuri on asia, johon tahdomme enimmäkseen keskittyä. Pelkkä keskittyminen parlamentaariseen puoleen ei ole muutenkaan kehittävää.

Kaiken kaikkiaan, muutos olosuhteissa ei tapahdu toimistoissa pöydän äärellä, ja jossain vaiheessa viimeinen sana tullaan sanomaan. Tätä varten rakennamme omaa infrastruktuuriamme joka päivä.

Olet tulevana lauantaina pitämässä esitelmää suomalaiselle yleisölle. Mitä se tulee käsittelemään?

Tulen esittelemään puolueemme kolmen pylvään konseptimme. Liikkeemme seisoo kolmella pylväällä, jotka ovat erottamattomasti kiinni toisissaan. Poliittisen taistelun, kulttuurillisen taistelun ja taistelun yhteisön puolesta tulee muodostaa symbioosi. Poliittinen taistelu palvelee identiteettimme, kulttuurimme ja olemassaolomme suojelua. Jokaisen on kuitenkin tiedettävä, mitä he puolustavat; tämän vuoksi heidän tulee tuntea kulttuurinsa sekä historiansa. Tämän tietoisuuden ja taistelutahdon lisäksi tarvitsemme perustan, joka mahdollistaa meidän seisovan jaloillamme. Se on yhteisö. Lisäksi tulen antamaan vinkkejä päämäärätietoiseen aktivismiin.

Tapahtumassa keräämme rahaa ostaaksemme paikan, josta voimme rakentaa nationalistisen kulttuurikeskuksen. Onko teillä positiivisia kokemuksia tällaisista paikoista Saksassa?

Lyhyesti: ehdottomasti! Paikoissa, joissa meillä on omat toimistomme, liikkeemme kasvaa vauhdilla heijastaen tätä myös alueellisten rajojen yli. Tästä aiheesta kuulette lisää lauantaina.

Mitä haluat sanoa suomalaiselle yleisölle?

Taistelumme vapauden puolesta ei ole taistelua yhden valtion puolesta, vaan se tulee aina olemaan eurooppalainen taistelu. Kansakuntien Euroopan vuoksi meidän tulee verkostoitua. Tulkaa siis paikalle lauantaina!

Aktivismi Der Dritte Weg Kotimaa Kotkanpesä Saksa Ulkomaat

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Pelkästään vaaleihin tähtäävä työ yksin on turhaa. Vaalien kautta vapautusta ei tule, mutta vaaleihin tähtäävä työ luo verkostoja ja on sikäli arvokasta. Pitää olla muutakin toimintaa ja siinä mielessä Der Dritte Wegin tapa toimia on hyvä. Globalistien kaappaamat termit, kuten ”kestävä kehitys” särähtää korvaan. Vihreät lähes tuhosivat ekologisen ajattelun liittämällä sen uusmarxilaisen ideologian ja keskusjohtoisen teknokratian alle. 

  ”The masses can VOTE their way into socialism, but you always end up having to SHOOT your way out of it”.

  • bob

   Vastaa

   Pariisin rauhansopimus kieltää kaiken natsistis- ynnä hitleriläismielisen poliittisen liikehdinnän. Eli äänestämällä et voi vaikuttaa ja jos lähdet kadulle 88:a huutelemaan & vallankumoustelemaan, niin olet myöskin linnassa lopun ikääsi tai tulet tapetuksi. Ihmiseltä on poistettu kaikki keinot vaikuttamiseen. Keskustelu ja totuuksien sanominen on myös kielletty lailla, joten mitä vaikuttamiskeinoja todellakaan on jäljellä?

 • Schlageter

  Vastaa

  Menestystä! Toivottavasti Kolmas tie vie takaisin Kolmanteen valtakuntaan.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Eräs itävaltalainen valtiomies sanoi että; ei uutta vaalijulistetta vaan uusi maailmankatsomus.

 • tymä

  Vastaa

  Kannattaisi olla varovainen varsinkin näiden saksalaisten tosikansallismielisten liikkeiden ja niiden johtajien kanssa. Hyvin suurella todenäköisyydellä kyseessä voi olla poliisin tai tiedustelupalvelun peiteoperaatio. Yksi sellanen aika varmuudella oli tämmönen kuin NDP (jos nyt muistan oikein sen lyhenteen)
  Ja en usko että Saksassa edes vahingossakaan päästetä weimarin tapasta kansallismielisten nousua valtaan. Ymmärrän kyllä että halutaan suojella luontoa ja omaa kansaa, mutta kuitenkin Saksan hallitus on valmiita antamaan ihan kaikkensa jotta kansa ei nouse. Tehkööt tämä vaikka sitten kehittämällä valeoppositioita ja fed-postausta.

  • Plääh

   Vastaa

   Pitäisikö antautua ilman taistelua? Kun koko Eurooppa nousee, Saksassakin voi trapahtua kumous. En usko, että koko NPD oli huijaus. Vain ne provokaattorit, joiden tekojen verukkeella sitten puoluetta yritettiin monta kertaa kieltää. Kun agentit paljastuivat, kielto jäi tekemättä. Nyt se muistaakseni on kielletty. Miksi valeoopposito kiellettäisiin kokonaan?

  • society

   Vastaa

   Samaa sanottiin 20 luvulla. Totuus kuitenkin voitti

   • tymä

    Vastaa

    20-luku olikin erilaista aikaa kuin nyt, silloin globalistit eivät edes tulleet ajatelleeksikaan että jokin Hitlerin tapainen voisi nousta valtaan. Siksi toinen maailmansota tapahtui, pikkuhatut menivät ihan paniikkiin ja jotain piti tehdä, noh päätettiin että alotetaanpa sota, jotta herääminen pysäytettäisiin. Sitten maailmansodan jälkeen, eliitti oppi virheistään ja rupesivät sitten kehittämään uusia informaatiovaikuttamisen metodeja, jotta tulevat mahdolliset heräämiset estettäisiin. He rupesivat tutkimaan enemmän ihmisen psykologiaa ja sen myötä kehittivät uusia mielenhallinta ja propaganda menetelmiä kuten psy-oppeja, false-flageja ja muuta uudenlaista informaatiovaikuttamista.

  • Bob

   Vastaa

   Kaipa EU-hallitus antaa näiden kerhojen puuhastella – kuten MC-kerhojenkin – niin eivät aiheuta ongelmia, kun avoimesti ja seuran tunnukset päällä tekevät ja liikkuvat. Tuolla nimellä ja tunnuksella varustetun porukan ei annettaisi toimia muutoin sekuntiakaan varsinkaan Saksassa, jossa totuudenpuhuminen on jopa vielä tiukemmin kiellettyä lailla kuin vaikkapa Suomessa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kah Perkele. Strasseristien logoja marssijoiden paidoissa. Tuossa tulee vielä joidenkin aivot menemään solmuun jos tajuavat että äärioikeistoksi nimitelty jengi onkin vasemmistolaisia joskin erittäin kansallismielisiä.
  Miten Partisaanin väki ja PVL:n (vai mikä se nykyään onkaan) Suomen osasto suhtautuu strasserismiin?

  • Jorma

   Vastaa

   samaa glopalisti porukkaa on partisaanin väki ylistetään ukrainaa ja taistelaan azovie rivessä tämä on vain heille hyödyllisten idioottien rekrytointi kanava koittaa vedota kansanmielisiin ihmisiin ketä luulee että kun kattoo kalja tölkki kädessä ja nuuskat huulessa lätkää televisioista puoli vuotta ja ehkä voiton tulle mennää torille möykkää kun ollaan niin helvetin isänmaallisia muuten sitä persettä ei saa liikkeelle eikä suutaan auki 🤣🤣 vittu mikä lammas kansa vittu mikä lammas julkaisu

   • Muutama pikku juttu

    Vastaa

    Tätä minäkin vähän ihmettelin. Ja toinen asia oli tuo Ukrainan kasaari-juutalais valtion lippu.

    Eivätkö ihmiset näe niiden valehtelun läpi? Tilanne on sama kuin toisen maailmansodan jälkeen: Se kuka keksii makaaabereimman valeen niin sitä toistetaan.

    YK:n raportin mukaan ei ole ollut mitään ”viagra raiskauksia”. Kun ei ole ollut edes raiskauksia. Edes uhrit eivät ilmoittautuneet. Ja sitten se rautatieaseman ”pommitus”. Se oli Ukrainan itse ampumansa ohjus joka nyt sattui putoamaan 50km ennen määränpäätä. Venäjä oli jo luopunut ko. ohjuksen käytöstä sen epäluotettavuuden vuoksi. Ja Iso-Britania VETO-oikeudellaan keskeytti YK:n tutkimukset ja raportoinnit asiasta.

    Tai miksi Zelensky osti itselleen ison huvilan/maapalan Sveitsistä? Millä rahoilla? No, se on se 1.8 miljardia EU-veronmaksajien rahaa jota korruptoitunut johto käyttää hyväkseen.

    Tai sitäkin minä ihmettelen että miksi kukaan Suomessa ei tuo julki sitä tosiasiaa että Ukraina oli se joka pommitti sitä patoa ja ydinvoimalaa. Ja joka rakentaa sit likaista pommia. Ukrainan intresseissä on saada väliin ”no mans land” jottei Venäjä saa luonnonrikkauksiaan tai tule radioaktiivisen kentän yli.

    No, ehkä suomessakin herätään jokus Ukrainan kasaari-juutalaisten jatkuvalle valehtelulle ”saippuasta” ja ”nahkaisista lampunvarjostimista”. Mutta siihen menee vielä aikaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kaikissa valkoisissa maissa tilanne on jo niin toivoton, että minkäänlaista poliittista ratkaisua ei voi löytyä. Valta(juutalais)mediat hallitsevat täysin suvereenisti kaikkia ns. Länsimaita. 

  Der Dritte Weg voi päästä valtaan vain tuhon ja sekasorron vallitessa. Sellainen ilmeisesti tuleekin, kun sionistit päästävät kohtapuoliin irti yhden saatanallisista aseistaan. Tämä on hyperinflaatio. Se tulee nyt varmasti, mutta sitä ennen sionisti haluaa varmistaa omistuksensa ja vahvistaa esimerkiksi NATO:n kautta poliisivaltiota, jotta levottomat kansalaiset voidaan joko tappaa, vangita tai muuten tuhota. Saksassa ja kaikissa Euroopan suurissa NATO-maissa sionistien palkka-armeija on jo välittömässä valmiudessa ampumaan kohti väkijoukkoja.

  Suomi voi (tilapäisesti) pelastautua tällaiselta kansanmurhalta, koska meidän asevelvollisemme eivät käännä (vielä) aseitaan oman maansa kansalaisten suuntaan. Kaikki maassa nyt tai myöhemmin olevat ulkomaiset NATO-joukot tekevät sen silmääkään räpäyttämättä.

  Silti hyperinflaatio voi kuitenkin meidätkin pelastaa, sillä silloin ns. ”all bets are off” eli mikään nykyään oletettu käyttäytymismalli ei ole turvallinen ja toimiva. Käytännöllisesti katsoen 95 % kansasta joutuu silloin äärimmäiseen köyhyyteen vuodessa tai parissa.

  Sionismi tekee tämän, sionisti haluaa tätä, mutta tietenkin omilla ehdoillaan, siksi tämä kiihottaminen sotaan ja vihaan, siksi kaikkien maiden miehittäminen NATO:lla.

  Mutta ensin palaa Euroopan keskus, Saksa, Ranska, Italia, Espanja, Iso-Britannia. Voi olla , että inha sionisti ei ehdi kääntää asettaan ihan heti meitä Pohjoisen ihmisiä vastaan, varsinkin jos sota Venäjän ja Lännen kesken jatkuu silloinkin herkeämättä.

  Pienen pieni mahdollisuus on, että maanpetturit ja oman kansan huorat voivat saada palkkansa. Kirjaimellisesti. Se on sitten lopullinen Lopputili. Maailmassa on tapahtunut suurempiakin yllätyksiä. Kenties nähdään bolsevismin antiteesi. Maasta ja maailmasta ajetaan pois se Perkele, joka meitä lahtaa. Toivossa on hyvä elää. Swidu.

  Ja näille toimintamiehille ja ‑naisille: Olen mukana silloin, jos henki pihisee. Sitä en jätä väliin.

  • Perimmäiset kysymykset

   Vastaa

   Kyllä se on se hyperinflaatio joka meidät tuhoaa. Kuinka moni omistaa oman talonsa? Siksi ne panttikirjat ovat sielä maanmittaushallituksella, Suomen valtion velkatakuuna.

   Kuinka moni meistä omistaa edes oman autonsa? Koko ajan kasvava ihmisryhmä ”liisaa” autoja eivätkä ne ymmärrä että jos auto haetaan pois, velka jää. Se pitää maksaa vaikka ei olisi autoa. Se ei nollaannu.

   Kuinka moni meistä omaa putarhan josta saa koko vuoden ruuat? Jokaisella pitää olla puutarha joka ruokkii ko. ruokakunna. Sen lisäksi pitää olla vitamiineja ja kuivamuonaa. Kurjuus tulee kestämään 43kk. Sen jälkeen helpottaa, mutta menee kuitenkin 6kk ennenkuin seuraava sato tulee.

   Kuinka työkseen valmistaa jotain tuotetta jota tarvitaan ihmisen jokapäiväisen elämisen selviytymiseen? LVI-ala ei ole sellainen, tukkukaupan ala ei ole sellainen, eikä varsinkaan puhelinmyyjä tai yliopistotutkija. Edes pappi ei ole selainen. Miettikää ja muuttakaan elämäänne.

   Ja lopuksi, kuinka monella on perhe, lapsia ja rahaa käteisenä puolen vuoden tarpeen edestä? Mennyt kesä oli se viimeinen jolloin kesälomat piti peruuttaa ja pistää harvat markat säästöön. Perhe piti olla perustettuna koska vuonna 2025 meidän jokaisen veroprosentti on 40–45%. Nyt on siis vielä löysän rahan ajat.

   Jos sait ”kaikki oikein” ja sinulla on esim. varastoja voiteluöljyistä, jarrupaloista, laakereista, naulosta, lautatavarasta… kuulut selviäjiin eli voittajiin. Muutoin, katsele itsellesi pakopaikka lähiympäristöstäsi.

   • Teemu

    Vastaa

    Olin Radio Suomesta juuri viime viikolla kuulevinani että 30 %:lla kotitalouksista on asuntovelkaa Suomessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi