Sinimusta Liike on saanut kerättyä puolueen rekisteröintiin tarvittavat 5 000 kannattajakorttia

Nyt on selvää, että Sinimustaa Liikettä voi äänestää vuoden päästä eduskuntavaaleissa näillä näkymin jokaisessa vaalipiirissä.

Politiikka

Kansallismielinen Sinimusta Liike on saavuttanut tavoitteensa kannattajakorttien keräämisessä. Alla liikkeen tiedote.

Sinimusta Liike on kerännyt kannattajakortteja vajaan vuoden ajan sekä sähköisesti puoluerekisteri.fi-palvelussa, että perinteisemmin paperisena toreilla ja kävelykaduilla ympäri Suomen. Paperiset kannattajakortit eivät näy sähköisten kannattajakorttien laskurissa. Yhteenlaskettuna kannattajakortteja on nyt hieman yli 5000.

Koska on mahdollista, että jo kerättyjen korttien joukossa on sellaisia, jotka tarkastuksessa hylätään, nimiä kerätään 11.5. asti. Esimerkiksi epäselvä käsiala tai puuttuva toinen etunimi voivat antaa virkamiehelle syyn hylätä kannattajakortti. Tavoitteenamme on kerätä vielä pientä puskuria tällaisen varalle. Kannattajien ja kerääjien kannattaa siis olla aktiivisia edelleen.

Nyt on kuitenkin selvää, että Sinimustaa Liikettä voi äänestää vuoden päästä eduskuntavaaleissa näillä näkymin jokaisessa vaalipiirissä. Olemme samaan aikaan kannattajakorttikeräyksen kanssa hioneet järjestöorganisaatioita kuntoon ja vaalityö ollaan valmiita aloittamaan heti kun puolue on virallisesti rekisterissä. Sääntömme ja ohjelmamme on jo tarkastettu ja hyväksytty oikeusministeriössä.

Puolueemme tulee olemaan odotettu lisä vaalikentille, jossa vallitsee konsensus kaikissa kansallisesti vaikuttavissa isoissa poliittisissa linjoissa, kuten EU- ja Nato-jäsenyys, sekä monet kansainväliset sitoumukset jotka ovat olleet Suomella haitaksi ja tulleet kalliiksi.

Suomalaisen kansan olemassaolon ja jatkuvuuden turvaaminen toimivat puolueemme ideologisena viitekehyksenä, jolle kaikki muut poliittisen ohjelmamme osa-alueet ovat alisteisia. Puolueemme perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa.

Yksittäisten ammattiryhmien, yhteiskuntaluokkien tai kuluttajasegmenttisen sijasta Sinimusta Liike nostaa politiikanteon keskiöön ja kohteeksi suomalaisen kansakunnan, joka perustuu eurooppalaiseen, rodullisesti valkoiseen ja suomalaiseen kansaan.

Puolueemme tarkoitus on edesauttaa parlamentaarisin keinoin suomalaisen kansan ja sen asuttaman elinpiirin säilymistä sekä toimia päättäväisesti niitä tahoja vastaan, jotka tätä päämäärää yrittävät toiminnallaan uhata.

Odotamme innolla, että pääsemme haastamaan muita puolueita vaaleissa omalla ohjelmallamme ja linjallamme.

Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa kannattajakortti.sinimustaliike.fi

Lähde: Sinimusta Liike

Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Hieno uutinen ja onnea vaaleihin!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Loistava uutinen, tätä on odotettu!
  Nyt on, jota kansallismieliset voivat äänestää, ei tarvitse enää olla äänestämättä tai äänestää sen pienimmän pahan mukaan.

  Mielenkiinnolla odotan SML:n vaalikampanjointia ja pienpuoluetenttejä, lokakampanja tulee varmasti olemaan suurta, kun meidän ”vapaa ja riippumaton lehdistö” sanoo mitä ei ainakaan saa äänestää.

 • Turpeisen jari

  Vastaa

  Juhlimme työn merkeissä.

 • TT

  Vastaa

  UPEA saavutus haastavassa ympäristössä! Nyt kun kaikki eduskuntapuolueet ovat NATO- tai WEF-/WHO-globalistipuolueita, on korkea aika saada vahvistusta aitoon oppositioon. Tehtävä on vaativa, sillä vastustaja ei epäröi käyttää mitään likaisia keinoja ja sen mediahegemonia on järkyttävän suuri. Iso osa kansalaisia on herännyt lumedemokratiahuijaukseen, kansalaisstatuksen ja perustuslain polkemiseen ja vaatimalla vaatii aitoa vaihtoehtoa. Persupettureista ei ole ollut mihinkään.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Onnittelut kiirastorstain kunniaksi Sinimusta Liikkeelle
  AKS:n hengessä Suur-Suomi ry:n ja Isänmaan Asialla ry:n pj
  Seppo Lehto Huk, aluepalauttaja ja kansallismielisen liikkeen kirittäjä: Aluepalautusten ja Natojäsenyyden vaatija jo vuodesta 1991
  https://aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com/

 • EV

  Vastaa

  Päivän paras uutinen!

  • Nimetön

   Vastaa

   Pikkusen on Lehdolla puurot ja vellit sekasin kun kiima päälle naton alistettavaksi.

   • Seppo Lehto AKS:n hengessä

    Vastaa

    Seppo Lehdolla ja kaltaisellasi ryssäloisella on eroa 😉 Et osaa toimia edes nimelläsi 😉 Oletko Ivan Ivanovits Pelkurila ;)?
    https://Putinismin-koirat-ulos.blogspot.com
    Seppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja AKS:n hengessä.
    Joka sanankin lausuu Ryssän puolesta on Ryssän agentti ja desantti. Piste.

 • Nimetön

  Vastaa

  JeEESss

  Onnekdi Olkoon.

 • Reko

  Vastaa

  Toivottavasti pitävät järkilinjan jatkossakin. Näitä pyrkimyksiä on hyvä tukea aina. Vaikka uskoni parlamentarismiin on kovin heikko, niin yrittänyttä ei laiteta. Ehkä vielä EU romuttuu päivänä eräänä ja pääsemme irti eurostakin. Toki jos tämä kasvaa isoksi, niin sen toiminta yritetään ulkomailta (todelliset päätöksentekijämme) sabotoida ja pysäyttää. Sisään pyrkii myyriä ja mädättäjiä.

 • Salomon

  Vastaa

  Perkelee hyvä juttu

 • Hh1488

  Vastaa

  Hienoa. Nyt ensimmäistä kertaa elämässä voin äänestää.

 • JK

  Vastaa

  Taktisesti huono veto tiedottaa asiasta ennen keräysajan päättymistä. Heikentää mahdollisuuksia saada lisää kannatusilmoituksia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kunhan ette rupea riitelemän keskenänne!

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Onneksi olkoon sinimustalle liikkeelle! Itsekin kirjoitin kannattajakortin hieman aikaa sitten, sillä liike edustaa ainoaa vastavoimaa nykymeiningille, ja on ainoa puolue jota voisin kuvitella äänestäväni vaaleissa – syrjäisenä erakkona koin tämän olevan vähintä mitä voin tehdä.

  Usko parlamentaariseen demokratiaan on vähäinen, mutta rajummin suomalaisten etua ajavaa liikettä tarvitaan; vaikka ei voisikaan 100 % kannattaa liikkeen näkemyksiä niin mikäli suuressa mittakaavassa tavoitteet ovat yhtenevät niin liike on kannatettava kaikin puolin. En ole itse läheskään kaikessa samaa mieltä, mutta silti olen huomannut kannattavani monia kannanottoja ja tavoitteita käytännössä. En halua kuulostaa defeatistilta, mutta tulevaisuus nykyjärjestelmässä on todennäköisesti hyvin kivinen ja vaikea, ja kompromisseja vaaditaan varmasti rankalla kädellä tavoitteiden suhteen mikäli nykyisessä järjestelmässä aikoo millään tapaa menestyä; tämän vuoksi en usko nykyiseen demokraattiseen järjestelmään, joka helposti absorboi ja sulattaa jokaisen vastaäänen käytännössä omiin tavoitteisiinsa sopivaksi, ja demokratiassa ”kansanedustaja” on äänestäjiensä vanki ja orja, joka joutuu täyttämään äänestäjiensä vatsat ja mielihyvät ennen mitä hyvänsä todella valtiollisen tason päätöstä, tai hänet heitetään järjestelmästä ulos (Corneliu Codreanu). Mutta katson joka tapauksessa innolla ja mielenkiinnolla, mitä liike saa aikaiseksi, vaikka uskonkin nykyisen ajan olevan liian myöhäinen ”palingeneettiselle nationalismille”. Jokaisen intomielisen nationalistin tulisi mielestäni lukea Evolan ”Two Faces of Nationalism” ajatuksen kanssa ja etsiä siitä suuntaviivoja tulevaisuuden nationalistisen heräämisen suhteen.

  Joka tapauksessa: tässä maailmanajassa kansallismielisten ja isänmaan etua todella ajavien tulisi heittää yksityiskohdat ja muut sikseen ja keskittyä suuriin kuvioihin. Keskinäiset tappelut tulevaisuuden tarkasta hallintomuodosta tai järjestelmästä voi jättää vedenpaisumuksen jälkeisiin aikoihin. Tulee osata myös päivittää ajatuksiaan joiltain osin eikä vain roikkua menneisyydessä.

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Suurista suuntaviivoista: Jos haluaa, että Suomi ei liity Natoon (tai eroaa siitä, koska sinne olemme menossa), haluaa eroon Euvostoliitosta ja kohti Kansojen Eurooppaa ilman Brysselin sanomisia, haluaa lopettaa multikulturalismin ja väestönvaihdon, ylipäätään järjettömän massamaahanmuuton, haluaa Suomen palaavan juurilleen (omasta puolestani kristillisen ja pohjoisen tradition pariin syntetisoituna), haluaa eroon globalismista ja nykyeliitin kurimuksesta, haluaa ettei ”kehitysapua” tarjota, haluaa eroon sionismista ja juutalaisten maailmanvallasta, ja niin edelleen, niin nämä ovat suuntaviivat miksi kannattaa sinimustaa liikettä tavoitteissaan. Näiden suhteen olemme suorastaan katoava luonnonvara modernissa maailmassa, ja niille on annettava radikaali vastaus – sen vuoksi sinimusta liike. Kukaan tuskin hulluimmissa kuvitelmissaankaan uskoo voivamme palata takaisin menneisyyteen tai tiettyyn edeltäviin systeemeihin (esim. kansallissosialismi ala Hitler tai Mussolinin Fasismi), jotka edustivat tuhatvuotisen Euroopan historian kristallisoitumista, mutta uusi suunta on aina otettavissa, jossa etniset Eurooppalaiset eivät ole sen paremmin Idän kuin Lännenkään orjia ja käskyläisiä. Voisin sanoa monta sanaa vastaan sinimustan liikkeen anakronistisesta traditionalismista tai ranskan vallankumouksesta peritystä kansallisvaltion periaatteesta, mutta nämä ovat sivuseikkoja käytännön poliittisten tavoitteiden edessä, jotka ovat olennaisempia kuin se, harjoitetaanko täällä hengellisyyttä metsän keskellä ”pakanallisesti” vai kirkossa ”kristillisesti” ja onko nurkka-nationalistinen eristäytyneisyys parempi kuin yleiseurooppalainen (ja vielä laajemminkin Indo-Eurooppalainen) kulttuurin muoto.

 • Julli

  Vastaa

  Hienoa.

  Onnittelut.

  Teette tärkeää työtä.

 • Betauros

  Vastaa

  Voi tätä surkeuden päivää! Nyt nämä nazit pääsevät kieltämään pornon katselun meiltä suvakeilta.Tämä on holokausti 2.0

 • ValhallaX

  Vastaa

  Onnittelut!

  Hienosti tehty, kaverit. Valoa pimeyteen, on jo aikakin.

 • Pohjanmaan soturi

  Vastaa

  Onnittelut! Muistakaa kuitenkin, ettette kaadu riitelyyn vaan tavoite horisontissa eteenpäin läpi taisteluiden. Tämä maa on vihdoin meidän ja voimme kotiuttaa vierasrotuiset alkuperäisiin maihinsa!

 • Tyrsky

  Vastaa

  Onnea!

 • Anonymous

  Vastaa

  Paljon onnea Sinimustaliike! Upea saavutus. Teillä on potentiaalia suuriin asioihin. On hienoa nähdä, että järjestätte myös paljon aktivisimia kuten tuleva vappumarssi Tampereella. Nähdään siellä!

 • Antilahkolainen

  Vastaa

  No niin sittenhän heti ensi vaalien jälkeen suomi eroaa eu:usta tai olette maanpetturi sinimustat vai tuleeko teistä heti valeoppositio puolue ja ette päätäkkään mitään vaan hallitus päättää teidän puolesta.

  Ainakin aavikkosukontojen tulemisen ja niiden palvontaa yritätte vaikeuttaa eikös? Voisi olla hyvä aloittaa vaikka lestadiolaisista ja vapauttaa niiden naiset synnytys koneena olemisesta ja muutenkin vapautua koko kepulaisesta korruptio lahkosta joiden suurin johtaja aavikko jeesuksen lisäksi on _ruotsalainen_ suomalaisia riistänyt saarnamies, kansallismielisyyteen ei kuulu aavikko jumalten eikä jeesusten kumartelu vai menettekö tässäkin asiassa maanpetturivaleoppositioksi.

  Minulla on tutina, että oikeaa pyrkimystä teillä ei ole edes vain kalastelu persujen äänistä sekä pyrkiminen siihen teidän valeooppositioon mahdollisella paikalla niin saatte vähän korruptio rahaa kierroillessanne sitten lestakuntapetturikepulaisten kanssa kuntapolitiikassa, jutuillanne toteuttatte/olette toteuttaneet vain valtapuolueiden intressejä.. Onnea mahdolisesta lestaadiolaisvaleoppositiomaanpetturipaikkastanne.

  Ja mahdollista kuntapaikassanne äänestätte aina korruptiokeupulaisia vastaan vai onko sinnekkin jo maanpetturuusvaleoppositio suunnitelmat valmiina? Miksi ette ole tuominneet aavikkojumalaa kumartavia maankuppaajaruotsalaisen käskyttämiä maanpetturilestadiolaisia, liian isot hillot niiden korruptio kunnissa vai onko niiden synnytyskoneet niitä parempia synnytyskoneita ja alistaminen sitä parempaa kansallismielistä alistamista? 

  Aioitteko ajaa lakiin termin valeoppositio ja vaatia sen käyttöä kaikista mahdollisista muista puolueista teidän joukossa?

 • Simolan kauhu Azov Jude

  Vastaa
 • Sinimustaboy

  Vastaa

  Onnea sinimustille! Onko mitään veikkauksia kauan kestää et noi loput allekirjoitukset rekisteröityvät puoluerekisterisivulle et nähdään vahvistettu lopullinen tulos?

 • Mr.AG

  Vastaa

  Onnea Sinimustalle!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi