Helsingissä ensi lauantaina EU-vastainen Fixit-mielenosoitus

Koronarajoitukset eivät vaikuta tapahtumaan.

Aktivismi

Helsingissä järjestetään lauantaina 28.11. EU-vastainen Fixit-mielenosoitus. Järjestäjien mukaan tuoreimmat koronarajoitukset eivät vaikuta tilaisuuteen, sillä tapahtuma järjestetään ulkotiloissa.

Tapahtumassa tulevat puhumaan muun muassa kansanedustaja Ano Turtiainen, europarlamentaarikko Laura Huhtasaari sekä kansalaisaktivisti Sami Martikainen. Alkavalla viikolla eduskunnassa tullaan käsittelemään lakialoitetta kansanäänestyksestä EU-eron puolesta.

Tapahtuman järjestäjät ohjeistavat osallistujia noudattamaan turvavälejä. Tapahtumaan on myös tarjolla yhteiskuljetuksia pitkin Suomea. Voit lukea niistä tarkemmin UMV-lehden uutisesta TÄÄLLÄ.

Aktivismi Ano Turtiainen Euroalue Euroopan komissio Euroopan unioni Fixit Helsinki Kotimaa Laura Huhtasaari Mielenosoitus Politiikka Sami Martikainen Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Taas öyhötys pilaa

  Vastaa

  Eikös tapahtuman pitnyt olla puhdas kaikelta poliittiselta näkemiseltä?
  Ei tuo kyllä siltä vaikuta.

 • Markka takaisin

  Vastaa

  Puhujaksi uuspaavalniemi joka uskalsi ottaa kantaa juutalaiseen rahajärjestelmään! Missäs halla Aho luuraa? Katsoo varmaan looshissa nauraen!

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Rothschild#Suomen_lainoitus

  Kommenttia tähän :

  Aito itsenäinen valtio ei ota lainaa hopeamarkkojen liikkeellee laskua varten ulkomaiselta yksityiseltä raha-suvulta ! Ei tarvita lainaa valuutan arvon sitomiseksi yhtään mihinkään. Valtio voi laskea valuuttaa liikkeelle myös tehtyä työtä vastaan.

  Paras esimerkki on luonnollisesti Hitlerin Saksa, joka otti Saksassa käyttöön oman rahan (irtautui kansainvälisistä pankkiireista). Valtion oma pankki painoi rahat, ja niillä maksettiin valtion projektien työt ja palvelut, ja niin raha tuli liikenteeseen. Raha ei siis tullut liikenteeseen velkana pankeista korollista lainaa ottamalla vaan terveesti palkkiona työstä, korottomasti siis. Nopeasti Saksa nousi suureen kukoistukseen ja hyvinvointiin, niin suureen, että liittoutuneet päättivät tuhota sen.

  Kun Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa v. 1865 – Suomi sidottiin velkaorjuuteen. Siitä lähtien Suomen kansa on ollut lypsylehmä, jonka kaikki tuotos (työ) on valunut kansainvälisten ”rahoittajien” taskuun.

  Mitään taloudellista vapautta Suomen kansalla ei ole missään vaiheessa ollut. Suomen kansa on ollut aina orjakansa, kaikkia oleellisia asioita myöten.

  ”Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921).”

  Koska Suomen valtio kerää tuloveroa kansalaisiltaan – se on merkki siitä, että ei olla taloudellisesti itsenäisiä. Valtionvelat maksetaan kansalaisten verovaroista (siksi tuloverotus). 1800-luvulla itsenäisyyskiihkoiset suomalaiset siis rakensivat itsenäisyyttä sitomalla Suomen kansan velkaorjuuteen ja siten kaikkeen muuhunkin orjuuteen (joka kontrolloi velkaa eli rahaa, kontrolloi kaikkea; välineinä lainahanat, korkohanat, kriisit, lainaehdot, kiristäminen, pakottaminen, uhkailu, lahjonta jne.).

  Itsenäisen valtion perustaja lainaa ulkomailta korkeintaan setelipainokoneen.

  Tämä Suomen itsenäisyys on pelkkä kulissi ja valtiokoneisto on ulkomaisten pankkiirien kontrolliväline.

  Ja isommassa kuvassa pankit ovat poliittisen kontrollin laitoksia. Tämän syöpäjärjestelmän etäpesäkkeitä.

  Meillä ei ole siis oikeaa rahajärjestelmää; se, mikä on, on velkajärjestelmä, ja koska velkajärjestelmä on puhtaasti kontrolli- ja orjuutusväline, meillä on vain kontrolli- ja orjuutusjärjestelmä. ”Rahajärjestelmällä” meitä hallitaan ja pidetään täydellisessä orjuudessa (tuo velkaan perustuva rahajärjestelmä on niin kommunismin kuin kapitalismin ydin).

  Raha- ja pankkijärjestelmämme (euro) on hirvittävä joukkotuhoväline. Sillä meidät sidotaan, pidetään kontrollissa, orjuutetaan ja tuhotaan. Tätä järjestelmää palvelevat Suomen päättäjät ja puolueet (kukaan ei vaadi tuhoisasta rahajärjestelmästä irtisanoutumista ja oman terveen rahajärjestelmän luomista). Olemme absoluuttisesti kv. rahanlainaajien armoilla. Pankit ovat poliittisen kontrollin ja hallinnan toimipisteitä, eräänlaisia ”KGB:n” toimipisteitä ja terroripesäkkeitä. Meidät orjuutetaan ja tuhotaan velalla. Tätä tuhoamisjärjestelmää vastaan nousi Euroopassa ainoastaan kansallissosialistinen Saksa 1930- ja 1940-luvuilla. Siis Hitler. Hän halusi pelastaa Euroopan tuholta, myös Suomen.

 • Nimetön

  Vastaa

  miten se nyt on edes mahdollista kun se on fixit

 • sotatila

  Vastaa

  Ano Turtiainen ilman maski burkhaa eduskunnan salissa. Eli 199 selkärangatonta petkuttajaa. Vain yksi itsenäiseen ajatteluun ja tahtoon kykenevä kansanedustaja. Muut ovat kansankusettajia. Oliko puhemies Rinteellä taskumatti maskin sisäpuolella?

 • Danny Persialainen ateisti

  Vastaa

  Tervehdys!

  Oli aivan loistava ja historiallinen päivä!
  Vaikka kylmäää🥶

  FIXIT 🤟🇫🇮🥰🇫🇮👍

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi