Sanna Marinin eroa vaativa mielenosoitus Helsingissä lauantaina

Järjestäjien mukaan Marinin aikana Suomi on joutunut kriisistä toiseen ja alamäki vain jatkuu.

Aktivismi

Helsingissä vaaditaan lauantaina Sanna Marinin eroa mielenosoituksen muodossa. Järjestäjien mukaan Marinin aikana Suomi on joutunut kriisistä toiseen ja alamäki vain jatkuu:

”Nykyinen Suomen tie on tuhon tie, nyt tarvitaan rohkeutta kääntää suunta kokonaan. Arki on kalliimpaa kuin koskaan ja päätökset tehdään Brysselissä. Mielenosoituksen tarkoitus on kertoa suomalaisille, että meillä on mahdollisuus muuttaa suuntaa. Narinkkatorilla tavataan alkaen kello 14!”, järjestäjät kirjoittavat.

Puheissa muun muassa:
– Suomen terveydenhuolto on romutettu
– Rahan pumppaaminen Eurooppaan lopetettava välittömästi
– Valtapuolueet unohtaneet suomalaiset
– Kotimainen maatalous pelastettava
– Ei EU:lle (Kansanäänestys)
– Ei Eurolle (Kansanäänestys)
– Ei Natolle (Kansanäänestys)

Aktivismi Euro Euroopan unioni Helsinki Kansanäänestys Kotimaa Maatalous Marinin hallitus Mielenosoitus Nato Politiikka Sanna Marin Talous Terveydenhuolto Uutiset

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Black Horse

  Vastaa

  Viimeistään vaaliuurnilla saadaan asiaan muutos.

  • Schlageter

   Vastaa

   Vaaliuurnilla ei saada muutosta. Vanha totuus pitää paikkansa: jos äänestämällä voisi jotain muuttaa, äänestäminen olisi jo kauan sitten kielletty. Niin kauan kuin on demokratia, paremmasta tulevaisuudesta ei ole mitään toivoa.

   • Globalismi on sairaus

    Vastaa

    Juuri näin. Vaalit ovat Suomessakin olleet vilpilliset vuosikymmeniä.
    Tieto Oyj muuttaa softallaan koko Suomen vaalitulokset ennalta päätetyn kaltaiseksi.
    Ennen vaaleja julkaistavat valheelliset gallupit takaavat vilpin läpimenon.

    • Suomen soturi

     Vastaa

     Kannattaa ainakin edes yrittää saada omalla äänellään puolue nousuun, jota kannattaa. Siis tarpeeksi moni jos ajattelisi näin, niin sitä paremmat mahkut sillä puolueella olisi, mitä kannattaa ja ajatelkaapa tosin et kyllähän Afrikan ja lähi-idän maissa saatiin muutosta äänestämällä Islamilainen puolue valtaan tai päinvastoin pois sieltä. Neuvostoliitossa taas äänestämällä kommunistipuolue valtaan tai sitten Saksassa 30-luvulla kansallissosialistinen puolue.

     • Hh1488

      eikai neuvostoliitossa mitään äänestetty, tai jos äänestyslipuiksi lasketaan aseet

     • Suomen soturi

      Ei, en tarkoittanut että sinä aikana oltaisi äänestetty, vaan ennen niiden valtaan nousua.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Suomalaiset ovat niin hemmetin typerää ja valtamediauskovaista kansaa, ettei siinä mitään vaalivilppejä tarvita.
     Kyllä tämä kansa ihan itse nuo tyypit eduskuntaan äänestää.
     Eivät suomalaiset mitään politiikkaa kovin tarkasti seuraa, vaikka jotkut niin väittävätkin.

     Valittaa tämä kansa kyllä osaa, vaikka syyt ja seuraukset ovat ihan itse aiheutettuja.

  • Julli

   Vastaa

   Vaaliurnilla ei saada muutosta, koska tamperelaiset sosialisti-kommunistit äänestävät suosikki tyttönsä taas edeskuntaan.

   Pikku tytön suosio ei näistä kolhuista ole kärsinyt, koska hänen äänestäjät ovat niin saatanan yksinkertaisia. Pikku tyttöä äänestetään kaikista tämän mokailuista ja tyrimisistä huolimatta, koska naisviha, koska instituutioiden ravistelu, koska vähemmistöjen ja friikkien oikeudet, koska hän on kuin yksi meistä jne.

   Pikku tytön äänestäjät eivät tajua, että tyrimisten vuoksi äänen voisi antaa muulle saman puolueen ehdokkaalle ja jo silloin nämä hölmöilyt loppuisivat.

   Toisaalta, tyhmää ei voi opettaa määräänsä enempää. 🤷🏼‍♂️

 • otto suni

  Vastaa

  Tähän tilaisuuteen kannattaa osallistua ja tuoda selkeästi esille, jo riittää suomalaisten kuritus. Samaan aikaan Maahanmuuttovirasto on avaamassa uusia vastaanottoyksiköitä tuhansille ”avaruusinsinööreille ja aivokirurgeille”!

  Hyvin menee Suomi, tarvitsemme ainoastaan kertauksen vuodelle 1918, talon taakse ja kuoppaan, kyllä tokenee!

 • Panu Homolahti

  Vastaa

  tämä on panun ja kumppaneiden sekoilu miekkari

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Mietinkin että kuka mahtaa on järjestäjä. Jos Panun porukka tosiaan, niin siellä se sama 20 henkilöä paikalla eikä suurta yleisöä kiinnosta tipan vertaa. En itsekään osallistuisi.

  • FN Fallout

   Vastaa

   No liitympä silti, kaikki ryssän ihailijat sais kyllä herätä tai painua sinne, missä pippuri kasvaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kyllä tutut kämyt paikalla. Lähden seuraamaan mitä saavat aikaan taas.

  • Haistatkos

   Vastaa

   Ai niin, vain vihervasemmistolla ja niiden tovereilla pitäisi olla oikeus mielenosoituksiin teidän mielestä. Parasta että Partisaani poistaa tämän uutisen ettei varikset ja muut maalittajat pahoita mieltään.

   • ryssänkurkuttaja

    Vastaa

    putinisteja pitää vetää turpaan

    • Haistatkos

     Vastaa

     Juuri näin! Ja vasemmisto voisi rohkeasti ilmoittaa tavoitteekseen ensi vaaleissa kommunismin, mitä myös venäjän diktaattori kannattaa. Jos vihervasemmisto saisi yksin päättää, täällä elettäisiin tiukassa valvonnassa missä sallittua on vain se niiden yksi ”oikea” mielipide ja jos siitä poikkeaa niin vihapuheesta linnaan.

  • GLGL

   Vastaa

   En tiedä, kuka tuo ”Panu” on, mutta eikö naljailun sijaan olisi aika olla huolissaan siitä, että, vaikka Suomi on matkalla täydelliseen tuhoon, ainoa, joka näemmä saa mielenosoituksen aikaiseksi, on joku ”Panu”? Oikeastihan tässä tilanteessa pitäisi kadulla jo olla kaikki ammattiliitot, eläkejärjestöt, lastensuojeluorganisaatiot, rauhanliikkeet, jne. 

   Mikä ihme tässä mättää?

   • Bää lampaat

    Vastaa

    Tavallinen valtakommarimedian aivopesemä suomalainen on niin saamaton ja tyhmä, ettei lähde kaduille, kuin vasta sitten kun viinan hinta nousee tai viihdepaska loppuu televisiosta. Leipää (viinaa) ja sirkushuveja.

   • FN Fallout

    Vastaa

    Yhteiskuntamme on sairas ja sairaiden ihmisten johtama.

 • TT

  Vastaa

  Oikeastaan Kekkosen pitäisi ”erota”, koska rankalla teollistamispolitiikallaan hän teki Suomen riippuvaiseksi tuontiteknologiasta ja ‑energiasta ja pani alulle omavaraisen maanviljelyn ja luontaistalouden rippeiden alasajon maassamme. Kun Kekkonen nousi valtaan v. 1956, oli maamme huoltovarmuus korkealla eikä oltu täysin riippuvaisia sähköstä ja teknologiasta. Kun Kekkonen siirtyi syrjään, Suomi oli ohjattu kansainväliseen verkostoon, joka, kuten nyt havaitaan, on luonteeltaan manipulatiivinen, erittäin epävakaa eikä loppupelissä tarjoa kansalle muuta kuin loputtoman sarjan kriisejä, jotka aikanaan kumuloituvat aivan mahdottomaan katastrofiin. Lopulta kaikki ne menehtyvät, jotka eivät pysty elättämään itseään turvautuen vain Suomen luonnon antimiin. Näin käy etenkin suurten kaupunkien asujamistolle mukaan lukien nk. matut, joita tosin valtio pyrkii elättämään velkarahalla aivan viimeiseen asti vielä siinäkin vaiheessa, kun kantasuomalaisia kuolee kuin kärpäsiä.

  Mutta Kekkonenkin oli suurmies ja valtiomies verrattuna niihin nolliin ja maansamyyjiin, jotka hänen kautensa jälkeen ovat nousseet maassamme johtotehtäviin ja ovat varmistaneet sen, että em. skenaario toteutuu.

 • kohdennetaan oikein

  Vastaa

  Jotta se johnkin vaikuttaisi niin siitä pitäisi tehdä niin ruma että poliisikin siihen puuttuisi. Mutta että muuten ihan hukkaan menee bensat ja ruuat. Enemmän hallaa sannale ja sen politiikalle olisi jos keräisilisi sieniä ja marjoja metsistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Yhdysvalloista sanotaan että se on niin mahtava suurvalta että sen varustelumenot ovat suuremmat kuin viidellä seuraavalla maalla yhteensä, mutta minä sanon että Suomi on niin mahtava poliitikkojen hölmöilyjen suurvalta että täällä päättäjät on tehnyt enemmän virheitä mitä VIIDESSÄ SEURAAVASSA MAASSA YHTEENSÄ!.

 • Spooky

  Vastaa

  ”Kerätkää vaikka 500 000 nimeä [viralliseen vaikutuskanavaan, kansalaisaloite.fi-sivustoon], niin siitä [EU-erosta] ei äänestetä.”
  —Timo Soini

 • Heme

  Vastaa

  Onko tästä joku viallinen ilmoitus jossain. Jos on niin haluaisin jakaa sitä eteenpäin

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Tämä ei ihmisen keinoin voi loppua kuin väkivallalla ja sekin pitää kohdistaa niihin jotka ovat todellisuudessa tämän takana. Kaikki me tiedämme keitä ne ovat ja nämä eduskunnan hyväkkäät ovat vain niiden käsinukkeja.

 • Backstage Cam

  Vastaa

  Miekkarin järjesti Juha Korhonen, ei Panu Huuhtanen. Miekkarin jälkeen oli Panun järjestämä avoin mikki, joka loppui, kun akku sanoi itsensä irti. (Tämä selvisi Miss V:n striimiltä.)

  Vaaleista. Eikö kukaan innostu ajamaan pikaista lakimuutosta, jonka myötä jo 23-ed-vaalit olisivat henkilövaalit ja vaalipiirejä vain yksi? Voisihan tästä nyt edes näkyvästi öyhöttää. 

  Enemmän jotain demokratian suuntaista tällaisissa vaaleissa olisi, alueiden keskinen tasa-arvokin toteutuisi. Kaikki puoluelistat ja klimppilaskennat pois. Ehdokkaiden henkilökohtaiset äänimäärät yksin määrittelisivät, ketkä 200 hemmoa seuraavassa KANSANeduskunnassa päätöksiä tekevät.

  On on, oma lehmä on ojassa. Asun pimeässä etelässä, mutta (tai juuri siksi) haluaisin äänestää oikeamielistä oululaismiestä. En tosin vielä tiedä, asettuuko hän ehdokkaaksi lainkaan.

 • Älkööt orjat unelmoiko

  Vastaa

  Jokainen hallitus on ollut edellistä pahempi. Ja turha toivo että vihollisen säännöillä ja paska lailla on reiluja vaaleja. Sanna saa EUn palkkioviran ja PM tulee joku toinen WEFn edustaja. Hallituskin on sionistinen ja niin tulee olemaan seuraavakin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi