Sinimusta Liike lauantaina Tampereella

Sinimusta Liike kerää kannattajakortteja saadakseen puolueen rekisteröidyksi. Samana päivänä kaupungissa on myös kaksi mielenosoitusta, jotka teemansa puolesta voivat potentiaalisesti vedota myös kansallismielisiin.

Aktivismi

Kansallisradikaali Sinimusta Liike on esillä lauantaina Tampereella. Liike kerää kannattajakortteja saadakseen puolueen rekisteröidyksi. Suosittelemme seuraamaan puolueen sometilejä tarkemman paikan selvittämiseksi.

Samana päivänä kaupungissa on myös kaksi mielenosoitusta, jotka teemansa puolesta voivat potentiaalisesti vedota myös kansallismielisiin:

Kello 12.00 Tammelantorilta lähtee koronarajoituksia vastustava Worldwide Demonstration ‑kulkue, joka päättyy Koskipuistoon.

Koskipuistossa alkaa kello 13.00 Suomi ulos EU:sta ‑mielenosoitus. Mielenosoitus vaatii Suomen hallituksen eroa sekä Suomen irtaantumista EU:sta. Mielenosoituksen puhujina toimivat muun muassa Ossi Tiihonen ja Jaana Kavonius.

Aktivismi Euroopan unioni Jaana Kavonius Kannattajakortit Kotimaa Ossi Tiihonen Pohjoismaat Politiikka Sinimusta Liike Talous Tampere Ulkomaat Uutiset Worldwide demonstration Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  En aio osallistua näiden UMV-lehti porukan ja ”vapauden puolustajien” mielenosoituksiin. Siellä on siis pari kymmentä ”vapauden puolustajaa” öyhöttämässä ja aiheuttamassa myötähäpeää.

  • pzkw

   Vastaa

   No sää et sitten vissiin osallistu. Hyvä kun ilmoitit sen meille lukijoille👍 niin ei sitten odotella turhaan sinun saapumistasi paikanpäälle.

  • Nimetön

   Vastaa

   Noissa on ollut satoja osallistujia pitkin kuluvaa vuotta.

   Jos järjestäjä on väärä niin aina voi itse järjestää oikeaoppisen tapahtuman 🙂

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinua ei siis kiinnosta pitää kiinni perus- ja itsemääräämisoikeuksista ja suostut tähän globalistien tyranniaan kiltisti, niinkö? Mistä oikeuksista olet valmis luopumaan seuraavaksi?

   • Anonyymi

    Vastaa

    En halua luopua noista mistään, mutta mitä hyötyä tuosta on muuta kuin, että pääset takuuvarmasti SUPO:n ja PolPo:n tarkkailuun! Vai luuletteko tosiaan, että Janus Putkosen poppoon tavoite on itsenäinen Suomi? Hehe. He haluavat Suomesta Venäjän nukkevaltion, kuten Donetskin kansantasavalta. On varsinaista tekopyhyyttä kun tuollaiset tyypit kutsuvat itseään patriooteiksi ja isänmaallisiksi. Jep, en todellakaan osallistu.

  • Mummo

   Vastaa

   Hesassa niitä on ollut n.1,5 tuhatta. Hyvä ettei sinun itkuasi tarvitse kuunnella kenenkään ei missään.

 • sotataito

  Vastaa

  Globalistien tyranniassa on haavoittuvia kohtia.

  Yksi kaivinkoneen kauhaisu lamaannutti valtionhallinnon tietoliikenteen päiväksi!

  Viime viikon perjantaina ministeriöiden ja valtion virastojen tietoliikenneyhteydet pimenivät täysin yllättäen lähes koko päiväksi kaapelivaurion takia.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Tyydyin julkaisemaan kuvaraportin toistaiseksi vain https://sinimusta-liike.blogspot.com tapahtumasta n. klo 13–15 väliseltä ajalta.
  Seppo Lehto historioitsija tapahtumien taltioitsija

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi