Koronakommunismin vastaisia mielenosoituksia lauantaina myös Jyväskylässä sekä Oulussa

Kyse on maailmanlaajuisesta tapahtumasta, joka järjestetään kymmenissä tai jopa sadoissa kaupungeissa samaan aikaan.

Aktivismi

päivitetty

Koronakommunismia vastustavia mielenosoituksia järjestetään lauantaina Helsingin lisäksi myös Jyväskylässä ja Oulussa. Kyse on maailmanlaajuisesta tapahtumasta, joka järjestetään kymmenissä tai jopa sadoissa kaupungeissa samaan aikaan. Suomessa tapahtumia on tällä hetkellä tulossa kolmeen kaupunkiin.

Helsingin tapahtuma tulee olemaan Suomen päätapahtuma. Sinne on tulossa useista paikoista busseja. Koska kaikki eivät kuitenkaan vaivaudu Helsinkiin etenkään pidemmältä, järjestetään niitä myös paikallisesti.

Jyväskylän tapahtuma kokoontuu Kirkkopuistossa kello 13.30. Se siirtyy siitä kauppatorille, jossa ohjelma loppuu kello 17.00.

Oulun tapahtuma kokoontuu Rotuaarilla kello 13.00. Tapahtumassa ei ilmeisesti ole kulkuetta, vaan koko ohjelma on samalla aukiolla. Tapahtuma päättyy kello 16.00.

Aktivismi Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Tiede & luonto Uutiset Vastarinta Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Bravo! Let us see how much further you can go!
  The pen of Fate awaits writing the final line for you unvaccinated leprotics!
  ‑Pfizer

  • Tomppa

   Vastaa

   Patience my friend, patience. The blood clot and sudden cardiac rest is awaiting you. And it will come upon you when you least expect it, my friend. Isn’t it a nice surprise, indeed? Byee!

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksi te menette vaarantamaan toisenne ja muiden terveyden kokoontumalla isoon ryhmään. Meillä on pandemia meneillä, johon on kuollut jo miljoonia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi