Kansallismielisten Liittouma: Tue Operaatio Kotkanpesää ostamalla tukipaita!

Talo-operaation hyödyiksi on kerrottu koko kansallismielisen liikkeen toiminnan avoimemmaksi muuttumisen helpottamisen. Mikäli talo saadaan, voi tapahtumia järjestää avoimesti kyseisessä tilassa, jolloin paikalle eksyy enemmän myös omien piirien ulkopuolisia ja uusia kasvoja.

Aktivismi

Kansallismielisten liittouma on kansallismielisten ja isänmaallisten henkilöiden yhteistyöjärjestö.

Kansallismielisten liittouma mainostaa myyvänsä ennakkoon tukipaitaa, jonka tuotot menevät kokonaisuudessaan Operaatio Kotkanpesään. Operaatio Kotkanpesä on Liittouman tavoite saada ostettua talo, jota voidaan käyttää kaikkien kansallismielisten toimesta erilaisiin tapahtumiin ja muihin tarpeisiin.

Liittouma kertoo paitamyynnistä seuraavaa:

Tue taloprojektia – osta tukipaita!

Kansallismielisten Liittouma kerää rahaa ostaakseen talon, joka tulisi kaikkien kansallismielisten käyttöön. Rahaa on kerätty viime syksystä lähtien ja sitä on jo kertynyt jonkun verran – ei tosin niin paljon, että saisimme talon ostettua.

Operaatio Kotkanpesän tarkoituksena on saada kaikkien kansallismielisten käyttöön tila, joka ei mene alta sosiaalisen median paineen alla. Siksi meidän pitää itse omistaa tila, jota kaikki voivat käyttää omiin tapahtumiinsa, oli kyse sitten urheilusta, konsertista, seminaarista tai vaikkapa häistä.

Keräys on saattanut näyttää ulkopuolisille hieman hiljaiselta epäaktiivisen sosiaalisen median päivittämisen vuoksi. Sitä se ei kuitenkaan ole ollut – rahaa kerätään koko ajan.

Nyt jokainen voi myös tukea operaatiota ostamalla tukipaidan, jonka tuotot menevät lyhentämättömänä keräykseen. T‑paidan hinta on 30 euroa sisältäen postikulut.

Tilaaminen onnistuu laittamalla summa tilille FI13 4500 0010 1552 70 viimeistään 1.2.2022 mennessä. Laita viestiin mukaan teksti TUKIPAITA, nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi sekä paidan koko. Paidat tilataan ennakkotilausten mukaisesti helmikuun alussa ja toimitetaan heti, kun ne tulevat painosta.

Paitaa myydään ainoastaan ennakkomyynnillä, eli sitä ei tilata varastoon ylimääräisiä kappaleita.

Voit myös osallistua pelkkään keräykseen lahjoittamalla rahaa tilille FI13 4500 0010 1552 70 vapaasti valitsemasi summan. Kaikki rahat käytetään talon ostoon ja remontointiin. Tukemalla projektia tuet suomalaisen kansallismielisen liikkeen kehitystä.

Muista kysyä myös Bitcoin-vaihtoehdosta!

Lähde

Aktivismi Bitcoin Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Operaatio Kotkanpesä Politiikka Talous Uutiset

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Minusta Operaatio Kotkanpesä on nimenä täysin epäonnistunut. Se tuo mieleen lähinnä HItlerin ja Kolmannen valtakunnan natsit. Mutta ehkä se oli alun perin Kiemungin tarkoituskin. Hänhän kuuluu puhdistusliittoon eli kontrolloituun oppositioon, jonka takoituksena on sabotoida kaikki varteenotettavat kansallismieliset liikkeet heti alkuunsa. Kiemungilla ei pitäisi olla minkäänlaista asemaa kansallismielisissä liikkeissä, mutta aina vain hän on niissä mukana tekemässä myyräntyötään.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Nimenä onnistunut ja mitä sitten vaikka tuokin mieleen kansallissosialistit? Onko siinä jotain väärää?
   Paria sinun kommenttiasi kun on lukenut, niin en todellakaan tiedä mikä sinulla on Terhiä vastaan.
   Kannattaisiko ottaa yhteyttä ja kysyä, jos jokin asia painaa mieltä, eikä huudella kommenttiosioissa?

   • Tomppa

    Vastaa

    Niin kauan kuin kansallismielisyyteen liitetään natsit jollakin tavoin, kuten nyt tässä tapauksessa, kun nimeksi on valittu ilmeisesti Korkeajännitys-lehdistä suoraan otettu Operaatio Kotkanpesä, liike ei tule koskaan keräämään taakseen tarvittavan suurta väkimäärää, joka voisi jollakin tavoin vaikuttaa yhteiskuntaan. Tavalliselle ihmiselle natsius on aina ollut ja tulee aina olemaan aina ns. punainen vaate, mikä estää heitä liittymästä mukaan kansallismieliseen liikkeeseen, vaikka he haluaisivatkin. On tragikoomista, että te Korkeajännitysteinit ette sitä ymmärrä, vaan larppaatte keskenänne ja hakkaatte päätänne seinään.
    Terhi Kiemunki ei suinkaan ole ainoa puhdistusliittolainen. Ydinryhmään kuuluu muutamia muitakin piilokommunisteja, mutta suurin osa heistä ei ole yhtä näkyvässä asemassa. Nämä puhdistusliittolaiset näyttäytyivät Rautatientorin tapahtumassa kantaen päällään sirppi ja vasara ‑paitaa, tosin Neuvostoliiton paikalla luki Puhdistusliitto. Alla on kuva ydinryhmästä.

    https://i.imgur.com/xxJcVQZ.jpg

    Kyseisessä Rautatientorin tapahtumassa heidän tarkoituksenaan oli provosoida väkivaltainen mellakka matuleirin ja kansallismielisten leirin välillä, mutta suunnitelma meni reisille poliisin väliintulon vuoksi. Poliisi esti megafoniin huutelevaa Puhdistusliiton agitaattoria pääsemästä matuleirin lähelle.
    Perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpää kuuluu muuten samaan puhdistusliittoon ja tekee myyräntyötä eduskunnasta käsin. Kohua herättänyt Mäenpään vieraslajipuhe oli osoitus tästä.
    No, ehkä teidänkin ”nationalistien” silmät jossakin vaiheessa aukeavat? Toivoa ainakin sopii.

    • Korkeajännitysteinit?

     Vastaa

     Korkkareissahan Saksa häviää aina, joten toi sun olkiukko huikan ontuu.Sulle ei taida kelvata mikään projekti mitä kansallismieliset laittavat alulle.Syy miksi kansallismieliset uskovat kansallissosialismiin, on se että Saksa PELASTI Suomen toisessa maailmansodassa.Olisi aika rottamaista lähteä ”natsitteluun” mukaan vain siksi että se on muotia.Neuvostoliitto hyökkäsi 30.11.39 ja Saksan avustuksella maa jäi miehittämättä. Vai olenko väärässä?? Menikö se sittenkin niin päin että Natsi-Saksa hyökkäsi Suomeen ja kommarit pelasti meidät? Siinä tapauksessa ymmärtäisin natsittelun, mutta en muuten.Ei ole kansallismielisten vika että monet suomalaiset (kuten sinä) ovat rottamaisia aseveljien selkäänpuukottajia, mutta ehkä tulevaisuudessa tähän saadaan aikaan muutos.

     • Tomppa

      Missä ihmeen toisen maailmansodan fantasiamaailmassa te kansallissosialistipellet oikein elätte? Larppaatte joukolla hakaristilipuja heiluttaen ja iskulauseita huutaen isänmaan puolesta? Niinkö? Ei hyvää päivää, kuinka pihalla kaikesta ihmiset voivat olla. Mitä ihmettä toisen maailmansodan tapahtumilla on tekemistä nykyisen tilanteen kannalta?
      Ymmärrättekö te lainkaan, mitä Maailman talousfoorumin Agenda 2030 tarkoittaa voimaan tullessaan myös teidän Korkeajännityksiä ahmivien, toisen maailmansodan fantasiamaailmassa elävien typerysten kannalta?
      Ja millä tavoin yhteispohjoismainen kansallissosialismi on kansallismielisyyttä? Kansallismielisyys liittyy jo määritelmänsä puolesta aina kansallisvaltioon ja sitähän yhteispohjoismainen valtio ei ole millään muotoa. Pelkkä ajatus yhteispohjoismaisesta kansallissosialistisesta valtiosta on käsitteenä ristiriitainen, mutta sitä ette ilmeisestikään ole toisen maailmansodan historian ulkoaopeteltamiseltanne huomanneet.
      Vielä lopuksi kysymys: mitä kohtaa lauseesta ”[t]avalliselle ihmiselle natsius on aina ollut ja tulee aina olemaan aina ns. punainen vaate, mikä estää heitä liittymästä mukaan kansallismieliseen liikkeeseen, vaikka he haluaisivatkin.” ette ymmärtänyt? Sillä jos te ymmärtäisitte lauseen merkityksen, ymmärtäisitte myös, että tulette aina jäämään pelkäksi marginaaliseksi hörhöjoukoksi, jota aidot kansallismieliset ihmiset kammoavat ja halveksivat, koska olette todellisuudessa osa ongelmaa, ette ongelman ratkaisua.
      P.S. Ja voitte ihan vapaasti nimittää minua miksi tahansa. Teidän mielipiteillänne ei ole minulle mitään merkitystä.

     • Nationalisti

      Tomppa on kova huutelemaan kansallissosialisteja ”pelleiksi” internetissä. Kovasti veikkaan, että sille asteelle se jääkin.
      Kaikesta huomaa hyvin, ettet tiedä koko aatteesta tuon taivaallista.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Eiköhän tässä ole tarkoitus kerätä sitä oikeanlaista väkeä, eikä mitään Persujen ”keskiviikkokerhoa”.

     Voi yhyy, jos nimi yhdistyy kansallissosialisteihin, mitä väliä? Itse näen sen vain positiivisena asiana.

     Tiedätköhän nyt kovin tarkkaan mistä tässä ”operaatio kotkanpesässä” edes on kyse?
     Onko se mielestäsi suurikin yhteiskunnallinen vaikuttaminen vai ensisijaisesti rahankeräys kansallismielisten omia tiloja varten?

     • Tomppa

      Te kansallissosialistit olette osa ongelmaa, ette sen ratkaisua. Kuinka vaikea tätä on peruskoulupohjalta ymmärtää?
      Voitte keskenänne larppaillaa maailman tappiin asti sotaleikkejänne, mutta ette ymmärrä, että niin kauan kuin olette mukana kansallismielisessa liikehdinnässä, se jää marginaaliseksi puuhasteluksi eikä koskaa kasva kunnolliseksi kansanliikkeeksi, joka voisi vaikuttaa oikeasti yhteiskuntaan. Sinä ja kaltaisesi typerykset syöttelette jatkuvasti vastaustajan lapaan ymmärtämättä todellisuudessa tekevänne niin. Puolustelette vielä ilmiselviä valeopposiotion edustajia, koska ne edustavat teidän mielestänne sitä ”oikeaa” kansallismielisyyttä. Aika sanattomaksi vetää, ei voi muuta sanoa.

      P.S. Partisaanin toimitukselle iso kiitos, että se ei ole sensuroinut Kiemunkiin kohdistamaani kritiikkiä toisin kuin Kansalainen, josta Kiemunkia arvostelevat kommentit katoavat heti. Minusta Kansalainen on muuttunut toimituksen vaihtumisen myötä valeopposition lehdeksi.

     • Larppijäbä

      ”Kansallissosialistipellet sitä ja korkeajännitysteinit tätä” Onnneksi Tomppa on tietää kaikesta kaiken, ja osaa olla hyvä esimerkki muille miten homma hoidetaan.Tomppa on kuin impotentti: Molemmat tietää miten hyvä temppu tehdään, mutta kumpikaan ei se siihen kykene.Hailit Tompalle!

   • pzkw

    Vastaa

    Hyvin sanottu👍🏻

  • jeppe

   Vastaa

   Onnistunut nimi pelkästään sen takia, että aiheuttaa peppukipua juurikin oikeissa tahoissa. Voisin kyllä lahjoittaa asialle rahaa, mutta mielellään tekisin sen bitcoineilla, koska en luota juutalaisten rahajärjestelmään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi