Video: Convoy Finland jatkui lauantaina Helsingissä keräten useita satoja mielenosoittajia!

Hallituksen eroa vaativa Convoy Finland -mielenosoitus jatkui lauantaina keräten vielä vähintään useita satoja paikalle, luultavasti yli tuhat henkeä. Tapahtuma tukki Mannerheimintien Mannerheimin patsaan kohdalta.

Aktivismi

Tapahtuman alussa nähtiin lyhyt kulkue, kun ihmiset marssivat eduskuntatalolta Sokoksen ympäri jatkaen vielä Mannerheimintien alkua kohti, kunnes paikalle saapuvat autot ajoivat marssijoita vastaan. Tässä vaiheessa marssijat tekivät täyskäännöksen ja lähtivät kävelemään autot perässään takaisin eduskuntataloa kohti.

Mannerheimin patsaan kohdalla poliisi kuitenkin esti autojen liikkumisen. Muutamat autot tulivat kävelytietä pitkin poliisin ohi, mutta poliisi esti tämän pian. Tapahtuma siirtyikin kokonaan Mannerheimin patsaan ja Lasipalatsin väliin.

Autot poistuivat paikalta kello 22. Ihmisiä jäi kuitenkin useampi sata vielä paikalle. Poliisin mukaan 15 henkeä otettiin illan aikana kiinni häiriökäyttäytymisen vuoksi.

Tapahtuma jatkuu sunnuntaina.

Aktivismi Convoy Finland Helsinki Koronakommunismi Koronarajoitukset Kotimaa Marinin hallitus Mielenosoitus Poliisi Politiikka Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Aika naurettava tapahtuma: CONVOYN sekoilulle oli helppo nauraa, ja niin somessa tosiaan naurettiinkin. Mutta naurulla on vähän kolkko kaiku.

  ”Ihmisten poliittiselle aktivoitumiselle on syynsä, joita kannattaa tarkastella. Korona-ajan kärjistyneellä poliittisella liikehdinnällä voi olla pitkäkestoiset vaikutukset yhteiskunnalliseen koheesioon”, kirjoitti politiikan tutkija Johanna Vuorelma Twitterissä.

  Kukaan ei yhtä lailla ilkkunut mieltään osoittanutta kulttuuriväkeä, joka kokoontui Senaatintorilla torstaina. Siellä ei ehkä kakattu puistoon, mutta vastustettiin samoja rajoituksia. Mitta näyttää täyttyvän vähän kaikissa piireissä.

  Onneksi korona alkaa laantua, koska muuten edessä voisi olla entistä vaikeampia aikoja. Convoy Finlandin osoittama suunta on sama kuin Yhdysvalloissa, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa: jos tuntee olevansa ahtaalla, alkaa uskoa oman piirin totuuteen, joka kehitetään yhteisessä kaikukammiossa. Pian koko kaikukammio uskoo, että media on vihollinen, hallitus osa kansainvälistä salaliittoa ja Donald Trump voitti vaalit.
  Lopettakaa tuo älytön vouhkaamimen!!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kansa lähti kaduille, eikä huudellut vain internetissä ja sinua selkeästi harmittaa se.
   Nämä ”naurajat” ovat niitä samoja retardeja, jotka kulkevat edelleen maski naamalla ja huutaa ”meillä on vakava pandemia”, eivätkä edelleenkään näe, mitä kaikkea sen ”pandemian” varjolla ollaan luotu.
   Kätevästi se inflaatio kiihtyy ja korot alkavat nousta, suuryritykset kaappaavat pienyrityksiä itselleen ja jotkut keskivertoa hölmömmät tuijottaa edelleen koronapäivityksiä.

   • Etnis-kansallinen

    Vastaa

    Kavonius juoksee starwar-kamat päällä, känniset ölisee. Onneksi tajusin pysyä erossa, aika helppoahan se oli, koska tapahtumaa promosi MV-lehden mustalainen kremltrolli Putkonen. Muuten komentaja 😉 😛 🙂 Turtiainenkin taisi irtisanoutua tästä, tulikohan nyt manne-putkosen kanssa välirikko.

   • Pertti

    Vastaa

    ”Naurajat” ovat reppanoita, joilla ei ole mitään mielipiteitä mistään. Mielestäni kaikkein oksettavinta porukkaa; jopa pahempia kuin vassarit, kommarit, stallarit, revarit, demarit jne.

   • Kuolemanpartio

    Vastaa

    Toki korot nousevat, jos on inflaatio eli liikaa rahaa liikkeellä. Noin se markkinatalousversio, jossa raha kuvaa hyödykkeen hintaa ilman sääntelyä, toimii. Pitää taistella toisenlaisen talousjärjestelmän puolesta, jos tuota ei halua.

 • Pressa

  Vastaa

  Suomen Convoy-liikkeen takana on jyväskyläläinen lääkäri Annika Leino – kertoi menettäneensä työvuoroja kieltäydyttyään koronarokotteesta.
  Voi Annika, lääkäriys ja usko Jumalaan ei yksin suojaa vakavalta taudilta. Sen suojan saa vain rokottautumalla. Ensimmäiset lääkärit Suomessa on jo kuollut tuohon tautiin. Myös muita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia on ollut tehohoidossa koronainfektion johdosta. Työssäsi kuitenkin kohtaat sairastuneita, joten ison riskin otat aivan omasta tahdostasi. Rokottamattomilla kun on huomattavasti suurempi riski saada vakava, tehohoitoa vaativa tauti.

 • N.N.

  Vastaa

  Suurin saavutus tässä olisi, että hallitus lähtisi, mutta ne ovat niin paksunahkaisia, sutta kyllä huudetaan vähä väliä mutta siihen se jää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä tää koronahössötys on jo menettänyt kaikki järjelliset mittasuhteet.Mutta niin on ilmeisesti ollut tarkoituskin.Tässähän hallitukset opettelevat hallitsemaan kansaa pelolla.En oo rokotuksia ottanut enkä suostunut muihinkaan hallituksen oikkuihin.Ilmeisesti vanhemmat ihmiset ovat jotenkin nöyrempiä.Surettaa katsella jossain marketin kassalla kun vanha pariskunta vaipat naamalla kerää ostoksiaan kestokassiin,joka on mielestäni toinen alistumisen merkki vihreälle hegemonialle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi