Jopa 1 000 osoitti mieltään koronarajoituksia vastaan Helsingissä

Hallitustrollit menivät huonoksi tapahtuman johdosta.

Aktivismi

päivitetty

Jopa 1 000 ihmisen arvioidaan osallistuneen koronarajoitusten vastaiseen mielenosoitukseen Helsingissä lauantaina. Tilaisuus oli osa kansainvälistä tapahtumakutsua, jossa mielenosoituksia järjestettiin ympäri maailmaa.

Mielenosoitus kulki Senaatintorilta Kansalaistorille, missä pidettiin puheita. Muun muassa kansanedustaja Ano Turtiainen oli yksi puhujista.

Hallitus ei siedä mielenosoituksia – uhkailee uusilla rajoituksilla

Koska mielenosoitus oli lähtökohtaisesti hallitusta vastustava, suututtiin tapahtumasta aina ministeriötä myöten. Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen uhkailikin kansaa uusilla rajoituksilla kostona siitä, että he käyttävät perustuslain turvaamaa oikeuttaan osoittaa mieltä. Vastaavia uhkauksia ei ole tullut esimerkiksi BLM-mielenosoitusten tiimoilta.

Myös sosiaalisen median hallitustrollit ovat olleet hädissään tapahtumasta, sillä siihen osallistui odotettua enemmän väkeä ja yhä enemmän ”tavallisia ihmisiä” tyylipuhtaiden aktivistien sijaan, mikä herättää hallituksessa ja heidän juoksupojissaan huolta.

Mielenosoitusta pyritäänkin mustamaalaamaan ”kulkutautimyönteiseksi” sekä ”salaliittoteoreetikkojen ja hörhöjen” tapahtumaksi, vaikka sen laukaisimena toimivat hallituksen älyvapaat rajoitukset, jotka murhaavat talouden sekä tuovat mukanaan laajoja sosiaalisia ongelmia.

Samat hallitustrollit, jotka nyt ovat huolissaan ”kulkutaudin levittämisestä”, eivät koskaan vaikuta olevan harmissaan, kun liberaalit osoittavat mieltä ”pandemiasta” huolimatta.

Aktivismi Elinkeinovapaus Hallitus Helsinki Kokoontumisvapaus Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Mielenosoitus Politiikka Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • James

  Vastaa

  Mitä liberaalien mielenosoituksia on nyt koronan aikana ollut?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Huomasitko kesällä, kun nuoret aivopestyt tyttöset makasivat rähmällään tuomiokirkon portailla BLM-mielenosoituksessa?

  • Fckblm

   Vastaa

   Esim viime vuoden puolella BLM-moraaliposeeraamis-tapahtumat, joihin poliisikin otti osaa. Samat tyypit kehuivat silloin, mutta nyt olivat huolissaan koronan leviämisestä; kyse siis moraaliposeeraamisesta heidän kohdallaan, ei todellisesta huolesta. Edes hallituksen papukaijoina toimivat hallutustrollit eivät siis usko koronavalheeseen.

  • Virva T

   Vastaa

   Joko olet unohtanut BLM- miekkarin, Navalnyin tukimiekkarin ja elokapinan? Noistahan kukaan globalisti ei vetänyt hernettä nenään.

  • Spherical Sapphire

   Vastaa

   BLM-mielenosoitus keskeytettiin Helsingissä – paikalle tuli jopa 3000 henkilöä
   03.06.2020 klo 18:34 IL

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Etkö muista viime kesän BLM-mielenosoitusta?

  • jude

   Vastaa

   BLM, useampi ilmastohörhöjen tapahtuma sekä ainakin 3 eri elokapinan mellakkaa. Oletko ollenkaan seurannut uutisia?

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Julkinen rikosilmoitus valtiopetoksista

  Suomessa on poistettu ”eduksunna” toimesta ihmisoikeudet useilta kansanryhmiltä !

  Suomen perustuslain 118 §:n tarkoitus on lopettaa Suomen demokratia kokonaan poliisin esitutkintaoikeus ja syyteoikeus poistamalla.

  Tämän 11.7. 2016 tehdyn julkisen rikosilmoituksen osalta on JO ryhdytty postilaatikkojakeluun; koska se on vuosien saayossa annettu useille ”poliiseille”, jotka eivät vieläkään ole kirjanneet sitä diaariin, saati ryhtyneet tutkimaan vakavia rikoksia .

  Kun siis saatte asiakirjoja; jakaaka ne kiitos kaikelle kansalle ja ottakaa kopiota minkä pystytte .

  Sytemaattinen kansan kusetus alkoi jo 2005 … Eoa ”päätös ” 876÷2÷05 .… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( päätös salattu 20.12. 2007 asti ) .

  archive.today/kimmoleaks.fi

  • Tomi

   Vastaa

   Blm. Missä poliisit poseerasi jopa nlm kyltin kanssa

 • 421 god bless

  Vastaa

  Maailmalla miljoonat osallistui marssimaan ja poliisin kanssa paljon ollut yhteydenottoa. Ihmiset ovat kyllästyneitä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olin paikalla. Oli todella upeaa nähdä, että ihmisiä saapui paikalle enemmän kuin osasin odottaa, vaikka keli ei todellakaan ollut parhaimmasta päästä.
  Huvitusta aihettu sosiaalisen median kommentit liittyen tähän mielenosoitukseen, silakat ja muut aivottomat nettisoturit ”tiesivät” kertoa, että tämä oli ”äärioikeiston mielenosoitus” ja ”haittaisänmaalliset levittävät koronaa”, todellisuudessa paikalla oli porukkaa aivan laidasta laitaan, tapahtumassa oli rastatukkaisia hippejä, vanhuksia, paljon nuoria naisia, lapsiperheitä ja toki myös joukko kansallismielisiä ihmisiä.

  Tämän tapahtuman johdosta käynnistyneen kohun myötä voi sanoa, että mielenosoitus oli todellakin onnistunut, ministeri Pekonen ainakin taisi suuttua, kun kansalaiset vastustavat heidän laatimia älyttömiä rajoituksia, Pekoselle terveiset, meitä ei kiinnosta tuollaisen kansanpetturin twitter-älämölö.

  Kiitos Ano Turtiaiselle hyvästä puheesta, olet kansan asialla!

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei ne suvakit tee eroa ”äärioikeiston” ja muiden suvakkiagendaa noudattamattomien välillä.Jos olet heidän kanssa saamaa mieltä vain 99%:sti, olet äärioikeistolainen natsi joka haluaa tappaa 6 000 000 juutalaista.Turha niille on mitään selitellä millaista porukkaa siellä oli.Suvakeille tulee haistattaa vain pitkä neekerin paska ja käskeä pitää turpansa kiinni!

   • Nationalisti

    Vastaa

    Nimimerkki ”nimetön”, en minä selitellytkään millekään suvakeille keitä mielenosoituksessa oli. Minua ei heidän mielipiteensä kiinnosta. Totesin vain, että se kokosi yhteen porukkaa yli puoluerajojen ja poliittisten mielipiteiden, se on mielestäni hyvä asia.

  • rauhaa ja rakkautta

   Vastaa

   Internetin oikeamieliset ovatkin jo huomanneet kiusallisen asianlaidan (eli miekkareihin ei osallistukaan skinheadeja ja maastotakkimiehiä (pl. Ano!), joten seuraavaksi on alettu levittää väitteitä joogahippien radikalisoitumisesta, äärioikeistolaistumisesta, QAnonista ja ties mistä. 

   Onhan se ikävää, kun todellisuus ei vastaa silakkamaailman weltanschauungia.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Kun valtamedia loihtii agendansa tueksi esiin joogaavia hippinatseja niin voi jo päätellä että koronanarratiivi taitaa kusta aikalailla.

 • Helposti 1000

  Vastaa

  Joo, itse kanssa ihmetteli niitä ”virallisia videoita” joiden alla kerrottiin että tapahtumassa oli ”noin 400 ihmistä”. Näkihän sen silmälläkin kun katsoi sitä ihmismerta että 1000:nen paikkeilla oli. Eikä videot edes skannanneet kovin laajalti. 

  Joskus olis hyvä jos noita videoita otettaisiin ylhäältä. Sieltä näkisi laajemmin yleisön määrän.

 • Jones

  Vastaa

  Oikeastaan se todellinen epidemia joka Suomea vaivaa on huume-epidemia. Ja se on siirtolaisuuden aikaansaamaa. Nykyisin Suomessa on käynyt samallatavalla kuin muissakin maissa, eli huumekauppiaat ovat etupäässä siirtolaisia. Huumerahojen pesukin on tehty helpommaksi, mm. vapauttamalla taksiala. Toki huumerahoja pestään muillakin liiketoimilla, kuten partureissa ja ravintoloissa. Näinhän Italiankin mafia toimii.

 • juha.

  Vastaa

  ”Ei anneta pelolle valtaa” siskot!!! (hallitus).
  Asia oli ”väärä”, niin kuin ihonvätinkin. Pekonen voisi ottamassa kielaritb Frededikiltä niin ”tulisi parempi mieli”!!!
  Pekonen on siis päästetty räyhäämään kommunistin innolla perunakuopasta, jossa on ollut samasta syystä kuin Joe Biden presidentinvaalien ajan.

 • Harhaatikko

  Vastaa

  PT-mediahan käytti termiä ”kulkutautimyönteisyys”. Tämäntapaisen otsikon huomasin Murkuista, en ole sitä valesivustoa lukenut enää pitkään aikaan. Olen jo pidemmän aikaa epäillyt, että taitaa se Tajukankaan Paavo olla pelkkä joutavanpäiväinen paskanpuhuja, joka vain kitisee lukijoilta jatkuvasti ryyppyrahaa ja herjaa harhaatikoiksi niitä jotka näkevät pintaa syvemmälle.

  • Nationalisti

   Vastaa

   PT-median aktiivisemman lukemisen lopetin jo pari vuotta sitten, pari yksittäistä artikkelia olen sen jälkeen lukenut.
   Sillä sivustolla ei kannata vierailla, Tajukangas näyttää ajavan vain globalistien asiaa ja hän puolustelee tätä koronatyranniaa kaikin keinoin ja välillä vaikuttaa siltä, että hän kirjoittelee asioita nousuhumalassa.

   Suosittelen muitakin ohittamaan sen sivuston jutut, jos vastaan tulee.

 • sotatila

  Vastaa

  Eikö tätä psykopaatti pääministeriä saada kuriin? !

  Siis mitä vittua!

  Hänen johdolla Suomi ollaan tuhoamassa. Eikä persuista löydy edes sen vertaa kansanedustajia jotka käynnistäisivät valtakunnan oikeuden prosessin pääministeriä ja hänen hallitusta vastaan.

  NYT RIITTÄÄ!

  Hallituksen on erottava!

  Suurmielenosoitukset laajenevat ja jatkuvat kunnes hallitus eroaa.

  Marin ja Niinistö vain kiristävät hirttosolmukkaa koko ajan ja kuittaavat itse isot rahat siitä että ajavat ihmiset erittäin vaikeaan taloudelliseen ahdinkoon.

  Suomen päättäjät vihaavat omaa kansaa niin paljon että ovat valmiita käyttämään brutaalia väkivaltaa vain sen takia että ihmiset kokoontuvat yhteen. 

  Eikä mitään todellista pandemiaa ole edes tilastojen perusteella.

  Pääministerin virka asunto on vain lyhyen kävelymarssin päässä.

 • sotatila

  Vastaa

  Nyt tuo psykopaatti pääministeri aikoo sulkea Alkon myymälät ja mahdollisesti kieltää myös oluen myynnin kaupoissa!

  Tieto perustuu luotettavaan lähteeseen.

 • Desi

  Vastaa

  Ei, kuulkaas, siellä oli oikeasti n.1300–1450 ihmistä eli valistunut matikkaakin hyödyntävä luotettavin arvio on siinä vajaan 1400 hlö:n paikkeilla, uskokaa pois tai olkaa silakka-aivoja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi