Helsingissä ensi lauantaina suuri koronadiktatuurin vastainen mielenosoitus

Kokoontuminen on senaatintorilla kello 14.00. Siitä se siirtyy kulkueena rautatientorille, jossa pidetään puheet ja muu ohjelma.

Aktivismi

Helsingissä järjestetään ensi lauantaina suuri koronadiktatuuria vastustava mielenosoitus. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan ympäri maailmaa. Sillä vastustetaan pakkorokotuksia ja ylipäätään järjettömiä koronarajoituksia.

Tapahtumaan on tulossa ulkopaikkakunnilta ainakin 7 bussia, joten kokoa sillä luulisi olevan. Aikaisemmin vastaaviin tapahtumiin on Suomessakin ottanut osaa tuhansia oikeuksistaan huolestuneita ihmisiä.

Aktivismi Helsinki Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Marinin hallitus Mielenosoitus Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Uutiset Vastarinta Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Asiasta toiseen, olemme Ruotsin tiellä sairaanhoidossakin: Äiti teholle, isä viikoiksi sairaalaan – hengitysvaikeus ja halvaus eivät riittäneet kyyteihin ambulansseilla

 • Helppo korona rokotetuille

  Vastaa

  Junttiutenne paljastatte jos menette tuollaiseen tapaamiseen! Hankkikaa elämä ja lopettakaa tuollainen vastahankaan vouhotus.
  Moniko teitä on muuten sairastanut jo koronan ja onko rokotukset hankittu, Millaiset oli oireet ja kuinka kauan kesti? Oletteko toipuneet entisellenne?
  Vastatkaa tapojenne vastaisesti REHELLISESTI KERRANKIN?

  • Rokottamaton

   Vastaa

   Olen keski-ikäinen mies ja sairastin koronan rokottamattomana puolisen vuotta sitten. Pohjalta löytyy perussairaus, johon syön päivittäin lääkkeitä. Elämäntapani ovat terveelliset: urheilua, unta ja oikeaa ruokaa suunnilleen oikeassa mittakaavassa. Alkoholia muutama annos muutaman kerran vuodessa, ei muita päihteitä, tupakkaa, nuuskaa jne. 

   Listaan oireet:
   – 3–4 pv vetämätön olo, jonka jälkeen olo piristyi
   – sitkeää yskää puhuessa n. 2 vk, keuhkot ei kipeät
   – lämpöä 37,1 yhtenä päivänä, muina päivinä ei lämpöä lainkaan
   – maku- ja hajuaisti poissa 10 pv

   Noin kuukauden ajan sairastamisen jälkeen tuntui, että kovatempoisessa urheilussa hapenottokyky oli arviolta 75% aiemmasta. Hiljalleen hengästymisen raja venyi entiseensä ja korona on pitkään ollut muisto vain.

   Kokonaisuutena korona oli niin lievä sairaus, että en näe terveydellisiä syitä ottaa kokeellisia rokotteita, joiden haittavaikutuksista voi lukea järkyttäviä uutisia päivittäin. Sosiaalisen paineen alla ei kenenkään itseään Mieheksi tai Naiseksi kutsuvan kannata taipua ja ottaa niitä.

   Nähdään lauantaina!

  • Rehellisesti kerrankin

   Vastaa

   Oletko sinä se sama tyyppi, joka trollaa täällä eri nimimerkeillä? Taisit yhdessä vaiheessa käyttää nimimerkkiä passipoliisi, mutta viestit kirjoitusvirheineen vaikuttavat tulevan yhdeltä ja samalta kirjoittajalta. Oletko koskaan ajatellut hankkia ihan oikean elämän?

   Kyselit sairastumisista. Tavallisesti en huomioi trolleja, mutta vastataan nyt tämän kerran. Tiedän lähipiiristäni yhden todetun tapauksen, käytännössä perusflunssa, joka ei juuri arkeen vaikuttanut. Hänellä oli rokotukset tehosteineen haettuna. Itselläni ja monella muulla tuttavalla ei piikin piikkiä, ja kahden vuoden aikana ei minkäänlaisia oireita. Korjaan! Aivastin kerran syksyllä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sä olet niitä tyyppejä, jotka uskoo kaiken mitä korruptoituneet poliitikot ja viranomaiset sanovat.
   Vapauttiko se ensimmäinen piikki jotenkin elämääsi, entä kuinka hieno tämä ”koronapassi” oikein oli, toimiko?
   Tälläkin hetkellä varmaan puikottelet nenääsi koronapsykooseissasi, jos sattuisi ”oireeton korona” löytymään.
   Mitä mieltä olet noin muuten Pfizerin saamista kovista tuomioista?

 • Pvm

  Vastaa

  Niin siis mikä päivä? 22.1 vai 29.2?

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Torilla tavataan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi