Valkoisen Vapun toinen puhuja: Lauri Hokkanen

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen tiedotteen ja kannustamme jokaista lukijaa osallistumaan Tampereen Valkoiseen Vappuun! Kannattajakorttien keräys jatkuu 11.5.2022 asti.

Aktivismi

Sinimusta Liike järjestää oman vappumarssinsa Tampereella 1.5.2022. Kaikki kansallismieliset suomalaiset ovat tervetulleita osallistumaan. Kulkue lähtee liikkeelle kello 13:00. Tarkemmista järjestelyistä tiedotamme myöhemmin.

Tapahtumassamme Sinimustan Liikkeen jäsenet tulevat pitämään juhlapuheita. Yksi heistä on Lauri Hokkanen. Hänen puheensa ”röyhkeys on hyve” valaisee miksi päätimme kutsua itsemme punaiselle Tampereelle sen punaisimpana päivänä.

Sinimusta Liike on kerännyt puolueen rekisteröimiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Jatkamme kuitenkin keräämistä 11.5. saakka ja keräämme puskuria mahdollisten hylättävien kannattajakorttien varalle. Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa kannattajakortti.sinimustaliike.fi.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Lauri Hokkanen Politiikka Sinimusta Liike Tampere Uutiset Valkoinen Vappu Vappu

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • nonAQ

  Vastaa

  Kiire tulee, että U‑IKL saa kannatuskortit kasaan ennen määräaikaa, jos saakin aika rajallinen porukka näitä äänestää, tietysti on Vapaudenliitto joka kerää pienpuolueita vaaliliittoon, mutta mahtaako nekään natseja porukkaansa huolia.

 • Punapäällikön poika Amurista

  Vastaa

  Tervemenoa natsit ottamaan turpaanne Tampereelle! Sitä saa mitä tilaa!

  • WÖÖ

   Vastaa

   Sopii vassarin yrittää. Kiljumiseksi se teillä kuitenkin aina jää, ali tai ylipainoisia kun olette niin turpaanhan te saisitte muutenkin. Pyytäkäähän Wöö-mies vielä mukaan rääkymään, niin saadaan vähän lisää komediaa teidän suunnilta. Kannattaa myös ottaa lääkkeet ettet saa paniikkikohtausta kun näät kuunatseja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi