Video: Keskuspankki poltettiin vastalauseena Ranskan poliisivaltiolaille

Mielenosoittajat polttivat Ranskan keskuspankin rakennuksen osoittaakseen, etteivät koronkiskojat kykene tukahduttamaan kansaa ilman väkevää vastarintaa.

Aktivismi

Ranskassa kansalaiset ovat osoittaneet raivoisasti mieltä uutta ”turvallisuuslakia” vastaan. Laki kieltää poliisiväkivallan kuvaamisen ja levittämisen julkisuudessa, mikä tarjoaa viranomaisille mahdollisuuden pahoinpidellä toisinajattelijoita joutumatta teoistaan vastuuseen.

Poliisien kuvaamiseen ”syyllistyneet” kansalaiset voidaan tuomita vuodeksi ehdottomaan vankeuteen sekä maksamaan kymmenientuhansien eurojen sakot. Laki on osa Rothschild-pankkiirista presidentiksi siirtyneen Emmanuel Macronin laajempaa hanketta, joka tähtää täysimittaisen poliisivaltion perustamiseen.

Poliisivaltiokehitys otti suuren harppauksen, kun niin sanotut keltaliivimielenosoitukset alkoivat maassa 2018. Protestien alkuperäinen sytyke olivat veronkorotukset, jotka oli määrä kohdistaa työläisiin ja keskiluokkaan. Samalla Rothschild-Macronin pankkiirikollegat ovat sen sijaan nauttineet julkisen sektorin yltäkylläisestä tuesta.

Vaikka levottomuudet liittyivät ensin taloudelliseen epäoikeudenmukaisuuteen, alkoivat mielenosoittajat tuoda esille myös muita tärkeitä poliittisia teemoja. Useat keltaliivit ovat vaatineet loppua muun muassa globalisaatiolle, massamaahanmuutolle sekä EU:lle. Tämä on raivostuttanut Macronin lähipiirin, jonka poliittinen valta on riippuvainen ulkomaalaisen eliitin tuesta.

Yllä olevalla videolla voit nähdä, mitä mieltä ranskalaiset ovat Rothschild-rikollisen poliisivaltiohaaveista. Mielenosoittajat polttivat Ranskan keskuspankin rakennuksen osoittaakseen, etteivät koronkiskojat kykene tukahduttamaan kansaa ilman väkevää vastarintaa.

Lue myös:

Rothschild-pankkiirin johtama Ranska: Poliisiväkivallan kuvaamisesta vankeustuomio vastaisuudessa

Aktivismi Emmanuel Macron Finanssikeinottelu Juutalaisomisteiset pankit Keltaliivit Keskuspankit Korko-orjuus Pankit Pankkiirit Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Raha Ranska Rothschild Sensuuri Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • RantaGubbe

  Vastaa

  Ei tainnut keskuspankki palaa, vaan verhot vähän kärysi ja jotakin kylttejä pihalla polttelivat. Eli RYHTIÄ toimintaan ja kunnon tulet ensi kerralla, jotta tulokset ei jää epäselviksi.

 • Luusalmi

  Vastaa

  Verhot tais palaa mut ei se rakennus kyllä näyttänyt tolla videolla palavan..

 • juha.

  Vastaa

  Ranskassa uskalletaan ja kehdataan. Molemminpuolin!!!
  Jos globalistin hallitusb Suomessa pyytää suomi-lampaita ”tuomaan päänsä hopeisella tarjottimella”! Suomalaiset tuovat sen!

  Nämä mellakat tuhma juttu!!! ANTIFA ja BLM-mellakat kiva juttu!!!
  Globalistit palakoot Helvetissä, siellä missä heidän isäntänsäkin on!!!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa toimintaa Ranskassa! Hyvä Keltaliivit. Viva la Revolution!

 • Metsämies

  Vastaa

  Mielenkiintoinen otsikon kuvausteksti. ”Koronkiskojat”. Ongelmana keskuspankeissa ja miksi ne kaikki pitäisi lopettaa, on juuri se, että ne pitävät korot alhaalla (jopa nollassa nykyään) ja täten voivat tuhota työläisen säästöt inflaatiolla. Lisäksi kannustaa ottamaan yhä lisää velkaa ja joutua kierteeseen (nollakorko). Jos korot olisivat luonnollisella tasolla missä mikään keskitetty taho ei niitä määrää, säästämistä palkittaisiin talletuskoroilla ja velanottamista pidettäisiin sinä syntinä mitä se on. Valtiokin on hirveässä velassa näille keskuspankeille, kun ottavat lainaa rahoittaakseen kansan tuhoamisaktiviteetteja. Hajoita ja hallitse.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi